-Şuanda sistem takır takır çalışmakta. Api kaynaklı olarak youtube aramada geçici olarak sorun çıkıyor ancak 1-2 dk geçmeden hemen düzelmekte.
-Direkt link teklin toplu link hepsi çalışmakta ne tür sorunlar yaşadığınızı keşke sorsaydınız anlatırdım.
-Listenizdeki videoları silebilmektesiniz. Yetkiniz yok gibi birşey dememekte. Eğer ki oturum süreniz doldu ise, giriş yapmadan listedeki videoları silemezsiniz. Genel itibari ile listedeki videolar silinmekte
- evet diğer sistemler gibi kanallara tek tek yüklenmediği için 5 Kanal limiti koydum. Konumda dediğim gibi ek ücret ile ek kanal eklemesi yapılabilinmekte. Kaldı ki hesaba eklenen 5 tane kanal sürekli değiştirilebilinmektedir.
-Video açıklamaları karşı sitede olduğu gibi alınmakta. Eğer ki karşı sitede yok ise bot kendisi yazamaz. boş bırakır.
-Upload yaparken sayfa donuyor. Farklı bir tarayıcı ile giriş yaparak listeye yeni videoları ekleyebilirsiniz.
-Hız olarak artış olacak. Ek olarak Yükleme esnasında dediğim gibi farklı bir tarayıcıdan Listedeki videoları düzenleyebilirsiniz. sizin zamanınızı harcama vs. olmaz. Şuan hangimiz tek tarayıcı kullanmatayız ki?
-Sisteme Her kanala ait olacak şekidle otomatik eklenecek etiket ve açıklama yapısı eklenecek. Altyapısı hazırlanmakta şuan.
sanırım tüm sorularınıza cevap verdim. Çalışmayan botlar için bana tekrar pm ile bildirim yaparsanız bende gerekli eksiklikleri gidererek yoluma devam edebileyim
Cevap aldim ancak keske once bahsettigim hatalar uzerinden test ederek cevap yazsaydin. Normalde bu tarz konulara cevap dahi yazmam, ancak iyi niyetlisin, hatalari duzeltmeye calisiyorsun, botun sorunsuz calismasi benim de isime gelecek
Simdi rastgele video ile deneme yaptim tekrar, sonuc ekran goruntuleri ile asagida;
Sadece Tek Link fonksiyonunu denedim, digerlerini denemek artik senin sorumlulugun, fazla vakit ayiramiyorum su an.
Fonksiyon : Tek Link Ekle
Yukleme : Basarili
Orjinal Video orjinal ismi : Galatasaray Shake "Sosyal Medyada Patladı" Harlem Shake Uyarlaması
Botun Yukledigi isim : Galatasaray Shake "Sosyal Medyada Patladı" Harlem Shake Uyarlaması - YouTube
Orjinal aciklama: galatasaray Shake Harlem shake uyarlaması sosyal medyada en çok izlenenler arasında
Cimbom shake
Their version of Gangnam Style commanded over 1.3 million views on YouTube and at the end of the year they rolled out All I Want for Christmas.
Now its the turn of the Harlem Shake, which seems to be absolutely everywhere right now. + 20 satir kadar daha
Botun cektigi aciklama: galatasaray Shake Harlem shake uyarlaması sosyal medyada en çok izlenenler arasında Cimbom shake Their version of Gangnam Style commanded over 1.3 million vi...
Ekran Goruntuleri
Basarisiz video silememe hatasi