Databilim Sorun Yaşayanlar - TEK BAŞLIK

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
-Şuanda sistem takır takır çalışmakta. Api kaynaklı olarak youtube aramada geçici olarak sorun çıkıyor ancak 1-2 dk geçmeden hemen düzelmekte.
-Direkt link teklin toplu link hepsi çalışmakta ne tür sorunlar yaşadığınızı keşke sorsaydınız anlatırdım.
-Listenizdeki videoları silebilmektesiniz. Yetkiniz yok gibi birşey dememekte. Eğer ki oturum süreniz doldu ise, giriş yapmadan listedeki videoları silemezsiniz. Genel itibari ile listedeki videolar silinmekte
- evet diğer sistemler gibi kanallara tek tek yüklenmediği için 5 Kanal limiti koydum. Konumda dediğim gibi ek ücret ile ek kanal eklemesi yapılabilinmekte. Kaldı ki hesaba eklenen 5 tane kanal sürekli değiştirilebilinmektedir.
-Video açıklamaları karşı sitede olduğu gibi alınmakta. Eğer ki karşı sitede yok ise bot kendisi yazamaz. boş bırakır.
-Upload yaparken sayfa donuyor. Farklı bir tarayıcı ile giriş yaparak listeye yeni videoları ekleyebilirsiniz.
-Hız olarak artış olacak. Ek olarak Yükleme esnasında dediğim gibi farklı bir tarayıcıdan Listedeki videoları düzenleyebilirsiniz. sizin zamanınızı harcama vs. olmaz. Şuan hangimiz tek tarayıcı kullanmatayız ki?
-Sisteme Her kanala ait olacak şekidle otomatik eklenecek etiket ve açıklama yapısı eklenecek. Altyapısı hazırlanmakta şuan.

sanırım tüm sorularınıza cevap verdim. Çalışmayan botlar için bana tekrar pm ile bildirim yaparsanız bende gerekli eksiklikleri gidererek yoluma devam edebileyim

Cevap aldim ancak keske once bahsettigim hatalar uzerinden test ederek cevap yazsaydin. Normalde bu tarz konulara cevap dahi yazmam, ancak iyi niyetlisin, hatalari duzeltmeye calisiyorsun, botun sorunsuz calismasi benim de isime gelecek

Simdi rastgele video ile deneme yaptim tekrar, sonuc ekran goruntuleri ile asagida;
Sadece Tek Link fonksiyonunu denedim, digerlerini denemek artik senin sorumlulugun, fazla vakit ayiramiyorum su an.

Fonksiyon : Tek Link Ekle
Yukleme : Basarili

Orjinal Video orjinal ismi : Galatasaray Shake "Sosyal Medyada Patladı" Harlem Shake Uyarlaması

Botun Yukledigi isim : Galatasaray Shake "Sosyal Medyada Patladı" Harlem Shake Uyarlaması - YouTube

Orjinal aciklama: galatasaray Shake Harlem shake uyarlaması sosyal medyada en çok izlenenler arasında
Cimbom shake
Their version of Gangnam Style commanded over 1.3 million views on YouTube and at the end of the year they rolled out All I Want for Christmas.
Now its the turn of the Harlem Shake, which seems to be absolutely everywhere right now. + 20 satir kadar daha

Botun cektigi aciklama: galatasaray Shake Harlem shake uyarlaması sosyal medyada en çok izlenenler arasında Cimbom shake Their version of Gangnam Style commanded over 1.3 million vi...

Ekran Goruntuleri
macJwRs.png

sDsjJRV.png

Basarisiz video silememe hatasi
2LDM4RK.png

Cevap aldim ancak keske once bahsettigim hatalar uzerinden test ederek cevap yazsaydin. Normalde bu tarz konulara cevap dahi yazmam, ancak iyi niyetlisin, hatalari duzeltmeye calisiyorsun, botun sorunsuz calismasi benim de isime gelecek

Simdi rastgele video ile deneme yaptim tekrar, sonuc ekran goruntuleri ile asagida;
Sadece Tek Link fonksiyonunu denedim, digerlerini denemek artik senin sorumlulugun, fazla vakit ayiramiyorum su an.

Fonksiyon : Tek Link Ekle
Yukleme : Basarili

Orjinal Video orjinal ismi : Galatasaray Shake "Sosyal Medyada Patladı" Harlem Shake Uyarlaması

Botun Yukledigi isim : Galatasaray Shake "Sosyal Medyada Patladı" Harlem Shake Uyarlaması - YouTube

Orjinal aciklama: galatasaray Shake Harlem shake uyarlaması sosyal medyada en çok izlenenler arasında
Cimbom shake
Their version of Gangnam Style commanded over 1.3 million views on YouTube and at the end of the year they rolled out All I Want for Christmas.
Now its the turn of the Harlem Shake, which seems to be absolutely everywhere right now. + 20 satir kadar daha

Botun cektigi aciklama: galatasaray Shake Harlem shake uyarlaması sosyal medyada en çok izlenenler arasında Cimbom shake Their version of Gangnam Style commanded over 1.3 million vi...

Ekran Goruntuleri
macJwRs.png

sDsjJRV.png

Basarisiz video silememe hatasi
2LDM4RK.png

hocam sorun bende de vardı çözüm şöyleymiş tek link ekle demiceksin youtube de ara butonuna basıyorsun oraya videonun linkini yazıyorsun ;)

An itibarı ile benide sorun yaşayanlar arasına katabilirsiniz arkadaşlar ...

Arkadaşlar hesabı iki kişi kullanıyor şirket hesabı muhtemelen maillerde birden fazla kişi bakıyor ancak konu hakkında bilgi sahibi olmayanlar cevap yazmıyor. bende kullanıyorum dün yt -yt botunda sorun vardı bazı videoları dönüştürülemedi olarak ekleniyordu umarım düzelmiştir. Benimde ilk satın aldığım youtube botu bu bugüne kadar ciddi sorunlar yaşamadığım için değiştirmeyi düşünmedim. Ancak her şeyde botu yazan arkadaşın elinde değil youtube veya diğer kaynak sitelerde yapılan değişiklikler yüzünden sistem çalışmaz hale gelebiliyor. Bu sadece bu bot için değil hangisini alırsanız alın ara sıra problemlerle karşılaşırsınız.

Arkadasımın databilim hesabını kulanıyorum databilime 3 haftadır ulasp bı bot alamadım dun hafif vardı vıdeo atmama sorunu bugun artık hıc atmıyor. ve butun uploadları elden yapmak zorundayım su adama birisi ulassın artık harıka bı bot ama adamın ılgılendıgı yok . databilimin telefon numarası 0.216 606 00 84, ama ben suanda arayamıorm sitelerinden aldım bırısı allah rızası ıcın ulassın su adama ... sorunları duzeltse 6 aylık gozumu kapatıp alacam ama adam yok ortada :S

Bu bot çalışırken çok iyi ancak bunu aylık kiralıyorsak ve her ay 10 gün kadar arızalıysa Celalettin arkadaşımızın bu günleri bize tazmin etmesi ve kiralama süremizi uzatması lazım.Yoksa bu şekilde etik bir alış veriş olmadığı kanısındayım.

Bu bot çalışırken çok iyi ancak bunu aylık kiralıyorsak ve her ay 10 gün kadar arızalıysa Celalettin arkadaşımızın bu günleri bize tazmin etmesi ve kiralama süremizi uzatması lazım.Yoksa bu şekilde etik bir alış veriş olmadığı kanısındayım.

Kesinlikle biz para veriyorsak karşımızdaki kişide hizmeti hiç aksatmadan yapmalı lakin her zaman bir aksaklık ve bu son zamanlarda video dahi yükleyemiyoruz.Celalettin bey milleti mağdur etmeye hakkı yok böylece müşteride kaybediyor.

Kesinlikle biz para veriyorsak karşımızdaki kişide hizmeti hiç aksatmadan yapmalı lakin her zaman bir aksaklık ve bu son zamanlarda video dahi yükleyemiyoruz.Celalettin bey milleti mağdur etmeye hakkı yok böylece müşteride kaybediyor.
ben databilim botu kullandım. Gayet başarılı ve hızlıydı. Botta sorunlar tabi ki olabilir ancak destek olmadığı için ben bu databilim botunu kullanmaktan vazgeçtim. En önemlisi destektir.

hocam sorun bende de vardı çözüm şöyleymiş tek link ekle demiceksin youtube de ara butonuna basıyorsun oraya videonun linkini yazıyorsun ;)

bu sekilde 3 video yukledi, 1 hatali.
Son 45dk dir her denememde sonuc; Hiç Video Bulunamadı !

Yuklenemeyen video hata mesaji ;
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to gdata.youtube.com:80 (A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. ) in C:\AppServ\www\yserver\ClassYouTubeAPI.php on line 814
Hata Oluştu : xxx adlı hesabınıza xxx Başlıklı Video Yüklenemedi.

yuh ya hala nete girmemiş bu celalettin
ben yemin ediyorum böyle bişey ne gördüm nede duydum
iki elim kanda olsa bile yinede 5 dakikalığına nete girme zamanını ayırırım
adam çok sorumsuz ben böyle bir sorumsuz adam ne gördüm nede duydum

yuh ya hala nete girmemiş bu celalettin
ben yemin ediyorum böyle bişey ne gördüm nede duydum
iki elim kanda olsa bile yinede 5 dakikalığına nete girme zamanını ayırırım
adam çok sorumsuz ben böyle bir sorumsuz adam ne gördüm nede duydum

Nasil girmemis, hergun giriyor. Zaten bir suru musteri kaybetti, bundan sonra yeni musteri de alamaz. Sanirim artik batti balik yan gider deyip salladi herseyi. Yakinda site de acilmazsa sasirmam.

Nasil girmemis, hergun giriyor. Zaten bir suru musteri kaybetti, bundan sonra yeni musteri de alamaz. Sanirim artik batti balik yan gider deyip salladi herseyi. Yakinda site de acilmazsa sasirmam.

dostum bişeyi bilip bilmeden niye konuşuyorsun
ben adam girmemiş diyosam bir bildiğim varki diyorum
şu r10 da konusuna bak ismi cehago en son yorumlara bak bakıyım cehago en son nezaman foruma mesaj yazmış
adam nezaman nete girse kesin r10a uğrar ve konuya mesaj yazar
konuya bak bakıyım son mesajlardan itibaren adamın ismini ara bak bakıyım en son nezaman mesaj yazmış
lütfen bişeyi bilip bilmeden konuşma

Youtube Uploader # 80 Bot # Yüksek Hız # Sadece 15 TL - Google Fan Webmaster Forum

ben son mesajlara baktığımda adam en son ayın 23 ünde mesaj yazmış r10daki konusuna

dostum bişeyi bilip bilmeden niye konuşuyorsun
ben adam girmemiş diyosam bir bildiğim varki diyorum
şu r10 da konusuna bak ismi cehago en son yorumlara bak bakıyım cehago en son nezaman foruma mesaj yazmış
adam nezaman nete girse kesin r10a uğrar ve konuya mesaj yazar
konuya bak bakıyım son mesajlardan itibaren adamın ismini ara bak bakıyım en son nezaman mesaj yazmış
lütfen bişeyi bilip bilmeden konuşma

Youtube Uploader # 80 Bot # Yüksek Hız # Sadece 15 TL - Google Fan Webmaster Forum

ben son mesajlara baktığımda adam en son ayın 23 ünde mesaj yazmış r10daki konusuna

foruma mesaj yazmamasi internete girmedigi manasina gelmez. IT sektorunde calisiyor, adamin isi internet, hergun girmek zorunda. Senin demek istedigin "foruma girmemis". Once sakin ol, yazilanlari oku, hemen klavyeye saldirma.

foruma mesaj yazmamasi internete girmedigi manasina gelmez. IT sektorunde calisiyor, adamin isi internet, hergun girmek zorunda. Senin demek istedigin "foruma girmemis". Once sakin ol, yazilanlari oku, hemen klavyeye saldirma.

kardeş k.bakma çok sinirliyim evet adama acayip kafam bozuldu
bu databilim botu çok işime yarıyodu bozulması benim için hayal kırıklığı oldu daha en az 4 5 sene daha bunu kullanmayı düşünüyodum bozulması çok gücüme gitti

kardeş k.bakma çok sinirliyim evet adama acayip kafam bozuldu
bu databilim botu çok işime yarıyodu bozulması benim için hayal kırıklığı oldu daha en az 4 5 sene daha bunu kullanmayı düşünüyodum bozulması çok gücüme gitti

ben de 2 gundur hicbirsey yapamadigim icin bos bos forumda geziniyorum. Manuel yapmak kolayima gelmiyor artik. 3 aylik ucretsiz vps var. onu alip kurdum bir dunya hata verdi o da. Ticket actim cevap bekliyorum. Biraz mola verip sakin kafa ile alternatif dusunmek gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri