Databilim Sorun Yaşayanlar - TEK BAŞLIK

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşlar botu hemen aklınızdan çıkarmayın bence.Bende 2 gündür yükleme yapamıyorum.Ama her şeyde bir hayır vardır.Bu 2-3 gün içinde farklı şeyler düşünelim.Mesela ne yükleyebilirim vs.Millet ne yüklüyor ne izleniyor bunlara bakıp fikir edinebiliriz.Ama celalettinin peşini de bırakmamak lazım.İnternete girsin soru yağmuruna tutalım :D
Artı olarak bir de celalettin internete girince skype dan forumdan artık nerden alabiliyorsak herkes tek tek celalettinin cep telefonu numarasını alsın.Çünkü sorunlar aslında bir değil.Biri çalışsa diğeri çalışmayabiliyor.Örneğin süreyi hiç denediniz mi bilmiyorum ama videonun süresini kestiğimde yükleme yapmıyor.Ama genel itibariyle sevdim bu botu.Bırakmak da istemiyorum acıkcası.

O sure kesme, logo gibi ek fonksiyonlarin hicbiri calismiyor, kac kere rapor ettim. Youtube linkleri disinda da toplu upload fonksiyonu da calismiyor.

Sanirim celalettin ugrasmak istemiyor. Skype tan 2 ay once yazdiklarima daha cevap gelmedi. Ek olarak email atmistim, ozel fonksiyon istedim, ucret sorun degil sen belirle dedim. Insan tamam bakariz deneriz ugrasiriz, vs birsey soyler. Hicbir sekilde donus yok. Iskele babasi muamelesi yapiyor. Bizim de isimiz gucumuz var. Herhalde bu gidisle kendime ozel bot yazdiricam. Biraz pahaliya gelecek ama kontrol kendi elimde olur hic olmazsa.

Obeli aslında söylediklerin mantıklı.Aynı bu bot mantığında çalışacak ben de bir bot yazdırmayı düşünüyorum.Celalettine yaptıracaktım özel ip + özel bot ama bakalım dönsün de konuşalım
O sure kesme, logo gibi ek fonksiyonlarin hicbiri calismiyor, kac kere rapor ettim. Youtube linkleri disinda da toplu upload fonksiyonu da calismiyor.

Sanirim celalettin ugrasmak istemiyor. Skype tan 2 ay once yazdiklarima daha cevap gelmedi. Ek olarak email atmistim, ozel fonksiyon istedim, ucret sorun degil sen belirle dedim. Insan tamam bakariz deneriz ugrasiriz, vs birsey soyler. Hicbir sekilde donus yok. Iskele babasi muamelesi yapiyor. Bizim de isimiz gucumuz var. Herhalde bu gidisle kendime ozel bot yazdiricam. Biraz pahaliya gelecek ama kontrol kendi elimde olur hic olmazsa.

databilimde problem hala devam ediyor arkadaşlar... sanırım alternatif bot bulma zamanı geldi

ben suanda bırkac arkadasla gorusuyorum boyle benzer bi sistem yazdıracam eger becerebilirlerse uygun bı teklif yapacam bakalım sizlerede haber verırım alternatıf olur ınsallah becerebilirler .

ben suanda bırkac arkadasla gorusuyorum boyle benzer bi sistem yazdıracam eger becerebilirlerse uygun bı teklif yapacam bakalım sizlerede haber verırım alternatıf olur ınsallah becerebilirler .

Merakla takipteyiz

---------- Mesaj saat 10:07:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:19:40 civarında gönderildi. ----------

sanırım databilimin kotası doldu arkadaşlar, video çekemiyor sunucuya.... kısıtlı bir hafızası var olabilir.

Beyler celalettine ulaşabilen yok mu hala?Bir arkadaşta cep numarası vardı mesaj yollamıştı bot calışmıyo diye adam onu bile görmemiş :D
Neyse o arkadaş şuan online değil açsın cep numarasını alayım herkse dağıtıcam telefonu durmadan arayalım

ben odeme bildiriminden yazdım sızın botu alacaz bız kosuoz pesınızde dıye . onu barı gorr artık . ılgılen artık su bu yazdım bıseler ınsallah ulasır bıze ulan herıf karısdırdı ortalıgı kendı yok ortada :D

Şaka maka bir yana hakkaten 2-3 gündür yükleme yapamıyorum.Çok sıkıntı oldu.Bir ulaşalım bakalım celalettine günde en az 10 dakika şu işi kontrol etmeye ayırmasını söyleyelim
ben odeme bildiriminden yazdım sızın botu alacaz bız kosuoz pesınızde dıye . onu barı gorr artık . ılgılen artık su bu yazdım bıseler ınsallah ulasır bıze ulan herıf karısdırdı ortalıgı kendı yok ortada :D

bence fiyatı 20 TL yapsın ve kaliteli hizmet versin

arkadaşlar bildiğiniz alternatif bot varmı ? bu iş beklemekle düzelecek gibi görünmüyor

İnsan zahmet edip buraya da yazar celalettin hocam kusura bakma ama yakıştıramadım

Yani helal olsun insan 1 dakikasını ayırıp şu gün halledeceğim diyemezmi?

databilim yaktın beni ytkazan botu da var 1 adsenseye baglı kanalları bu bottan yüklüyordum 2. adsenseye baglı kanalları databilimden, databilime baglı 15 kanal kaldı öyle
r10 dandamı ulaşılmıyor celalletine ne olacak böyle hani bi cevap versin baride ona göre hareket etsin herkes,burada konusu kitlendiginde acaba yanlışmı yapıldı diye düşünmüştüm,ama yanlış düşünmüşüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri