Davetiye hakkı nasıl kazanılır ?

kadiryel1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
paypal.me
merhaba yakın bir arkadaşım'ı foruma üye yapmak istiyorum ancak davetiye hakkım yok daha önce hiç kullanmama rağmen 13 ay'dır forumdayım..sorum şu : nasıl davetiye hakkı kazanılır
Admin abinin cevabı :
Davetiye dağıtma olayı sır:) Algoritma devamlı değişecek. Eğer bilinen bir şey olursa bu sefer dolandırıcı arkadaşlar bir an önce davetiye hakkı alabilmek için belirlenen limiti geçip davetiye alırlar. Bunun olmasını istemeyiz.

Son düzenleme:
Heralde belirli bir miktar mesaj sayınız olması gerekiyor.300 heralde.

Evet üye olmak isteyen çok bende dün fark ettim. Bu konuda admin arkadaşlar üyeleri bilgilendirirler ise seviniriz. Teşekkürler.

Fasulyeden sayılıyoruz bize yok davetiye :D

En az 3 aylık ve 100 mesaj üstü tüm üyelere 3 er hak dağıtıldı.

mNote yazmıştı

belli bir üyelik zamanı geçmiş ve 300 mesaj üstü olan kişilere 3 er adet verildi.
Ara sıra yönetim dağıtmaya devam edecek diye biliyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Bende yok ama?

ORMYA0.png

Fasulyeden sayılıyoruz bize yok davetiye :D

:D :D eskiden mahalle oyunlarında bana sende fasülyesin felan derlerdi ne anlama geldiğini bilmiyordum herhalde tipin fasulyeye benziyor diye düşünüp üzülüyordum aynaya bakıp ağladığımı bilirim ah şu çocukluk

Yönetimin bu konuda bir şey açıkladı mı ? Davetiye hakkı neye göre veriliyor ? Bitince tekrar davetiye hakkı alabiliyor muyuz ? Alıyorsak neye göre alıyoruz bunun kıstası nedir ? Davetiyesiz üyelik 150 tl diyorlardı ? Bu doğru mu ? Şunları bir açıklığa kavuştursalar keşke her şeyden bihaberiz

Davetiye dağıtma olayı sır:) Algoritma devamlı değişecek. Eğer bilinen bir şey olursa bu sefer dolandırıcı arkadaşlar bir an önce davetiye hakkı alabilmek için belirlenen limiti geçip davetiye alırlar. Bunun olmasını istemeyiz.

Adminimiz Açıklamamış Ama Ben Açıklıyorum :D

Her 50 Olumlu İtrader = 3 Davetiye Hakkı :D

Ytpara Yönetimi Değişiklik Yapma Hakkına Sahiptir :D

Admin ler gelen bir kaç mesajda ise bunun 3 aylık üye + 100 mesaja sahip her kullanıcıya sahip olacağını belirtmişlerdi. :) bunun hakkında ne düşünüyorsunuz admin bey :D :D

--> http://www.ytpara.com/konu-disi/63209-uyelere-ne-zaman-davetiye-geliyor-2.html

Admin ler gelen bir kaç mesajda ise bunun 3 aylık üye + 100 mesaja sahip her kullanıcıya sahip olacağını belirtmişlerdi. :) bunun hakkında ne düşünüyorsunuz admin bey :D :D

--> http://www.ytpara.com/konu-disi/63209-uyelere-ne-zaman-davetiye-geliyor-2.html

İlk zamanlar doğrudur böyledi fakat işin içine davetiye alacak kullanıcı like, i-traderler, mesaj sayıları, pm istatistikleri, forumda durduğu süreler, Profil mesajları, mesajının aldığı reportlar, banlanmaları, aldığı cezalar girince işin rengi değişiyor:)

İlk zamanlar doğrudur böyledi fakat işin içine davetiye alacak kullanıcı like, i-traderler, mesaj sayıları, pm istatistikleri, forumda durduğu süreler, Profil mesajları, mesajının aldığı reportlar, banlanmaları, aldığı cezalar girince işin rengi değişiyor:)

hocam yollanan davetiyeyi geri çekme şansımız varmı peki ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri