DC Ne Oluyor?

Haribo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar vallaha bugün çıldırma noktasına geldim ödevi kendiniz yapın başkasıyla beraber yapana 0 veririm diyen hoca yüzünden ödevi kendim yaptım herkes 1 evde toplanıp yaptı herkese 95 vermiş bana 25 vermiş kafayı yedim ve ders notunda DC yazıyor şimdi ne oldu ben korkuyorum açıkcası hak hukuktan bahseden bir insan sabah akşam Allah diyen bir insan neden insanların hakkını yemeye bu kadar meraklı olur?

aa
ba
bb
cb
cc
dc
dd
ff

bu sıralamaya göre dc geçer not ama okulun kullandığı not sistemi ne
çan eğrisimi, yoksa belli bir geçer not sınırımı var..

ayrıca herkesle aynı mı yaptınız ?
öyle olsa bile adam illa geçer not verecek diye bişey yok..
çalışmandan eminsen git konuş hocayla kardeşim

Kosullu gecmissin akademik ortalaman 2.00 altina inerse o dersi tekrar almak zorunda kalcaksin.

aa
ba
bb
cb
cc
dc
dd
ff

bu sıralamaya göre dc geçer not ama okulun kullandığı not sistemi ne
çan eğrisimi, yoksa belli bir geçer not sınırımı var..

ayrıca herkesle aynı mı yaptınız ?
öyle olsa bile adam illa geçer not verecek diye bişey yok..
çalışmandan eminsen git konuş hocayla kardeşim

1. Hocam okulda çan eğrisi falan yok ama bir şart var vizeden istediğini alabilirsin ama finalden en az 50 alman lazım bunda sorun yok finalden 51 alıp geçtim. Ortalaması 45 olan geçiyor dersten ortalamam 50.4 ama DC ye aklım takıldı

2.Aynı dediğim şöyle dedi ki herkes bunu kendi yapsın dedi bende kendim yaptım ama sınıftaki herkesin kötüydü 1 kişi yapmış tüm sınıf rengini değiştirip hocaya vermiş hoca hepsine 95 verdi ben de etik olmaz diyerekten yapmadım ve 30 aldım.

Kosullu gecmissin akademik ortalaman 2.00 altina inerse o dersi tekrar almak zorunda kalcaksin.

Arkadaş doğru cevabı vermiş.

Mezun olduğum sene 5 dersim DC idi, 2.04 ortalama ile uzatmadan bitirmiştim...

Tabi 10 yıl geçti üstünden, hala daha değişmedi ise :)

takma kafaya DC olanda aynı diplomayı alıyor AA olanda

üniversite değiştirmeye karar verirsen saydıramazsın o notu yeni üniversitende, böyle bir durumu da vardı o notun

DD ile geçsen bile arkana bakmadan devam et.
Başka dersi BB getirirsin farkeden birşey olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri