Dedicated Server Ortak Araniyor

mm1650

Kayıtlı Üye
Arkadaslar herkese kolay gelsin.

i7 4770 yada Xenon E-3
32 gb ram
2x240 gb ssd
Performans Canavari
Dedicadet Server

215 tl fiyati var.bu makinaya kendime bir ortak ariyorum.Satan arkadasin dedigine göre forumda en cok kazanan arkadaslar bu serverden almislar,gercekten profesyonel bir makina ancak benim bütceyi biraz asiyor.Ihtiyaci olan arkadas olursa satan arkadas bizim icin sunucuyu ikiye bölüp teslim edecek.böyle serverleri 3-4 e bölüp kullananlar var.ikiye bölünmesi bir sikinti cikarmaz.ilgilenen olursa pm atabilir.

---------- Spam Engelliyici 21:45 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

güncel

i7 4770 yada Xenon E-3
32 gb ram
2x240 gb ssd
Performans Canavari
Dedicadet Server

215 tl fiyati var.bu makinaya kendime bir ortak ariyorum.Satan arkadasin dedigine göre forumda en cok kazanan arkadaslar bu serverden almislar,gercekten profesyonel bir makina ancak benim bütceyi biraz asiyor.Ihtiyaci olan arkadas olursa satan arkadas bizim icin sunucuyu ikiye bölüp teslim edecek.böyle serverleri 3-4 e bölüp kullananlar var.ikiye bölünmesi bir sikinti cikarmaz.ilgilenen olursa pm atabilir.

güncel

Hocam ortak alacagina bence kendi bassina al daha iyi.
http://www.ytpara.com/dedicated-server/58770-ucuz-dedicated-16-gb-ram-6-tb-disk-3-ip.html
Bu dcyi oneririm sana cok guzel ve saglam. [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocam gereken ilgiyi gosterir sana yinede karar senin iyi calismalar dilerim...

i7 4770 yada Xenon E-3
32 gb ram
2x240 gb ssd
Performans Canavari
Dedicadet Server

güncel

Hocam bu olay şeye benziyo bihterin parfümü gibi en cok kazananlar bu vds den alıyo nedir :D samsungun bi konusu vardı ona bak cok iyi özellikleri var 3 tane ip veriyo

Alacağı makine daha iyi üstad :) Çok daha performanslı Lakin önerdiğin makinede güzel ve performanslıdır.

Ustadin haklisin daha iyi ama biriyle alsa zaten bolunecek :) senin dcye denk gelecek karar yine onundue tabi :) onceden ortaklardan tokat yedigimiz icin biliyoruz yani :(

i7 4770 yada Xenon E-3
32 gb ram
2x240 gb ssd
Performans Canavari
Dedicadet Server

güncel

Lokasyonu Nedir?

hocam satan arkadas almanya lokasyon calisiyor.

Satan Arkadaşın Firma Bilgilerini Pm Yoluyla Paylaşır mısın? Benim Böyle Bir Makinaya İhtiyacım Var. Yalnız Bu Makine 4 Bölünmeyi Kaldırır. Eğer Makinayı 4 Böle İmkanı Olur ise ve Pazarlıkla 200,00 TL Bırakırsa Ben Ortak Olabilirim...

arkadaşlar enfazla 3 bölünmüş. VEYA ortak 2 kişi isteyen arkaşlara sunucu sağlayabilirim.

yılbaşı kampanya fiyatlarımızdan 80+ kdv sağlyabilriiz.

Satan Arkadaşın Firma Bilgilerini Pm Yoluyla Paylaşır mısın? Benim Böyle Bir Makinaya İhtiyacım Var. Yalnız Bu Makine 4 Bölünmeyi Kaldırır. Eğer Makinayı 4 Böle İmkanı Olur ise ve Pazarlıkla 200,00 TL Bırakırsa Ben Ortak Olabilirim...
hocam 4 cok olur verim alamayiz,iki kisi icin canavar gibi makine,fiyat olarakta yapti yapacagini zaten.3 haftadir arastiriyorum.inanin bu fiyata bu performans hayal

Firma benim firma hocam.
Openvds.com

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri