Terbiyeni takınsan forum ortamında o nasıl bir konuşma şeklidir?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende de 1 bucuk aydır açık olan bir dizi kanalı var adsenseye bağlıydı geçen hafta quize soktum günlük kazanç 60$ satsam burada yazanlara göre 8-10k fiyatı olurdu ki satsam mı diye düşünmedim değil ama bugün bir işaret geldi ve kanaldaki en çok izlenen bölüm telif yediYani şimdi ben o kanalı bir iki gün önce koysaydım ve satsaydım hem kendim sıkıntıya girecektim hem de alan kişi
![]()
aynısını 3-5 gün önce bende yaşadım ama ben çok az izlenen,pek bi işe yaramayan bi bölümden yedim telifi.o daha kötü oluyor bence![]()
Hangisi daha kötü oluyor hocam anlamadımÇok izlenenin yemesi mi az izlenenin yemesi mi ?
![]()
kanalda boş boş duran,işe yaramaz bi videodan yemek daha kötü bence.zaten bişeye yaradıgı yoktu,bide telif yedirdi diye sinirleniyorum ben böyle olunca![]()
Ha anladım yani yükselişte olan bir kanal, şuanki haliyle 5 milyar eder, tabi ileriki hali ayrıca konuşulur teşekkürler iyi çalışmalar...
Yok daha neler? Araba almıyorsun hocam garantisi olmayan riskli yatırım yapıyorsun. Piyasadan haberiniz yoksa yorum yapmayınız![]()
Günlük 30 dolar getiriye çıkmış bi kanal, 30*30:900$, 900$; 2 bin lira küsür ee zaten yt kanalları ya 2 aylık yada 3 aylık ücreti ile satılır asıl siz piaysayı bilmiyorsanız yorum yapmayın bence adam zaten garantide verdiği parayı çıkarana kadar garanti veriyorum derse alınır, herkes kendi kanalına gelince yere göğe sığdıramaz ama başkalarının kanallarına gelince nedense arabamı alıyorsun deriyi çalışmalar dilerim....
Edit: Kanal her geçen gün yükseliyor...
2-3 aylıgına hala satılıyorsa hemen satalım butun kanallarıgeride kaldı o günler ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.