deli olmamak elde değil

• Kullanıcı maihes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
dünya engeli ve eşleşen geliyorsa hiç ugrasma artık o da bitiyo yavaş yavaş.. biraz da kafada bitiyo iş arka plana müzik efect vs vererek farklı hale getirebilirsin

---------- Spam Engelliyici 00:12 ---------- Önceki Mesaj 00:09 ----------

Bu arada Arda hakeme ayakkabı fırlatmış =) google videolardan arama yaptım anında atmışlar boş dururmuyuz tabi ki hayır :)

Bilende konuşuyor bilmeyende etiket açıklama hiç bir şeyle açıklaması yok

5 kanal yapın 2 si etiket açıklama her şey diğerinde hiç bir şey yüklemeyin. doğal olarak zaten izlenmiyeceği için kendi halinde patlayana kadar kanal duruyor diğer ikiside analyitcde 20 bin yansısın güm.

burada anca bu soysuzlara yol gösteriyoruz varsa bi çözüm öneriniz onu uygulayalım burda Youtube la alakası olmayan bir şeyi tartışıp adamların işini kolaylaştırmaya gerek yok..

Bildirim youtube la alakalı olsa tek videodan mı gümler ! saldırıyorlar ona patlatıyorlar işte soysuzlar

Bu olay 1,5 aydır mevcut gibi 2 ay taş çatlasın youtube bu olayı kanal kapatmaya götürdü topluluk olayını bunuda çıkarlarına uğruna tek toplulukta kapanıyor diye zaten sömürüyorlar.

Ne etiket Ne açıklama Ne başlık Ne de buna benzer tezler tarafımca çürütüldü. 1 Ay boyunca denemediğim kanal şekli kalmadı, keza kanal açma şekillerine kadar denedim hepsi olumsuz sonuçlandı. 1 Aydır bu sorun yüzünden artık çalışma gücü kalmadı :) Tek kazansın tek yesinler aç gözlü insan kılıklı mahluklar
Edit : Youtube ile kesinlikle alakalı olan bir şey değildir.

hocam yani yt açısından bir sebep bulamıyorum ben de. bu olayın yaşandığı içeriklerde ilk kapananın birkaç yükleyicisi vardı mesela ama o atmış 2 video ben attım 2 sezon 40 video. şu anda yine rekabeti olan ve de olmayan 2 kanalım kaldı artık.bunlar da kapanırsa bir daha baştan düşüneceğim. ama bu kadar çok kişide olması sanki sizin dediğinizi çürütüyor gibi. ha değilse, bunun yt dışında bi sebebi varsa onun da çözümü basit bana göre bütün hazır render alınmış videolarımı pm ile insanlara paylaştırırım.

bende oyu mu flagdan yana kullanıyorum. bence hurafeye hiç gerek yok yt yaptı vs gibilerinden. neden benim aynı sekilde yaptıgım ama izlenmeyen kanallarıma olmuyorda , birden ataga gecmıs izlenmelerim cogalan kanallarıma geliyor? aylardır izlenmeyen bi kanalım vardı sonra hitler arttı . ilk sayfaya cıkınca da hoop patladı. bak sen şu işe .. benim her gun kanalım patlıyor bu sekılde. ve de içerik farketmıyor. özellikle dizi ve populer çizgilerde köşe başları çoktan tutulmuş. " biz burda yabancıları sevmeyiz " diyorlar. hele bi başını çıkarda gör :) senaryo hep aynı. flag flag flag ...

Youtube özgün kanallar ile ilgili katıldığım bir konferansta bu soruyu sormuştu bir arkadaş. Sahte telif ve flag ile ilgili soruydu. Youtube çalışanı yabancı kadın özel botlar tarafından kontrol ediliyor bu olay dedi.

Bana göre bazı şeytanlar bu flagı işletme yolunu bulmuş. Kategorisine gelene bellki tek kanalından belki 2 kanalından flag atıp uçuruyor kanalını. Yani şimdi video izlenmesi artınca bunun olması bana youtube yapıyormuş gibi gelmiyor. Video üst sıralara çıkınca doymayan aç gözlülerin içindeki şeytan harekete geçiyor.

birbirimize kırdırıyorlar halen farkında değilsiniz. Konuştuklarınızın hiç biri varsayımdan ileri gidemiyor. Boşa çene yoruyoruz. boşa zaman kaybediyorsunuz daha fazla kanal açıp varilleri doldurmak varken.

sadece öneri...

hocam yani yt açısından bir sebep bulamıyorum ben de. bu olayın yaşandığı içeriklerde ilk kapananın birkaç yükleyicisi vardı mesela ama o atmış 2 video ben attım 2 sezon 40 video. şu anda yine rekabeti olan ve de olmayan 2 kanalım kaldı artık.bunlar da kapanırsa bir daha baştan düşüneceğim. ama bu kadar çok kişide olması sanki sizin dediğinizi çürütüyor gibi. ha değilse, bunun yt dışında bi sebebi varsa onun da çözümü basit bana göre bütün hazır render alınmış videolarımı pm ile insanlara paylaştırırım.

Flag arkadaşlar flag başka açıklaması yok yan, özgün kanalımı bile kapattırdılar patlama yaptı.

alanımda rakip yok rekabet yok
ama çok izlenen videoya bakıyosun durduk yerde reddedildi uyarısı çıkmış
neyse diyip siliyorsun, ertesi gün aynı uyarı diğer videolarda görünüyor
sonra kanal gidiyor.
şimdi bunu yt yapmadı da babam mı yaptı ? zaten alanımda tekim, kim flaglaycak ?

sonra kanal gidiyor.
şimdi bunu yt yapmadı da babam mı yaptı ? zaten alanımda tekim, kim flaglaycak ?

flaga bağlamış bunlar onuda zevkine flaglamış dicekler :D

bu durumu yasayan arkadaslar bir de videolarına etiket açklama girmeden deneyin bakayım. yine aynı sorunu yasayacakmısnız. etiket ve açıklamadan ben bu durumu daha önce yasadım. o yüzden kendi botumun etiket ve açıklama sayı sınırını değiştirdim. ve düzeldi.

sonra kanal gidiyor.

senin reddildi olayınla bu olay farklı dostum.sen diyorsun ki reddildi geldimi kanal gitmiyor ertesi gün falan kapanıyor. ama bu flag olayında zaten uyarı geldi an kanal uçuyor bu ince çizgiyle olayını karıştırma. burada kimse zaten google da çalışmıyor kimse net bir şey diyemez ama bu işin etiket açıklama ile alakası yok bu kadar net ve açık '' [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] açtığı konuda paylaştığı resimde bile bu kişileri tespit ettiniz mi ' flagla bize bildirin diyorlar bot yakalıyor mu o zaman bak sen şu işe. !

al bu da resmi

mrayL4.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
bu durumu yasayan arkadaslar bir de videolarına etiket açklama girmeden deneyin bakayım. yine aynı sorunu yasayacakmısnız. etiket ve açıklamadan ben bu durumu daha önce yasadım. o yüzden kendi botumun etiket ve açıklama sayı sınırını değiştirdim. ve düzeldi.

yalan yok usta ben etiketi sınırına kadar koyuyorum ama hepsi video ile alakalı. acıklamayıda video hakkında bilgi olarak genelde uzun sayılacak sekılde koyuyorum. acıklama kısmına az da olsa etiketlerden serpiştiriyorum. belki bunlar yanlıs ama hepsine aynını yapıyorum abi. bu sekılde yaptıgım az izlenen bi kanalım asla kapanmadı halada duruolar. ne zaman yukseldi o zaman kapandı.

ya hala flagdan değil deyip iyimser düşünmeyin bal gibi flag niye 10 15 izlenimli kanallar kapanmıyor niye ilk sayfaya gelince kanallar kapanıyor hemen flag kardeşimm flag, niye inandırmıyosunuz şu gerçeğe kendinizi

bunlara bir önlem alınmazsa yandık

senin reddildi olayınla bu olay farklı dostum.sen diyorsun ki reddildi geldimi kanal gitmiyor ertesi gün falan kapanıyor. ama bu flag olayında zaten uyarı geldi an kanal uçuyor bu ince çizgiyle olayını karıştırma. burada kimse zaten google da çalışmıyor kimse net bir şey diyemez ama bu işin etiket açıklama ile alakası yok bu kadar net ve açık '' [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] açtığı konuda paylaştığı resimde bile bu kişileri tespit ettiniz mi ' flagla bize bildirin diyorlar bot yakalıyor mu o zaman bak sen şu işe. !

al bu da resmi

mrayL4.jpg
[/url][/IMG]

biz efsaneleri seven bir toplumuz
flag olayıda en sevdiğimiz türlerden bir efsanedir,
gerçek olan ise ytnin şuan yaptığı toplu kıyımdır, yt deki bütün kanallar eş zamanlı olarak farklı bahaneler ile kapanıyor,
eğer bu kanallar aynı bahane ile kapansa ortadaki sahtekarlık ortaya çıkar, işin içinde milyar dolar dönüyor
bu paranın bir kısmı yasal bir kısmı yasadışı, adamlar riske atmıyor, payımıza düşenden küçük bir kısım bizlere çay kaşığı ile ikram ediliyor daha sonra kanalları kapatıp kepçeler ile yiyorlar :)

biz efsaneleri seven bir toplumuz
flag olayıda en sevdiğimiz türlerden bir efsanedir,
gerçek olan ise ytnin şuan yaptığı toplu kıyımdır, yt deki bütün kanallar eş zamanlı olarak farklı bahaneler ile kapanıyor,
eğer bu kanallar aynı bahane ile kapansa ortadaki sahtekarlık ortaya çıkar, işin içinde milyar dolar dönüyor
bu paranın bir kısmı yasal bir kısmı yasadışı, adamlar riske atmıyor, payımıza düşenden küçük bir kısımı çay kaşığı ile ikram ediliyor daha sonra kanalları kapatıp kepçeler ile yiyorlar :)

tamam dostum aynen öyle evet, çünkü bu forumda 7 kişi toplaşıp ofis kuranlar yok haklısın, ne güzel avutuyorsunuz kendinizi.

tamam dostum aynen öyle evet, çünkü bu forumda 7 kişi toplaşıp ofis kuranlar yok haklısın, ne güzel avutuyorsunuz kendinizi.

biraz araştırsan bu kadar komik duruma düşmezdin
6 - 7 sene önce r10 da açılmış ban konularını incelemeni tavsiye ederim
o dönemde millet adsensedeki sebepsiz banları çözmeye çalışıyordu,
şuan burada yazılanlar ile o günkü konular arasında sadece terimsel farklar var ama mantık aynı.

google böyledir, işte şimdi sağlam kazanıyorum dediğin an
kurallarımızı ihlal ettin bizde hesabını kapattık diye mail gönderir,
bu maildeki linklere tıkladığında çıkan uzun yazılar arasında hayallerinin cesetleri ile karşılaşırsın, yamulur kalırsın ama yinede google haklıdır dersin, birleri geldi beni kapattırdı dersin, çünkü 0 dan başlamak için bu dediğine gerçekten inanman lazım.

bu konuda söyleyecek başka sözüm yok
sonuçta kapanan kanallarımız geri açılmayacak, ne yaparsak yapalım şuan açmayı düşündüğümüz yeni kanallar günü geldiği zaman yine ilginç bahaneler ile kapanacak, google sistemi = kısır döngü

licH5L4.jpg

Bu kapanan kanal aynı kategoride 2.denememdi. İlk denememde yine bu şekilde kapandı. Ortak özellikleri ne zaman tutmaya başlarsa kapanması.

Ayrıca farklı bir kategoriden attığım kanalım bugün 00:01 geçe kapatıldı. Yine aynı olay. Ve bu tamamen farklı kategoriden 2 kanalımında kapanmasına neden oldu.Bunun sebebi aynı gün açılmaları. Yani tek ortak nokta o. Oda ayrı bir dert :(

Ya gerçekten insanları bıktırıyorlar bu işten. Flagsada ayrı bir dert. Youtubeun aldığı yeni bir önlemsede ayrı bir dert. Hertürlü biz kaybediyoruz.

Yılbaşından itibaren resmen bunaldım. Eğer bu flag ise ve sırf ben daha çok para kazanayım diye yapılmış ise gerçekten yazık günah. Eğer youtubeun aldığı yeni bir önlem ise o zamanda işler çok daha zorlaşacak.

Umarım bu flag idir ve youtube buna karşı bir önlem alır. Pek sanmıyorum ama temennim bu yönde.

ya hala flagdan değil deyip iyimser düşünmeyin bal gibi flag niye 10 15 izlenimli kanallar kapanmıyor niye ilk sayfaya gelince kanallar kapanıyor hemen flag kardeşimm flag, niye inandırmıyosunuz şu gerçeğe kendinizi

Sen minoset'ini aldın mı, başın tutacak yine :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri