Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Elimde 2 aydır emek verdiğim ve hiç üşenmeden her gün ilgilendiğim ve bugüne kadar en etkili bir şekilde öne çıkan kanalım kapandı.
Ve bir videomu şikayet etmişler. Bir videoya saldırı yapmışlar kısacası.
Günlük 30 - 50 $ arası getirmeye başlamıştı son 3 - 5 gündür. O kadar iyi gidiyordum ki. Abone sayım 1.5 k olmuştu hatta geçmişti.
Çekememezliği son noktasına gelmiş bulunuyorum. Şu saatten sonra çalıştığım kategoride ki tüm herkes benden korksun. Ben buradan başka hiç bir şey demiyorum madem böyle şerefsizlik, adilik yapacağız. Madem böyle devam edeceğiz bu işe bende böyle yapıyorum. İşimi gücümü bırakıyorum EDİTÖRLÜK yapmıyorum sırf o sektörde herkese telif, topluluk gönderiyorum 30'ar ayrı IP'den.
Hadi bakalım bu işi çocuk parkına çevirdiniz iyice. Dişimi sıkıp gecemi gündüzümü katarak para kazanmaya çalıştığım için mi bunları reva görüyorsunuz. Madem öyle şu dakikadan sonra korksun herkes benden.
Bir o kadar kişinin kaan konu açma. Millet kategori verme bırak kendileri bulsun demesine rağmen herkesi düşünüp yine de bırak adamlar üç, beş kuruş kazansın deyip de konu açmaktan vazgeçmedim.
Sizlerin Allah belasını versin sizler de inşallah benim düştüğüm durumun 10 katını görün.
Bu ay kredimi sizin sayenizde ödeyemeyeceğim. Allah belanızı versin sizin Allah belanızı.
kardeşim eğer bildirimler sahteyse google'ye bildir geri açabiliyorlar kanalı.He bide sen onlara sahte telifi kendi kanallarından atıyorlar o kanallar bir süre sonra kapatılır haberin olsun
Hocam şu ytpara sahte telif avcılar grubunu oluşturmadıkca daha çok buna benzer konular açarız. Yönetim de bu konuda artık duyarlı olmalı bence. Duyarlı derken yanlış anlaşılmasın önem versin yani. Artık bu sahte telif olayı çığırından çıkmaya başladı. Bana bişey olmaz demeyin.Bir gün bizim de başımıza gelebilir bu durum. Sahte telifcilerin başına forumca çökmeliyiz ki anlasınlar, emekle ekmekle uğraşmak neymiş. Benim kişisel fikrim budur. Gerekirse bir hafta video yüklemeyip bu tarz sahte telifcilerin kanallarını uçurmalıyız diye düşünüyorum.
@Kaanblut buradan kanalının geri bildirim yap incelerler şansın varsa açılır.
https://support.google.com/accounts/contact/suspended?p=youtube
@Kaanblut buradan kanalının geri bildirim yap incelerler şansın varsa açılır.
https://support.google.com/accounts/contact/suspended?p=youtube
Bunu yaptım hocam zaten bekliyorum..
anında mail geliyor bana redhemen gelmezse umutlu ol
Bunu yaptım hocam zaten bekliyorum..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.