Delirmemek Elde Değil | Çözüm için Yardım Edin...

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimde 2 aydır emek verdiğim ve hiç üşenmeden her gün ilgilendiğim ve bugüne kadar en etkili bir şekilde öne çıkan kanalım kapandı.

Ve bir videomu şikayet etmişler. Bir videoya saldırı yapmışlar kısacası.

Günlük 30 - 50 $ arası getirmeye başlamıştı son 3 - 5 gündür. O kadar iyi gidiyordum ki. Abone sayım 1.5 k olmuştu hatta geçmişti.

Çekememezliği son noktasına gelmiş bulunuyorum. Şu saatten sonra çalıştığım kategoride ki tüm herkes benden korksun. Ben buradan başka hiç bir şey demiyorum madem böyle şerefsizlik, adilik yapacağız. Madem böyle devam edeceğiz bu işe bende böyle yapıyorum. İşimi gücümü bırakıyorum EDİTÖRLÜK yapmıyorum sırf o sektörde herkese telif, topluluk gönderiyorum 30'ar ayrı IP'den.

Hadi bakalım bu işi çocuk parkına çevirdiniz iyice. Dişimi sıkıp gecemi gündüzümü katarak para kazanmaya çalıştığım için mi bunları reva görüyorsunuz. Madem öyle şu dakikadan sonra korksun herkes benden.

Bir o kadar kişinin kaan konu açma. Millet kategori verme bırak kendileri bulsun demesine rağmen herkesi düşünüp yine de bırak adamlar üç, beş kuruş kazansın deyip de konu açmaktan vazgeçmedim.

Sizlerin Allah belasını versin sizler de inşallah benim düştüğüm durumun 10 katını görün.

Bu ay kredimi sizin sayenizde ödeyemeyeceğim. Allah belanızı versin sizin Allah belanızı.

kardeşim eğer bildirimler sahteyse google'ye bildir geri açabiliyorlar kanalı.He bide sen onlara sahte telifi kendi kanallarından atıyorlar o kanallar bir süre sonra kapatılır haberin olsun

Dostum benimde. Günlük 100-200 dolar getiren kanalımı kapattılar. Ama ben kanalımı kopyalayanlara bile ellemedim. Çünkü birilerinin adiliği yüzünden benim gibi suçu olmayanları yakmak istemedim benim durumuma düşmelerini istemedim. Seni çok iyi anlıyorum. Daha 1 hafta önce 7k aboneli kanalımı kapattılar sahte teliften 1-2 gün kendime gelemedim. Ama insan unutuyor işte. Ev alma planlarım vardı bir sürü şey vardı ertelendi malesef hepsi. Senin gibi düşündüm ki kesin şu şu kapatmıştır kanalımı ama yok elim gitmedi. Gitmez de artık sana tavsiyem kurunun yanında yaşı yakma. Geçmiş olsun. Onlardan farkın kalmaz.

haklısın kardeşim aynı şey benim başımada gelip duruyor tam kanalları oturtuyorum hemen kapanıyor iyice cıvkı çıktı bu işin herkese öğretmeyeceksin youtubeyi sonra böyle çoluk çocuk doluyo :S

Hocam geçmiş olsun ya bu tür konular artmaya başladı. Ben daha yöntem tutturamadım kazanç elde edemiyorum ama baksana kanal tuttursak, biraz izlenme alsak, "aha bak para geliyor artık günlük" desek sonumuz böyle olacak ondan korkuyorum. Boşuna mı uğraşıyoruz acaba?

Hocam şu ytpara sahte telif avcılar grubunu oluşturmadıkca daha çok buna benzer konular açarız. Yönetim de bu konuda artık duyarlı olmalı bence. Duyarlı derken yanlış anlaşılmasın önem versin yani. Artık bu sahte telif olayı çığırından çıkmaya başladı. Bana bişey olmaz demeyin.Bir gün bizim de başımıza gelebilir bu durum. Sahte telifcilerin başına forumca çökmeliyiz ki anlasınlar, emekle ekmekle uğraşmak neymiş. Benim kişisel fikrim budur. Gerekirse bir hafta video yüklemeyip bu tarz sahte telifcilerin kanallarını uçurmalıyız diye düşünüyorum.

kardeşim eğer bildirimler sahteyse google'ye bildir geri açabiliyorlar kanalı.He bide sen onlara sahte telifi kendi kanallarından atıyorlar o kanallar bir süre sonra kapatılır haberin olsun

Sahte telif yemedim. Sadece Flag atılmış bir videoya. Nasıl youtube mail atacağım ?

Yani hangi maile bildireceğim bu durumu.

Hocam şu ytpara sahte telif avcılar grubunu oluşturmadıkca daha çok buna benzer konular açarız. Yönetim de bu konuda artık duyarlı olmalı bence. Duyarlı derken yanlış anlaşılmasın önem versin yani. Artık bu sahte telif olayı çığırından çıkmaya başladı. Bana bişey olmaz demeyin.Bir gün bizim de başımıza gelebilir bu durum. Sahte telifcilerin başına forumca çökmeliyiz ki anlasınlar, emekle ekmekle uğraşmak neymiş. Benim kişisel fikrim budur. Gerekirse bir hafta video yüklemeyip bu tarz sahte telifcilerin kanallarını uçurmalıyız diye düşünüyorum.

Nasıl çökeceğiz dostum. 3 tane aynı anda geldi bana e-mail lerini bile öğrenemedim. Youtube bunu engellemedikçe bizim bir şey yapmamız zor. Ance çok tanıdıkları engelleriz. Emine mi meral mi ne vardı onun gibiler işte. Millet sahte e-mail falan mı açıp öyle yolluyor zaten. Sahte teliften korktuğum kadar gerçek teliften korkmuyorum.

İşte buda bu işin en kötü yanlarından biri. Evet youtube'dan çok kazanabiliyorsun ama youtube çalışan insan her güzel kanalı kapandığında bir nevi iflas moduna giriyor. Buda insanı yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor. Yani aslında insanlar ne güzel iş lan oturdukları yerden para diyor ama kanal kapanmayı tadsalar bu işin ne kadar yıpratıcı olduğunu görürler. Güçlü ol kardeşim hayra yorumla geç :) Benimde böyle bir kanal gitmişti çok üzülmüştüm o gün ama o kanal kapandı diye daha iyi bir kategori buldum. Vardır her şerde bir hayır boşver :)

bu da yeni moda oldu...
itirazını yap,,benim de geçen gün sahte topluluktan kanalım gitti.itiraz etmeyi unutup sildim salak gibi panikleyip ....

@Kaanblut buradan kanalının geri bildirim yap incelerler şansın varsa açılır.

https://support.google.com/accounts/contact/suspended?p=youtube

Gerçekten sonuç veriyor mu ? Hiç açtırabilidiniz mi ? Ben 4-5 gün önce denedim halen cevap yok. Bilgilendirme maili falan yapıyorlar mı ?
Bunu yaptım hocam zaten bekliyorum..

Dostum ben 7k aboneli kanala 4-5 gün önce yaptım aynısını. Eğer bir cevap gelirse ilk bilgilendiririm seni. Başına gelenlerin aynısı bana da geldi. Sadece benim kanal daha büyüktü etkisi biraz ağır oldu bende :(

anında mail geliyor bana red :D hemen gelmezse umutlu ol

4-5 gün oldu daha red gelmedi. Şuan sayenizde biraz da olsa yüzüm güldü :) Telif alan videolara itiraz ettim red geldi ama kanal ile ilgili bir cevap yok daha ) Pek inanmadığım bir yöntemdi. Bir e-mail i yaz sonra teşekkür mesajı al kanal açılsın :)

Kardeşim ben bu işte '' çekememezliği '' anlamıyorum ya.
Bu zamana kadar bu toplulukları yemeseydim(k) çoktan günlük 1.000 TL 'leri görmüştüm.Tam kazançları oturtuyorum bi bakıyorum en sağlam kanalım topluluktan gitmiş.

Topluluk = 3-5 Şerefsizin senin kazancını çekememesi!!

Hayatım boyunca hiç bir zaman anlık karar vermedim. Hep olacağına bıraktım kendi kaderimi değiştirmeye hiç bir zaman çalışmadım. Sadece gerekli tedbiri alarak yoluma devam et.

Sadece Youtube içinde değil genel anlamda böyle davrandım. Ama 30 dakika öncesine kadar gördüklerimden sonra anlık kararlar ile yoluma devam edeceğim hele de şu saatten sonra. O kategoride ki kişiler eminim ki bu yazımı okuyor korksunlar benden başka da bir şey demiyorum.

Foruma da pek giremeyeceğim Seviyorum hepinizi böyle çakallarla uğraşmak demek ki bana kalmış yapacak bir şey yok. Zaten krediyi de çıkartamayız daha yapacak bir şey yok hadi kalın sağlıcakla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri