Arkadaslar Elimde 1 tane DELL marka laptop var. Acma tusuna basınca laptop birden uyarı sesi veriyor gibi ses cıkartıyor ekran acılmıyor neden olabilir bu acaba? pc hiç acılmıyor sadece uyarı sesı veriyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yanlış degilse geçende böyle bir soru sorulmuştu; bence teknik servis cagır gelsin...zati dell eve gelip kendileri yapıyor garantisi varsa;cünkü arkadaşımdan ötürü biliyorum
O ses kaç kere geliyor ?
8 kısa bip: Ekran kartı belleğinde okuma/yazma hatası böyle bir durum var ne yapmam gerek acaba?
8 bip Sesi geliyorsa Bios Pilini çıkarıp takınca düzeliyor ama aynı sorunu bir kaç gün sonra yine yapıyor . ( Teknik Servis Elemanıyım ve 1 haftadır uğraşıyorum bu sorunla Çözebilirsem anlatırım. ama laptobu tamamen dağıtıp toplamayı bilmen lazım. ) garantisi varsa hemen yollayın
8 short beeps :
The video controller is missing, the RAM is faulty
solutions:
Reseat the graphics card or its memory expansion.
If probème persists, replace the graphics card.
Laptop olduğundan bir şey yapamassın, garantisi varsa teknik servise gönder
8 bip Sesi geliyorsa Bios Pilini çıkarıp takınca düzeliyor ama aynı sorunu bir kaç gün sonra yine yapıyor . ( Teknik Servis Elemanıyım ve 1 haftadır uğraşıyorum bu sorunla Çözebilirsem anlatırım. ama laptobu tamamen dağıtıp toplamayı bilmen lazım. ) garantisi varsa hemen yollayın
00 800 353 90 002* - Standart Garanti servisleri
Bu numarayı arayarak öğrenebilirsin. Laptobun arkasındaki Seri numarayı isteyecekler onu verirsin garanti durumunu öğrenirsin
garantısı var mı hatırlmıyorum malesf :S
---------- Mesaj saat 13:01:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:58:35 civarında gönderildi. ----------
desenıze sorun büyük hocam galiba :S
---------- Mesaj saat 13:02:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:01:49 civarında gönderildi. ----------
dell ne kadar ücret alacak peki tahmını bu iş için acaba*
bayram arifesi onlarda is basında değil anlasılan o numara değismiş hocam.. birde suan laptop acıldı tekrardan neler oluyor anlamadım bana bir akıl verirsen sevinirim 3 5 kere acılmadı suan acıldı
Bi bilgisayar parası isterler kardeşim. Çevrendeki bir bilgisayarcıya götür 80 100 liraya hallederler
---------- Mesaj saat 13:15:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:14:21 civarında gönderildi. ----------
olabilir. Peki çalışırken bi anda ekran kartı çalışmayı durdurdu hatası alıyomusun ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.