Deprem

Çanakkaledeyim şuan ayvacığa 20 km mesafede 2 3 günden beri geceleri uyku uyuyamaz olduk az öncede 4.5 ve 4.3 oldu buralarda pek maddi hasar yok ama Ayvacığın Yukarıköy adlı köyünde baya maddi hasar varmış

evet hocam yukarıköy halkına kızılay çadır kurdu.çadırda kalıyorlarmış. Çanakkalede 1915 ruhu diye bi gençlik tayfa var. onlar yardım yapmışlar köye. biz de merkezde topluyoruz eşya onları göndericez ayvacığın hasar gören köylerine.

12 saatte 151 deprem olmuş sadece çanakkalede. Allah sonumuzu hayıreylesin.

Çanakkalede ayvacıkta okullar da tatil edildi

geçmiş olsun inşAllah daha da ilerlemez son bulur, bakalım istanbulu etkilemez inş. o yıllardır denilen deprem gelmez inşAllah istanbula ...

Bi 4.2 daha olmuş 6 dk önce. 2 gün boyunca aynı bölgede sayısız deprem. İlk kez böyle birşey görüyorum çok kötü bir durum :(

Bölgede yabancı, menşei belli olmayan bir sismik araştırma gemisi olduğu söyleniyor. Yani depremler suni olarak yapıldığı yönünde iddalarda var. Tuhaf
Allah ülkemizi felaketten korusun

beyler bulutlarba bi gariplik varmı ona bakın haarp silahı ateşlenmişse bulutlar dalga dalga oluyor bazılarına komplo teorisi gelebilir ama bilmediğimiz neler var !

https://www.facebook.com/TurkiyeChemtrailsTakipcileri Haarp vs merakı olanla bu sayfayı takip edebilir. Bana çok ütopik geliyor ama bilimin gücünede inanıyorum

valla baktımda o sayfaya ülkeyi yönetenlere suç bluyorlar çıkarları için yaptıklarını söylüyorlar. Konu siyasete kaymasında biyerimle güldüm

hele şunu okuduktan sonra direk çıktm sayfadan beyinleri yanmış bu sayfanın

''ÇAnakkalem 500 üncü defa sallandı rahat bırakın insanlarımı Hay sizin politikanıza da kar elde etme hırsınıza da..''

Yine sallandık beyler saatte 1 sallanıyoruz

deprem sonrası100lerce artcı olması normal diye hatırlıyorum, yanlıs hatırlıyorsam duzeltin. ana depremlerde 1 degilde fazla sanırım. deprem enerji bosalması, kucuk diyebilecegiz depremlerin olması belki hayırlıdır, yani insallah. buyuk bir deprem olsa Allah korusun sonuc cok kotu olabilir. ulkenin 4bir yanı aylardır sallanıyor zaten. hatta bir cok ulke sallanıyor aylardır. belli ki yer altında enerji hat safhaya ulasmıs. ben su silah olayına inanmıyorum ve bılgim yok. ama olmaz diye birsey de yok. ama ben silahtan cok, yeraltında ozellikle okyanusların altındaki toprakların altında yapılan gizli arastırmaların vede uzay arastırmalarının etkisinin olabilecegini dusunuyorum

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve korusun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri