Depremin olacağını dün hissetmiştim

Herkese olur öyle kötü bir şey olacakmış gibi arada bir. Seninki de tesadüf işte. Ben de geçen hafta hissetmiştim kendimi kötü, deprem o zaman olsaydı da ben her şeyi hissediyor mu olacaktım.

Saçma.

Herkese geçmiş olsun.

dün dersteyken içime bir his oturdu ve sanki yarın depremin olacağını biliyormuş gibi depremin olacağını anlayıp kafam karışmaya başladı bu tür olaylar küçüklüğümden beri yaşıyorun bir başka olayda küçükken babam araba sürerken içime çok şiddetli bir şekilde bir şey olup biraz sonra bi kıza çarpıcak diye bir his dk sonrada bir kız çocuğu önümüze atlamıştı niye böyle oluyor anlamadım

Dostum 1-2 örnekle olmaz da daha var mı bu tarz yaşadığın olaylar?

Ben aynı gün 3 olay yaşamıştım 1 ay önce kadar Cuma günüydü halen aklımda.
1.O gün dershaneye giderken geç kaldım dedim bir anda aklımdan bir saat ekranı ve saat 8,42ydi telefona bir baktım aynı saat,gittim derse geç kaldım alınmadım.
2.Otobüste eve dönüşte bir çocuk afedersiniz cama tükürüp duruyordu dedim allah seni ıslah etsin bir baktım 2 sn olmadı otobüs fren yaptı ön tarafa uçtu :D
3.O gün çok yorgundum dershanede saat 2de biyoloji etütü vardı içimden keşke diyorumda şu etüt iptal olsa çok halsizim eve gitsem son tenefüs müdire geldi etüt iptal haftaya ertelendi hocanızın işi çıktı giremicek dedi ben aynı gün 3 olay yaşadım tesadüfmü rastlantımı halen çözemedim ama çok garip ve güzel bir duyguydu tecrübeyle sabittir :D

Son düzenleme:
Çekim yasası diye birşey var bunlar doğru şeyler, artık evren bu şekilde işliyor neye çok adapte olursa yada istersen bir şekilde o gerçekleşiyor.. Örneğin; Bende tam seni arayacaktım dersiniz o sizi aradığında.. Ama biz olumlu düşünelim olumlu olsun :D

1 aydır gece yatıyorum depremmi oldu rüyalarıma giriyordu yeminle bugün oldu rahatladım yoksa iyice paranoya bağlıyordum ama korkudan değil deprem oldu güldüm geçtim rahatladım

Arada bendede oluyor ha diyorum 5 dk sonra deprem olucak ama hiç bir şey olduğu yok :D Küçükken ettiğim bedduların bazen 5 dk yi bulmadan gerçekleştiğini hatırlarım ama deprem olucak diye bekleyince olmuyor.Bir gece kafayı yicem yatıyorum tetikte bekliyom ama deprem olursa napayım diye 20-30 dk bekledim sonra birşey olacağı yok diye uyudum.Etkileyici bi hikaye olmadı ama bizden bu kadar :D

Bende de benzer şeyler oluyor ama çok sık oluyor, mesela bir tanesi dün araba ile giderken ileride çevirme olabilir diye düşündüm kemerimi de takmayı unutmuştum sonra 200 metre kadar gittikten sonra çevirme olduğunu gördüm. :)
Benzeri bir şey 4 5 yıl önce Muğla da kampüse voleybol maçına giderken yokuş aşağı giderken otobüsün freni patlamıştı ve arkadan diğer servis aracına çarpmış idik.
Hava çok sıcaktı ve bir kaç dk öncesinde uyuklarken bir otobüsün kamyona çarpmasını rüya gibi yarı uykuluyken görür gibi olmuştum ve tabi sonrası gerçekten kötü olmuştu.
Ayrıca otobüsteki en şanslı bir kaç kişiden birisiydim çok şükür.

Demem o ki ben [MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION] arkadaşa inanıyorum. Yaşamayan insanlar bilemez. Tuhaf gelebilir, saygı duyuyorum. Ben sürekli yaşadığım için ilginç gelmiyor.

Valla öncesini sonrasını bilemem ama ben Çanakkale'de yaşıyorum ve 40 yaşındayım, böyle bir sallantı görmedim ömrü hayatımda...Koridora yattık kapaklandık ailecek, her an bina yıkıldı yıkılacak sandım...Allah kimseye vermesin, cümlesini korusun....

Kardeş benim kanalları bir gözden geçir telif gelecek video varmı bir baksan :D

dün dersteyken içime bir his oturdu ve sanki yarın depremin olacağını biliyormuş gibi depremin olacağını anlayıp kafam karışmaya başladı bu tür olaylar küçüklüğümden beri yaşıyorun bir başka olayda küçükken babam araba sürerken içime çok şiddetli bir şekilde bir şey olup biraz sonra bi kıza çarpıcak diye bir his dk sonrada bir kız çocuğu önümüze atlamıştı niye böyle oluyor anlamadım

Buna benzer ama bu gibi değil banada arada bişeler oluyor arkadaşlar çok ciddiyim.
Mesela bugün durduk yere herhangi bir filmin bir sahnesi geliyor daha önce izlediğim bir film ve o filmi 1-2 gün sonra televizyonda görüyorum bu bir iki kere olan bişe değil sıklıkla oluyor.Bazen düşünüyom ben normalmiyim diye - Balık burcuyum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri