Depremin olacağını dün hissetmiştim

Böyle birşey var arkadaşlar bende inanmıyordum taki başıma gelene kadar.
1,2 tesadüf dersin ama 3-5 devam ederse ......
Bi tavsiye birşey isterken veya düşünürken şöyle demeyin,
"ya telif gelirse, ya param yatmazsa, ya videom tutmazsa, ya hesabım çalınırsa, ya hazırladığım video beğenilmezse"
bunun yerine "inş videom çok izlenir, bu videom tutar, param yatınca şunu yapacağım" vs vs diye düşünün.. :D

kesinlikle katılıyorum içerde 3 bin tl vardı ya ban yersem diye hergün kara kara düşünüyordum sonunda ban yedim :(

korktuğum başıma geldi derler ya - ama hiç kimse beklediğim oldu demez sürekli korku düşünür çünkü...

pozitif düşünmek her zaman iyidir..

Dün deprem olduğunu önceden hissetiğime inanmayanlar buraya baksın

ilgili konu http://www.ytpara.com/konu-disi/32785-depremin-olacagini-dun-hissetmistim.html
dünkü depremi hissetiğimi inanmayan arkadaşlar olmuş bugünde deprem oldu burda ve dün yine hissettim bu sefer kanıtımda var

59q1XR.png
[/url][/IMG]

Eski mahallemde bir hatça teyze vardı, kocakarıdan hallice. Mahallede biri ölür yada sıradışı birşey olsa hep "ayy vallehi içime ayan olduydu gııız" diye gezinirdi ortaklıklarda. O günlerimi hatırladım.

Allah büyük depremlerden korusun bir daha yaşatmasın 17 ağustos falan düşüncesi bile dehşet veriyor.

Eski mahallemde bir hatça teyze vardı, kocakarıdan hallice. Mahallede biri ölür yada sıradışı birşey olsa hep "ayy vallehi içime ayan olduydu gııız" diye gezinirdi ortaklıklarda. O günlerimi hatırladım.

Ayan Ne Demek :)

bendede var bu his... geleceği hissetmek. ciddi manda araçtırmışdım... bu işin uzmanları barmış meğerse, ruyasında ertesi gunu goruyormuş.. hayret ettim yanı bu tip şeyler var...
ertesi gunu goren bi rkaç kişi varmış ve ne gorduse polis karakoluna gidip tutank yazdırıyormuş ;) okadar ilginç bu durum yanı... abd de tabiki dediğim olay...

neyse hisedilebiliyor %100 hepsi doğru olmasada...

Bu konuyu şu başlıkla açsaydın keşke ' Yarın Deprem Olacak '

Son düzenleme:
dün dersteyken içime bir his oturdu ve sanki yarın depremin olacağını biliyormuş gibi depremin olacağını anlayıp kafam karışmaya başladı bu tür olaylar küçüklüğümden beri yaşıyorun bir başka olayda küçükken babam araba sürerken içime çok şiddetli bir şekilde bir şey olup biraz sonra bi kıza çarpıcak diye bir his dk sonrada bir kız çocuğu önümüze atlamıştı niye böyle oluyor anlamadım

psişik yetenekleriniz olabilir üstadım..Psişik ytenekler üzerine biraz araştırma yapın isterseniz.astral seyahat duru görü,üçüngü göz vs

burnunun ucunu goremeyenler nedense gelecegi gorduklerine inanmak isterler.Depremin onceden olacagını kopeklerde hissediyorlar..Gelecegi bilmek peygamberlere bile verilmemişken,bir takım insanların gelecegi bildim,biliyom,bilecegim demesi hastalıktan öte bişey degildir.

Ben dün deprem saatlerinde yazlıktaydım abımle balık tutuyordum gölde yanımızda inekler bırden tepınmeye başladı bir inek ağaçlara vurmaya başladı garipleştiler birden daha önce görmedim zıplamaya başladılar abimle dalga geçtim abi deprem oluyor hayvanlar delirdi diye.O saatlerde deprem olmuş.Ama mantıksız birşey var karadenizdeyim ben burda deprem hissedilmedi :)

burnunun ucunu goremeyenler nedense gelecegi gorduklerine inanmak isterler.Depremin onceden olacagını kopeklerde hissediyorlar..Gelecegi bilmek peygamberlere bile verilmemişken,bir takım insanların gelecegi bildim,biliyom,bilecegim demesi hastalıktan öte bişey degildir.
Geleceği görmekle ne alakası var hissettim diyorum bana laf sokup beğeni almaya çalışıyorsun cahilliğini heryerde belli etme

bende mesela 6,5 metre yükseğe zıplayabiliyorum ama düz yolda 2 metre zıplayabiliyorum.
bazende içimden deli gibi spam yapasım geliyor, az önce çok pis spam yaptım mesela, içimden geleni yapacağımı tahmin ediyorum bazen.

Geleceği görmekle ne alakası var hissettim diyorum bana laf sokup beğeni almaya çalışıyorsun cahilliğini heryerde belli etme

sana laf sokana begenimi veriyorlarmış hiç bilgim yoktu bak gercekten cahilmişim.Çoğunlugun ileriyi tahmin edebildigini yazdıgı bi konuda,bunu eleştirirsen begeni almazsın alim arkadaş.yazdıgın şeyde bir mantık olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri