Derdinizi anlatın bakalım...

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Depresyonda olup olmadığımdan emin değilim.
Yani, mutsuz değilim.
Ama mutlu da değilim.
Gün içinde espriler yapıp gülebiliyorum.
Fakat bazı geceler yalnız kaldığımda,
Nasıl hissedildiğini unutuyorum…

Depresyonda olup olmadığımdan emin değilim.
Yani, mutsuz değilim.
Ama mutlu da değilim.
Gün içinde espriler yapıp gülebiliyorum.
Fakat bazı geceler yalnız kaldığımda,
Nasıl hissedildiğini unutuyorum…

Sanırım depresyondayız..Forumda çoğu kişide böyle sanırım ;)

Dertliyiz Para lazım bissürü para :)
Kimileri kazandı bu zamana kadar kimileri bu zamandan sonra kazanıcak nasip herkeze güler inşallah.

belki de bircok insanin hayallerini yasiyorum ama olmayinca olmuyor iste. huzur insanin icinde bir yerlerde. kendimi kucuk yapmacik mutluluklarla kandirmaktan yoruldum artik.

amacım yok diyordum bunaldım sıkıldım 1 hafta evden sadece ekmek almak için çıkıyorum vs tek yaşıyorum bu arada sonra bu resmi gördüm.
Dipnot; Herkesin derdi kendine büyük..
bYZN0m.png

Son düzenleme:
Forumca depresyondayiz. Yt bari psikolog paralarimizi ver

Samimi değilsiniz, dürüst değilsiniz, dost değilsiniz... diye bağırasım var.

Gerçekten google bir forum dolusu adamı depresyona soktu. Yakında millet buluşup fight club kuracak.

bir yerden baslamak istersin ama nerede baslayacagını bilemezsin bende böyle bir durum var ..

Valla gençler bende sizin gibi kız mevzusunu kafama takıyordum ama şu kız mevzularını inanın bu kadar kafanızda büyütmenize gerek yok. Yol verdikçe mutlu olursunuz. Bende sizin gibiydim şu anda kafam rahat. Bırakın evlenen evlensin kim ne halt yiyorsa yesin. Ayrıca ayrıldıktan sonrada yeni sevgili bulan ilk siz olun bakın o zaman nasıl işin rengi değişiyor. Kimsenin hayatı sizin hayatınızdan daha değerli değil. Şu anda düşündüğünüz kişininde diğer kızlardan hiçbir farkı yok.

Benimki de bırakıp gitti. Hem de 10 ay oldu. Unutmak sıkıntı değil de değer miydi bir hiç uğruna? Mahvetmek kolay mı bu kadar herşeyi? Demek ki kolaymış. Yolu açık olsun diyoruz. Elimizden başka birşey gelmeyince.

Askerlik Zamanımı özledim Asker Arkadaşlarımı Özledim
Bir An Önce Terhis Derken Şimdi Gözümde Tütüyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri