designer den şikayetçiyim

• Kullanıcı ranger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ranger

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=8430]ranger[/MENTION];
Şikayet edilen üye: [MENTION=48120]designer[/MENTION];
Tanıklar; yok
Olayın Geçtiği Konu: http://www.ytpara.com/blogger-blogspot/96624-2-5tlye-adsense-butonu-acik-blog.html
Olay: Yukarıda ki konuda satış yaptıgı bloglardan bir tane ayırmasını söyleyip, akşam ödemesini yapıcağımı söyledim ve kabul etti, akşam ödemesini yapıp(paypalımda para olmadığını sonradan fark ettim ve sırf söz verdiğim için komisyon ödeyerek ödemeyi yaptım) yazdığımda ayırmayı unuttuğunu 2 hafta sonra 2 tane olarak göndere bileceğini söyledi insanlık hali unutabilir, kendisine sıkıntı olmadıgı 2 hafta sonrada gönderse olabileceğini söyledim. Dün kendisine konuyu hatırlatan bir pm gönderdim ama her hangi bir dönüş yapmadı, blog veya gönderdiğim ücret önemli değil ama insan en azından şu sebepten dolayı diye bir geri dönüş bekliyor, herhangi bir şekilde ücret iadesi veya blog istemiyorum arkadaş sözünde durmadığı için banlanmasını talep ediyorum.
Kanıtlar:
[url=http://hizliresim.com/kB9mb7][/URL]

[url=http://hizliresim.com/NAnmpN][/URL]

[url=http://hizliresim.com/YkQmDa][/URL]

[url=http://hizliresim.com/8ZaAMr][/URL]

telafi olarak .com domain site vereyim mnghaber.com
2.5tlnin lafini yapmaya gerek yok
sana 27tl harcadigim siteyi vereyim

telafi olarak .com domain site vereyim mnghaber.com
2.5tlnin lafini yapmaya gerek yok
sana 27tl harcadigim siteyi vereyim
Sanırım anlatmak istediğimi anlamadınız sizden herhangi bir şekilde bir şey talep etmiyorum yukarıda yazdığım gibi 2.5 tlnin lafınıda yapmıyorum(bu sözün gerçekten hakaret gibi) ticaret ahlakı denen bir şey var ve bu konuda sıkıntınız var sadece bunu anlamanızı istiyorum.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]; [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION];

hocam bir yontem vardi temayi yukleyince adsense butonu 1gun-2hafta arasinda aciliyordu ama artik o tema cok blogda kullanildigindan artik calismiyor yani ben artik adsense butonu acik blog satamayacagim size verdigim sozdende istemeyerek donme mecburiyetinde kaldim antalya içi elden paranizi gelip verebilirim ama sanal ortamdan paranizi odemem olanaksiz ogrenciyim ve kredi kartim vb yok paypalimda para kalmadi son parami mnghaber.com domainini almak ile bitirdim adsense durumlari zaten malum tbm dususlerde odeme almak artik cok zor

hocam bir yontem vardi temayi yukleyince adsense butonu 1gun-2hafta arasinda aciliyordu ama artik o tema cok blogda kullanildigindan artik calismiyor yani ben artik adsense butonu acik blog satamayacagim size verdigim sozdende istemeyerek donme mecburiyetinde kaldim antalya içi elden paranizi gelip verebilirim ama sanal ortamdan paranizi odemem olanaksiz ogrenciyim ve kredi kartim vb yok paypalimda para kalmadi son parami mnghaber.com domainini almak ile bitirdim adsense durumlari zaten malum tbm dususlerde odeme almak artik cok zor
Kardeşim yukarıda yazdım şimdide yazıyorum her hangi bir şekilde bir sıkıntı varsa bana böyle bir şey var diye dönüş yaparsın, benim burda kızdığım nokta ne blog ne ücret zaten web e ayıracak vaktim yok sadece deniycektim ama sen hiç bir şekilde geri dönüş yapmadın ben bu konuyu açmasam yazacağında yok gibi zaten satış yapıyosan bi sıkıntı çıktıysa arkasında dur, karşı tarafıda düşün.

pm atarak dönüş sagliyacaktim ama sikayet konusu actin işim vardi hocam

[MENTION=48120]designer[/MENTION] Odemeyi geri yapamayacagini soyluyorsun, konu sahibi banlanmasi isterse sinirsiz uzaklastirmak durumundayim o zaman.

ödemeyi başka türlü yapabilecegimi belirttim mnghaber.com sitesini verebilecegimi söyledim başkada yapabilecegim birşeyim yok

[MENTION=48120]designer[/MENTION] Odemeyi geri yapamayacagini soyluyorsun, konu sahibi banlanmasi isterse sinirsiz uzaklastirmak durumundayim o zaman.

Sınırsız banlayacaksanız şikayetimi geri çekiyorum ama arkadaşın ticaret yaptığı insanlarıda düşünüp ona göre hareket etmeyi öğrenmesi lazım, uygunsa ona göre bir ceza uygulanmasını talep ediyorum.
[MENTION=48120]designer[/MENTION]; domaininiz sizde kalabilir elimde zaten ilgilenemediğim yeterince domain mevcut.

[MENTION=8430]ranger[/MENTION]; hocam siz şikayetinizden vazmı geçtiniz konuyu kilitleyeceğim ona göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri