Dev Kampanya 4000 Saat GARANTİLİ HİZMET SADECE 4000TL

Servisimiz güncel ve aktiftir.

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:45 ----------

Kapanmaz hocam 1 sene boyunca video atılmamış kanalların Pkları hala açık olabiliyor.

Forumda 3 mesajınız var satış konusu açabiliyorsunuz moderatörler hiç ilgilenmiyor.
Ne istatistik paylaşmıssınız ne başka birsey !!!

500k+ siparişimiz var 5 senelik sağlayıcıyız demişsiniz kimsiniz siz arkadaş
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

Sen onu yazdığında ben askerdeydim hocam, tuşlu telefonla forumla ilgilenme şansım yoktu :D

Para kazanma 1 kez açıldıktan sonra geri kapanmaz hocam, Telifli içerik +18 gibi cezalar yemediğiniz sürece sıkıntı yok

Bu konuda söylediğiniz şey bilgisizliğinizden kaynaklı. 2018'den beri halen kanal üretim işi yaparım, bu sektörde elimden sayısız kanal geçti, öyle bir olay yok. 365 gün içinde herkese açık izlenme 4k saatin altına düşerse pk hemen olmasa da bir müddet sonra gidecektir. Gitmediği durumlar var, bu istisna kaideyi bozmaz.

Son düzenleme:
Bir problem olmaz PK açık kalacaktır. Diğer forum sitelerinde 1-2 senedir içerik üretilmemiş izlenme almayan kanallar PK açık adı altında uygun bir şekilde satılıyor hocam.

Bir problem olmaz PK açık kalacaktır. Diğer forum sitelerinde 1-2 senedir içerik üretilmemiş izlenme almayan kanallar PK açık adı altında uygun bir şekilde satılıyor hocam.

Bu bir kanıt değil, 5 yıldır kapanan bir kanalım vardı, itiraz ettim şansa açıldı ve pk da açıktı, kısa bir süre sonra 365 gün şartı konusunda mail geldi ve pk kapandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri