Devam Etmeli miyim Fikirlerinizi Paylaşın Lütfen

kesinlike devam edin derim ama sabredin günde 3-5 video çekin..müziklerinizi güzel seçin

Sesinize güveniyorsanız Türkçe olarak başlayın derim.Yabancı diller kadar kazanamazsınız ama kalıcı olursanızda ciddi paralar kazanabilirsiniz. Ayrıca devam etmek ve sıfırdan başlamak istiyorsanız ilk etapta kamera,ışık ve oyuncak vb şeylere yatırım yapmanız gerekli. Bende yabancı sektördeyim ama öyle kolay değil en azından 2 günde 1 video hazırlamak gerekli. Ayrıca tutturmak kolay değil tamamen çalışmaya ve şansa bağlı. Sizi diğerlerinden ayırt edebilecekleri videolar yüklemeniz gerekli. Ben tam tutturamadım ama fena değil işlerim.

1 ton slime tutkal diye başlık. Birde subliminal mesaj 100k abone tamam.

ingilizce olarak baslaman daha kotu bence ingilizce olarak bu tur kanallardan o kadar varki Turkiyede bile bu sizin kategori cogalmaya basladi 12-15 yas arasi kiz cocuklar bile bu videolardan cekiyorlarki hicte kotu gitmiyorlar aslinda gelisim yonunden bence siz Turkce olarak devam edin

bilmiyorum ama türkçeye sıcak bakmıyorum belki de yanılıyorum

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:57 ----------

1 ton slime tutkal diye başlık. Birde subliminal mesaj 100k abone tamam.

pek anlamadım ne demek istediğinizi ama iyi birşey dediniz galiba:)

---------- Spam Engelliyici 20:00 ---------- Önceki Mesaj 19:59 ----------

Sesinize güveniyorsanız Türkçe olarak başlayın derim.Yabancı diller kadar kazanamazsınız ama kalıcı olursanızda ciddi paralar kazanabilirsiniz. Ayrıca devam etmek ve sıfırdan başlamak istiyorsanız ilk etapta kamera,ışık ve oyuncak vb şeylere yatırım yapmanız gerekli. Bende yabancı sektördeyim ama öyle kolay değil en azından 2 günde 1 video hazırlamak gerekli. Ayrıca tutturmak kolay değil tamamen çalışmaya ve şansa bağlı. Sizi diğerlerinden ayırt edebilecekleri videolar yüklemeniz gerekli. Ben tam tutturamadım ama fena değil işlerim.

hocam kamera ve ışık konusunda yardıma ihticaım var nasıl yapmam gerektiğini birileri anlatması lazım bana oyuncak tedariğini de yapabiliyorum iyi kötü

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

kesinlike devam edin derim ama sabredin günde 3-5 video çekin..müziklerinizi güzel seçin

hocam teşekkürler güzel yorumlarınız için

arkadaşlar videolar oluşturmaya devam ediyorum ama nedense içimde sürekli bir korku var ''başarısız olacağım'' korkusu.güzel fikirlerinizi paylaşmaya ve beni cesarete yada cesaretsizliğe itin lütfen

Rekabetli bir kategori
Tek kanalla yetinme farklı kategorilerde kanallar da yapmaya hangisi güzel izlenim alıyorsa ona ağırlık verirsin.

Rekabetli bir kategori
Tek kanalla yetinme farklı kategorilerde kanallar da yapmaya hangisi güzel izlenim alıyorsa ona ağırlık verirsin.

hocam o da aklımın bir köşesinde ama ne yapabilirim diye de düşünüyorum sürekli ama ben ağırlığı bu kategoriye vermek istiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri