Devlet Bahçeli 1 Kasım Sonuçları Hitler Değerlendirmesi Komik

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç olmamış. çok ta iyi okuyamamış siyaseti. ama bayaa uğramış. senaaryo olayı başka ağa bi küfürbaz haydolar kolay yetişmiyor.

Olmamış kendi yorumlarını abartarak koymuş ama filmi merak ettim var mı filmin adını bileniniz ?

bence de çok saçma olmuş. Alt yazıdan ziyade görsel üzerinde oynanıp bir şeyler yapılabilse daha ilgi çekici olabilirdi.

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

Filmin orjinal adı : Der Untergang / Downfall

sadece ilk 30 saniyesini izledim ve

gerizekalı bi malın hazırladığı yanlı bi videodan öte olmadığını anladım beynini kendinden büyük sananlar size sölüyorum haddinizi bilin ondan sonra konusun !

Konunun kapanmasına son 5... 4...

Ayrıca bu videonun çok güzel montajlı halleri var onları izleyin bunu izleyeceğinize.

sadece ilk 30 saniyesini izledim ve

gerizekalı bi malın hazırladığı yanlı bi videodan öte olmadığını anladım beynini kendinden büyük sananlar size sölüyorum haddinizi bilin ondan sonra konusun !
Sende suan yanli msj atiyorsun farkindamisin . dogal olarak demokrasinin geregi herkesin ozgurce farkli goruslere sahip olmasi sen bir yansin o baska ama hangi yanda olunursa olunsun diger yandakine kimsenin hakaret etme ozgurlugu de yoktur.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç olmamış Bahçeli Bilerek destek verdi AKP ye çalışmadı bildiğin Hükümeti 7 hazirandan itibaren desteklemeye başladı. Ama iyi Tartışma getirir bu video bu yüzden uploader açısından iyi bir çalısma tartısması bol içerik kitleyi arkasından götürür

Ya şu komedi yapılmış videoyayı bile izlerken olayı nerelere götürüyorsunuz varya. :D Bence çok güzel olmuş. Bende milliyetçiyim ama bu videoyuyu yapanlarda haksız değil hani. Yapamıyorsan gideceksin. Gitmezsende o şu bu dalga geçer böyle..

Ya şu komedi yapılmış videoyayı bile izlerken olayı nerelere götürüyorsunuz varya. :D Bence çok güzel olmuş. Bende milliyetçiyim ama bu videoyuyu yapanlarda haksız değil hani. Yapamıyorsan gideceksin. Gitmezsende o şu bu dalga geçer böyle..

aynen eleştiri kültürümüz sıfır gül geç arkadaş :D

[MENTION=14158]arme[/MENTION] ; Allah iyiligini versin, gulmekten gozumden yas geldi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri