Devre Disi birakilan Kanallardan Kazanc ( Resimli )

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BlackRam

Yasaklanmış
Beyler benimde ne yazikki dicem ama diyemiyorum daha :D cünkü tüm kanallarimda para kazanma devre disi olmasina ragmen adsenseye hala yansiyor :S sizde de öyle mi ?

tltq1.png

tltsf.png

[MENTION=1606]YildirimHiko97[/MENTION] geçen bu arkadaştata aynı durum vardı sanırım.Daha sonrasında ne oldu ?

Kanalın Para kazanması tekrar aktif oldu mu ?
Kanalın parasını alabildiniz mi ? Malum paralar kesinleşti

Belki size bir umut ışığı olur...

bendede soyle bir garip durum oldu kanalı daha adsense ile ilşkilendirmeden videolarda reklam çıkıyordu.

çoğu kişiden şunu okumuştum geçen bir konuda adsenseye yansır fakat para kazanma devre dışı kalan kanlların kazancı adsenseden kesinleşme gününde hepsi kesilir örnek bir kanalınız var %10 gelir ordan geliyor bu para kazanma devre dışı kanaldan %90 %90 ı kesiliyormuş gördüklerime göre

1 kanallardaki eslesen ünlem videoları sil
2 cerezleri komple sil kayıtlı sifrelerde dahil
3 kanala tekrar gir büyük olasılıkla cerezlerden para kazanma kapalı gozukuyor sende

vay arkadaş bayram temizliği yapmış gene google benimde bi sürü kanalım gitti ve 2 yıllık manuel yükleme yaptığım kanallar bile kapatıldı sonumuz mu geldi ne benim başka bir hesabım başka bir hesaba entegre edilmiş bu nasıl olmuş hiç bilmiyorum garip garip şeyler oluyor sanırım aynı ipten hesaplar arası geçiş yaptığımızda google bunu algılıyor ve buna göre ban filan atıyor.

vay arkadaş bayram temizliği yapmış gene google benimde bi sürü kanalım gitti ve 2 yıllık manuel yükleme yaptığım kanallar bile kapatıldı sonumuz mu geldi ne benim başka bir hesabım başka bir hesaba entegre edilmiş bu nasıl olmuş hiç bilmiyorum garip garip şeyler oluyor sanırım aynı ipten hesaplar arası geçiş yaptığımızda google bunu algılıyor ve buna göre ban filan atıyor.

aynı ip den olsa bu sorun,şimdiye kadar kanal kalmazdı-birşeyle dönüyor ama ne?!
yakında çıkar kokusu

Beyler ben acikcasi Youtube un böyle calisanlari kolayca harciyacagini sanmiyoru. Bence bir gözdagi vermek gibi birsey bu, düzeltilecektir ins.

inşallah alırsın parayıda günde 60 euro :D kaç kanal?

para kazanmalar dün gece devre dışı bırakıldı ama şu saate kadar videlarda reklam hala çıkıyor. bu yuzden adsensede kazanç saymaya devam ediyor. enteresan bir durum inşallah youtube duzeltir ama açıkçası pek umudum yok soğuk su içecez galiba

---------- Mesaj saat 16:24:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:20:34 civarında gönderildi. ----------

1 kanallardaki eslesen ünlem videoları sil
2 cerezleri komple sil kayıtlı sifrelerde dahil
3 kanala tekrar gir büyük olasılıkla cerezlerden para kazanma kapalı gozukuyor sende

hayır youtube mesaj göndermiş .... kanalınızın para kazanması devre dışı kaldığından dolayı adsenseye bağlı tüm youtube hesaplarınızın para kazanması devre dışı bırakıldı. sanırım bu kural yeni ve bayramda kesti biçti milleti

Benimde para kazanması kapanan kanalımın birinde 25 video var 2 tanesine reklam geldi noluyoruz ya hiç bir şey anlamadım.

Beyler yabanci forumlarda benzer sorunu görenler var mi ? takip edelimm

beyler bayanlar ben sizin yerinizde olsam [MENTION=110]Cagdaser[/MENTION] 'in dediğine bi kulak verirdim.

aynen bendede tüm kanalların bugün para kazanma devere dışı olmuş,telif olmuyan kanallar bile dever dışı olmuş,ama adsense artmaya devam ediyor

---------- Mesaj saat 16:47:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:45:53 civarında gönderildi. ----------

ne yapacağımı şaşırmış durumdayım,kanallat telefon onaylı değildi,acaba telefon onaylı hesaplarda bu sorun varmı

Beyler yabanci forumlarda benzer sorunu görenler var mi ? takip edelimm

Google Grupları
burdan sorunları takip edebilirsiniz!
evet anladığım kadarıyla google yeni bir şey icat etti,artık sorunun ne olduğunu biliyoruz,para kazanması kapatılan kanal diğer kanallarıda kapattırıyor;
öyleyse yapacağımız tek birşey var;oda kanalımızın para kazanmasının devre dışı kalmasını önlemek!!!
Nasıl mı?
Şöyle bir yöntem izlenmeli bence:kanal açıp video yüklerken,karşılaştığımız 3. eşleşen,video bazı ülkelerde engellendi ve dünya geneli uyarısı aldığımız anda,o videoları ve kanalı silmek ve yenisini açmak..demek istediğim eğer sıfır uyarılı bir kanala sahip olursak- o zaman para kazanma devre dışı olayından da uzaklaşmış oluruz!!

bu arada,daha once yorum ve kullanici engelleme gibi ozellikler eklemisti Youtube.Suan o secenekleri goremiyorum ben.

telifsiz ihtarsız kanalım vardı o bile para kazanma devre dışı olmuş

Aynen benim de görüntülenmeler ve tıklar olağan şekilde ilerliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri