Devre Dışı kanal Silme İşlemleriniz itina ile yapılır..

• Kullanıcı Kafterr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kafterr

Kayıtlı Üye
Sevgili ytpara.com üyeleri;

Arkadaşlar An İtibarı ile kanal Sildirmek ücretli olmuştur bilginize.. tek kanal silme 2 TL Paypaldan helalleşiriz çok önemli bir konu olduğu için forum yöneticilerinin affına sığınıyorum şimdiye kadarda en az 35 kişinin 50 ye yakın kanalını sildim teşekkür ederim...

-Devre dışı kalmış kanallarınız,
-Ulaşamadığınız alt kanallarınız,
-Canınız sıkıldı silmek istediniz,

İtina ile tertemiz silinir

pm veya

çok yararlı bir konu olur eğer devre dışı kalmış olan kanallar silinirse, skype ekledim.

nasıl yapıldığını bilsem.
bi ara telif kaldırılıyordu sonucunda bazılarının kanalı kapanmıştı.bundada bi bug falanlamı yapıyorsunuz sonra daha kötü olmasın(para kazanma kapanması gibi)

google maile erişimi disabled etti youtube bile ulaşamıyorum bu nasıl silinecek :D

Arkadaşlar hepinize yetişemiyorum şu ana kadar 4 kişinin işini hallettim sandığınız kadar kolay değil cevap veremediklerim kusura bakmasın teşekkürler..

Hocam merhaba benim bir kanalım var bu yüzden adsensedeki tüm kanallar para kazanması devre dışı normal kanal silmeyi biliyorum ama bu kanalımı silemiyorum kanala giriş yapınca hesap devre dışı diyor gmail giriş yapıncada aynı kanal silme yerine ulaşamıyorum.Bu yüzden kanal ekleyince para kazanması uçuyor yardım

kanalı silebilmeniz için hangi bilgiler gerekiyor hocam?ulaşamadıgımız kanalı silebilirmiyiz? :)

dikkat edılmesı gereken bı olay dıe dusunuyorum katogorınız yayılabılır

mail adresini bilmedigimiz kanallari da siliyor musunuz ? :)

Yaptığı iş biraz enteresan fakat iş iştir :) Kendisine kefilimdir. ( Kuzenim olur. )

Kuzenin olması daha iyi olmuş lakin olayı biraz açsa arkadaş daha iyi olur.

Konu içerisinde nasıl bir uygulama yapıyor telif mi atıyor? Flag mı atıyor kanalı kapattırıyor ne yaptığını öğrensen ona göre iletişime geçebiliriz.

arkadaş destek konusunda çok hızlı ve yardımsever birisidir. :) kanalı devre dışı kalan arkadaşlar kesinlikle bi iletişime geçmeli kendisi ile teşekkür ediyorum yardımı için:D

Kuzenin olması daha iyi olmuş lakin olayı biraz açsa arkadaş daha iyi olur.

Konu içerisinde nasıl bir uygulama yapıyor telif mi atıyor? Flag mı atıyor kanalı kapattırıyor ne yaptığını öğrensen ona göre iletişime geçebiliriz.

Yok hocam kanal kapattırma değilde, bi şekilde kapanmış kanalları komple siliyor. Bende detaylı konuşmadım, söylerim detaylandırsın konuyu.

Arkadaşım Yardımcı Olabilirmisin Skypeye Ekledim Cevap Vermedn Hocam Ücret Alıyormusun ?

Arkadaşlar an itibariyle 10 a yakın(teliften kapatılanlar hariç ) silme çalışmalarını bitirdik herkese teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar hepinize yetişemiyorum şu ana kadar 4 kişinin işini hallettim sandığınız kadar kolay değil cevap veremediklerim kusura bakmasın teşekkürler..

güzel kardeşim, mademki millete yardımcı olmak istiyorsun, neden bildiklerini anlatmıyorsun, hem tek tek milletle uğraşmak zorundada kalmazsın

Sevgili ytpara.com üyeleri;

-Devre dışı kalmış kanallarınız,
-Ulaşamadığınız alt kanallarınız,
-Canınız sıkıldı silmek istediniz,

İtina ile tertemiz silinir

pm veya

hocam güzel sistem bunu 2tl karsılıgında yada 1 tl yaaprsanız ek gelir size :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri