Arkadaşım bilgiyi arayıp bulan benim verme paylaşma hakkımı gasp etmeyemi çalışıyorsun sen?? anlamadım bu arada sadece kanalı kapatılanlar pm atmıyor bana paraylada yapılabilecek bir iştir kendileri fakat 1-2 lira kazanacağıma duasını alırım yardıma muhtac olanın kimseyide ilgilendirmez bizim münasebetimiz forumda paylaşma zorunluluğu varmı ??
Son kez söylüyorum bu işi ben para yerine dua ile yapıyorum isteyen varsa skype ekler hallederim bugüne kadarda kimseden bir şikayet duyamazsınız..
[MENTION=832]furkan[/MENTION] ilk sana gelsin bu yazım , [MENTION=5602]condomjr[/MENTION] iyi dilekleriniz için teşekkür ederim , [MENTION=4920]YtPr[/MENTION] kardeşim senin sorununa baktım zaten telif yemiş kanalların beni aşar googleye geri bildirim yaparak belkiii sildirebilirsin kanalını yada 9 ay sonra devre dışı kanalların zaten silinecektir bugun kapandıysa hesabınız bağlı olan adsenseniz 9 ay sonra tertemiz oalcaktır
İlginize Alakanıza Teşekkür ediyorum
Not: Para Herşey Değildir...
güzel kardeşim bana gelsinde bu yazın, forumda hiç mi kimse kendi bulduğu taktiği hiç mi paylaşmadı, Allahtan forumun çoğu sizin gibi düşünmüyor
neyse sizinle tartışmaya girmiycem
sadece tuhafıma çok tuhafıma gitti, hani kalkıp ücretli bu bilginizi satsanız kesinlikle sizi anlarım,
siz napıyorsunuz burda, abi ben aradım taradım bak kendim bu fikri buldum neden kimseye söyleyeyim ki, bunuda söylesen anlarım
ama kalkıp millete tek tek yardım ediyosun,
ben sadece olayın bu kısmı tuhafıma gitti
madem ki millete gerçkten yardımcı olmak istiyosun ne gerek var tek tek skypede tek tek millete yardımcı olmaya
amacınız millete gerçkten faydalı olmaksa, millete yardım etmekse paylaşırsınız fikrinizi
ha yanlış anlama demiyorum illa kesin paylaşıcaksın emir kipi tarzında anlama
sen kendin arayıp bulmuşsun paylaşıp yada paylaşmamana hiçkimse karışamaz
ama sen kalkıp diyorsun ki ben millete yardımcı olmak istiyorum diyorsun
mademki gerçkten yardımcı olmak istiyorsan fikrini paylaşırsın