DGS Tercihi Bilgisayar Bölümleri Önerileriniz

bende bilgisayar mezunu olarak bu sene dgs'ye girdim matematik bilgim benimde çok zayıf anca 45 bininci olabildim bu sene çalışıp seneye tekrar girmeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar DGS tercihleri bitmek üzere sizlerinde önerilerinizi almak istiyorum.
Ben İstanbul gelişim üniversitesi MYO bilgisayar teknolojisi (tam burslu ) okudum sadece aşağıdaki listede yer alan bölümleri tercih edebiliyorum.
Ben Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum diğer bölümlerden pek haberdar değilim nasıl bir eğitimi var zormudur iş olanakları varmıdır maaşı iyimidir devlette iş imkanı çokmudur vs tavsiyelerinizi bekliyorum.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=12395]menzilli[/MENTION] [MENTION=11699]ilker1525[/MENTION] [MENTION=8416]t366[/MENTION] [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] [MENTION=12339]teknoemin[/MENTION] [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION]

Bilgisayar Mühendisliği [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=7890]EnemyHunter[/MENTION] [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] [MENTION=12596]sercander[/MENTION] [MENTION=13655]izzzetc[/MENTION]
Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği [MENTION=8888]Sefer[/MENTION]
Bilgisayar-Enformatik
Bilişim Sistemleri Mühendisliği [MENTION=9979]kanunsuz_[/MENTION]
Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri [MENTION=9979]kanunsuz_[/MENTION]
Enformasyon Teknolojileri
İstatistik
İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri
Kontrol Mühendisliği
Fizik
Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği
Meteoroloji Mühendisliği

Ayrıca açık öğetim
Uazaktan öğretim [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] okusam nasıl olur zorlukları nelerdir ?

Her yorum dikkate alınacaktır. Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Kendime güveniyorum yarı yola pes etmem ben bu işe hevesliyim diyorsan ve sayısalın kuvvetli ise hiç düşünme mühendisliğe git derim ama teknoloji ile ilgili herhangi bir bölüm okuyacaksan öğrendiklerinden hariç bir o kadarda kendin öğrenmeye gayret göstereceksin.Sonradan çok rahat edersin.

Bende bu sene hazırlancam DGS'e .Bilgisayar Prog. 2 'e geçtik.İnşallah Bilgisayar Müh. kazanırız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri