Diğer bankalar da ücret iadesine “tamam” dedi

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
D08D677DBC077948F01A7335F6ECC8EE.jpg

659CBF754EC0A749FD0A3077DDA430B9.jpg

Merhaba arkadaşlar biz ev almıştık. Bankadan'da kredi çektik haliyle. Dosya masrafı vb. masraflar aldılar.

Ben şimdi bankaya gittiğimde bu ücretlerden hangilerini talep edebilirim ? Bir şeyler bilmeden gitmek istemiyorum sonra kandırıp gönderiyorlar.

Not: Garanti bankası

yok ya mahkeme falan olsa haberim olurdu,süreci tam bilmiyorum ama mahkeme yok yine de sorarım.Garanti zaten ..... in önde bayrak sallayanı

700 küsür lira kredi dosya masrafı vardı. Babam mahkemeye verdi diye onları ücreti aide etmeyeceklerini söylediler.

Şimdi 10000 tl ye garanti bankası kaç para almıştır ben hatırlamıyorum. :) Bunu gidip geri alabiliyorum yani...

Garanti bankası vermez arkadaşlar diğerleri verir ama Garanti vermez neye güveniyolarsa bilmiyorum ama gidin mahkemeye verin dediklerine bile şahit oldum

http://www.ytpara.com/sikayetim-var...iz-krediden-kesilen-masraflari-geri-alin.html

Yukarıda ki konuda nasıl alınacağına dair bir yazı yazmıştım :D

can alıcı nokta BAŞVURU YAPANLARA GERİ ÖDEME YAPACAKLAR.
yani ahmet mehmet başvuru yapmazsa o dosya masrafı bankada kalacak...
100 kişiden biri almasa bile dünyanın parası...

adamlar baktı ki, tüketici mahkemesine başvuran alıyor parasını, bide üstüne mahkemeye borçlanıyorlar.. bu yolu izleme başladılar..

bende konut kredisi için aldıkları paranın geri ödenmesini bekliyordum Kİ bu sıkışık zamanda çok güzel haber oldu.. :)

can alıcı nokta BAŞVURU YAPANLARA GERİ ÖDEME YAPACAKLAR.
yani ahmet mehmet başvuru yapmazsa o dosya masrafı bankada kalacak...
100 kişiden biri almasa bile dünyanın parası...

adamlar baktı ki, tüketici mahkemesine başvuran alıyor parasını, bide üstüne mahkemeye borçlanıyorlar.. bu yolu izleme başladılar..

bende konut kredisi için aldıkları paranın geri ödenmesini bekliyordum Kİ bu sıkışık zamanda çok güzel haber oldu.. :)

Bankaya başvurun hocam inş öderler.

3 ayda bir kesilen (Hesap işletim ücreti) alınabilecek mi haberi olan var mı acaba?

hıkaye bunlar ya garantıyı aradım vermedıler yıllık vadesız kartımdan 66tl cekmıslerdı
Ben şimdiye kadar tüm bankalardan şubede hesap işletim ücretini istediğimi belirterek aldım.. Yakınlarda finansbank 35 lira ücret kesmiş telefonla aradım 3 fatura vermem gerekiyormuş daha şubeye gitmedim gidersem ya hesabı kapatacam ya parayı alacam. 3 ayda bir 35 tl nedir yahu.. Ülkenin halini düşünürsek çok para.. 35 tl 15 günlük ekmek parası yedirtmem bankaya :) Ayrıca bütün cektiğim kredilerin masraflarını aldım. Kredi kartı aidatlarını aldım şimdiye kadar.. Tabi bunları tüketici hakem heyetine şikayette bulunarak aldım en uzun süren 4 ay sürdü hemen aldım parayı.. Parayı aynı bankada hesabınız varsa hesabınıza yatırıyorlar yoksa şubeye gidip alıyorsunuz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri