digitürk play satın almak

severall

Kayıtlı Üye
Beyler paket almak istiyorum ama kredi kart dışında hiçbir seçene yok.Maç kiralayan yokmudur ? yada yarı sezon paketi almak için başka bir yol yok mudur ? yardımcı olabilecek birileri var mı ? canlı destek hattıda bozuk

gidip iptv felan alma gerçek digiplay hesabı al donanımhaber de r10da mevcut konular vardır , bide gidip bugün alma 2 katına geçirirler derbi var diye: D

gidip iptv felan alma gerçek digiplay hesabı al donanımhaber de r10da mevcut konular vardır , bide gidip bugün alma 2 katına geçirirler derbi var diye: D

baktımda bulamadım banka hesabı olsa digiden alıcağım fakat yok tek maç mobil ödeme ise 34,99 tl yuh artık

digiturkplay alın iptv çok iyi bir şey değil maçın ortasında kesiliyor. Digiturkplay normal paket almıştım fenerbahçe-trabzon maçında serverları çöktü şikayet ettik HD pakete geçiş yaptırdılar telafi olarak :D Artık HD kalitesinde izliyorum :D

digiturkplay alın iptv çok iyi bir şey değil maçın ortasında kesiliyor. Digiturkplay normal paket almıştım fenerbahçe-trabzon maçında serverları çöktü şikayet ettik HD pakete geçiş yaptırdılar telafi olarak :D Artık HD kalitesinde izliyorum :D

alıcağımda kredi kartı yok bende başka ödeme seçenekleride yok nasıl bir sistemse yıllarca silverdan bedava izledik şimdi acısını çıkartıyorlar herhade

digiplay en iyisi, kasma etme sıkıntısı yok 3 saat kaldı heyecanlanmaya başladım :D

konuyu görünce maç yayını yapacaksınız sandım sakın yapmayın geçenlerde bir siteden izlerken yayın yapan adamın ekranında ismi belirdi şikayette bulunmuşlardı yayını kestiler sonra :D

o maçta ana sayfaları bile pertti neyseki 20dk önceden yayını açmıştım :D

Dg play nedir ne işe yarar ne kadardır nerden alınır

almanıza gerek yok akşam 1000 kpbs sopcast linkini paylaşırım

Bu kadar kalitesiz bi lig için almanızı tavsiye etmem derbi için sağlam bi sopcast bulunur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri