Digitürk'ten rekor telif :)

• Kullanıcı Berat06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Berat06

Kayıtlı Üye
Tamı tamına 32 dakikada telif geldi. Adamlar süper hızlı çalışıyor. Değişik kanallarda çalışarak ortalama telif süresini test edeceğim.

fantaziye gerek yok adamı evinden aldırırlar

Sanırım telif için özel bir sistemleri var ve belirli anahtar kelimelerle ilgili videoları bulup otomatik telif gönderiyorlar. Çünkü video da sadece haber sitesinden alınmış eski resimler vardı ve digitürk e ait hiçbir logo vs. yoktu. :)

Sanırım telif için özel bir sistemleri var ve belirli anahtar kelimelerle ilgili videoları bulup otomatik telif gönderiyorlar. Çünkü video da sadece haber sitesinden alınmış eski resimler vardı.

bende oyle sanıyorum cunku her videoya telıf gonderseler omur yetermz

bende deneme amaçlı şu maçlardan sonra herkesin yaptığı "video açılması için reklamı tıklayın vs" muhabbetinden yaptım 2 telifli videolarını sildiğim bir kanalda. adamlar 30dakika olmadan patlattı resmen :D videonun içeriğine bakmıyorlar bile maç adı yada anahtar kelimelere rastlarlarsa direk atıyorlar. :)

Sanırım telif için özel bir sistemleri var ve belirli anahtar kelimelerle ilgili videoları bulup otomatik telif gönderiyorlar. Çünkü video da sadece haber sitesinden alınmış eski resimler vardı ve digitürk e ait hiçbir logo vs. yoktu. :)
Digitürke ait logo olmaması telifin önüne geçmez. Tahminimce fener maçını attın :D maça ait tek 1 kare bile olsa telif için yeterlidir. Ayrıca otomatik gönderilme olayı kafa karıştırıcı...

Digitürke ait logo olmaması telifin önüne geçmez. Tahminimce fener maçını attın :D maça ait tek 1 kare bile olsa telif için yeterlidir. Ayrıca otomatik gönderilme olayı kafa karıştırıcı...

Nasıl yeterlidir? Görüntüler digitürk aracılığıyla çekilmedi ki. Sahada bulunan gazeteciler tarafından çekildi. Bu mantığınıza göre maçta kendiniz video çekip atsanız onada telif atma lüksleri var?

Atar hocam digiturk bu ekmek yedirmez :D

Nasıl yeterlidir? Görüntüler digitürk aracılığıyla çekilmedi ki. Sahada bulunan gazeteciler tarafından çekildi. Bu mantığınıza göre maçta kendiniz video çekip atsanız onada telif atma lüksleri var?

Fotoğrafı sen çekmediysen orjinal sahibi tarafından telife açıktır. TV programları boşuna mı digitürkün izin vermesini bekliyo yayınlamak için..

ben geçenlerde çizgifilm yuklemiştim fotogarfıda guzel koylu dizisnin fotorgafnı koymuşm yanlışlıkla hiç haberm yok uykulydum sanrm ondan :) ertesi gun bi baktm star tv telif gondermiş bi bak dmı videoda ne var, yok adamlar fotogafa telif gonderdiler :D turkler biraz aç gozlu bu konuda bence

Fotoğrafı sen çekmediysen orjinal sahibi tarafından telife açıktır. TV programları boşuna mı digitürkün izin vermesini bekliyo yayınlamak için..

Tamam orjinal sahibinin bana telif göndermesi lazım o zaman ki tek tek video gezipte benim çektiğim fotoğraf var mı diye de arayacaklarını sanmıyorum. :) Benim bu konuda anlatmak istediğim şey;
Digitürk belirli anahtar kelime vs. ile toplu bir şekilde ihtar yolluyor kanısını sunmak.

Tamam orjinal sahibinin bana telif göndermesi lazım o zaman ki tek tek video gezipte benim çektiğim fotoğraf var mı diye de arayacaklarını sanmıyorum. :) Benim bu konuda anlatmak istediğim şey;
Digitürk belirli anahtar kelime vs. ile toplu bir şekilde ihtar yolluyor kanısını sunmak.

Senin dediğin olayı benim bir arkadaşımda ısrarla iddaa ediyo. Etiket, başlık veya video eşleşmesiyle olabilir bilmiyorum...

Sevgilisinden ayrıldıysa acısını senden çıkartmıştır.

şu an başka kanallarda da denemeler yapıyorum etiket girmediğim, video ismini sadece sayı yaptığım ve sadece sosyal medyada paylaştığım video hala duruyor :)

ama movie makerde simsiyah bi video yapıp attığım küçük resim, başlık, açıklama ve anahtar kelime girdiğim video tekrar telif yedi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri