Dikkat adsense banlatır

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsense banlanmalarından 4 aydır kurtulmuş bulunmaktayım sizlere banlardan kurtulmanız için bir şey daha söylemek istiyorum.
bilgisayarınızda yada telefonunuzda adsensenize yada kanallarınıza giriyorsanız(özellikle telefondan adsensesine bakanlar için)

Bilgisayarda skype tarzı programlar
telefonlarda markete giriş yaptığınız mail adresleri

telefonunuz x maili ile market için kullanılıyor devamlı aktif bir mail.
ardından o telefonda herhangi bir adsense yada yt kanalınıza girdiniz diyelim. bu durumda sizin telefonunuzdaki market için kullanılan ve devamlı o telefonda bulunan mail adresi ile adsense yada youtubeniz eşleşiyor. ardından o adsense kapandı diyelim yada başka bir yt kanalına girdiniz diyelim . otomatikmen onunlada mail adresiniz eşleşiyor önceden adsense kapanan bir telefonda yeni adsensede kapanabiliyor.

aynı şeyler bilgisayarda açık kalan skype tarzı programlar içinde geçerlidir bu yüzden kesinlikle bilgisayarınızdan adsenseye giriş yapmayın vds kullanın

Alakasi yok kardesim benim 7 tane adsanse vardi hepsine kendi pcden giriyodum 3tanesi banladi digerleri neden saglam duriyo oyleyse

Mobilim yazim hatasi olabilir.

ben hep farklı pc farklı ip denedim banlandı. Bu ay 3 tane aynı pcden aynı ip den açtım bi de böyle denedim banlanacak mı diye. Ödeme zamanı görücez.

adsense banlarının giriş çıkışla çok bir ilgisi yok tamamen yok demekte mantıksız tabi. adsense banları içeriklerle ilgilidir.
vdsden giriyor çoğu zaten adsenseye skype felan boş şey.

Çalıştığınız içerikte content id koruması varsa ve bu nedenle 3 kanalı spam dan kapattirirsaniz o adsense spam dan gümler. Demekki senin diğer adsense ler o aşamaya gelmemiş o yüzden kurtulmuslar

Vds nin temiz oldugunu nerden biliyosun.senden once kim bilir kac kisi kullandi

Alakasi yok kardesim benim 7 tane adsanse vardi hepsine kendi pcden giriyodum 3tanesi banladi digerleri neden saglam duriyo oyleyse

arkadaşlar . bende böyle oldu şöyle oldu neden kapanmadı demişsiniz. ben size kapanma sebeplerinden birini söyledim.

farklı pclerden girince kapanmicak diye bişey yoktur. kapanmanın tek sebebi bu değil zaten birçok sebebi var ben birtanesini söyledim.

aynı pcden 5 adsense kullanıp sadece 2si ayakta kalanlarda var evet. Bilgisayarında devamlı açık bulunan skype tarzı program varmı. yani adsenselere girş yaptığın anda bu skype veya benzeri program devamlı açıkmıydı. ben aynı bilgisayardan girince kapanır demiyorum skype yada benzeri programlardan eşleşme oluyor diyorum

---------- Spam Engelliyici 20:21 ---------- Önceki Mesaj 20:20 ----------

Vds nin temiz oldugunu nerden biliyosun.senden once kim bilir kac kisi kullandi

bilgsayarda kullanmaktansa o riske girilir

arkadaşlar . bende böyle oldu şöyle oldu neden kapanmadı demişsiniz. ben size kapanma sebeplerinden birini söyledim.

farklı pclerden girince kapanmicak diye bişey yoktur. kapanmanın tek sebebi bu değil zaten birçok sebebi var ben birtanesini söyledim.

aynı pcden 5 adsense kullanıp sadece 2si ayakta kalanlarda var evet. Bilgisayarında devamlı açık bulunan skype tarzı program varmı. yani adsenselere girş yaptığın anda bu skype veya benzeri program devamlı açıkmıydı. ben aynı bilgisayardan girince kapanır demiyorum skype yada benzeri programlardan eşleşme oluyor diyorum

---------- Spam Engelliyici 20:21 ---------- Önceki Mesaj 20:20 ----------

bilgsayarda kullanmaktansa o riske girilir
Skype surekli acik bilgisayar acikir acilmaz oto giris yapiyor.

Ayni pcden girmekle googlenin banliyacagini sanmiyorum ortada baska bi durum var bu kadar kolay degil ne yani benim bi arkadasim var adsanse kullanan bana geldi ve oturduk adsansesini kontrol etmek istedi benim pcden benimkinden girdi diye banlancakmi adsanselerimiz bunu dusunemicekmi adamlar bu kadar salakmi google ama nolur google bu adsanselerin ayni kisi uzerinde oldugunu anlarsa banlar sen bilgileri farkli girersende bag kuramaz birbiriyle zaten

Skype surekli acik bilgisayar acikir acilmaz oto giris yapiyor.

Ayni pcden girmekle googlenin banliyacagini sanmiyorum ortada baska bi durum var bu kadar kolay degil ne yani benim bi arkadasim var adsanse kullanan bana geldi ve oturduk adsansesini kontrol etmek istedi benim pcden benimkinden girdi diye banlancakmi adsanselerimiz bunu dusunemicekmi adamlar bu kadar salakmi google ama nolur google bu adsanselerin ayni kisi uzerinde oldugunu anlarsa banlar sen bilgileri farkli girersende bag kuramaz birbiriyle zaten

hocam bikere sen spamcı birinin evine girio o evde adsenseni açtın diye adsensemi banlicak olayını emin ol youyube gibi şirket düşünmez . banı yapıştırır. sen bir iş kuruyorsun oyuncak değil öyle spamcı ipden girersen adam arkadaşıdır vs bunları mı düşünecek. kuzenim yazmış pardon der gibi :)
skpye pcde açıksa kesinlikle eşlenir
a=b ise c=b ise a=c dir hocam

Arkadaşlar adsense banlanmalarından 4 aydır kurtulmuş bulunmaktayım sizlere banlardan kurtulmanız için bir şey daha söylemek istiyorum.
bilgisayarınızda yada telefonunuzda adsensenize yada kanallarınıza giriyorsanız(özellikle telefondan adsensesine bakanlar için)

Bilgisayarda skype tarzı programlar
telefonlarda markete giriş yaptığınız mail adresleri

telefonunuz x maili ile market için kullanılıyor devamlı aktif bir mail.
ardından o telefonda herhangi bir adsense yada yt kanalınıza girdiniz diyelim. bu durumda sizin telefonunuzdaki market için kullanılan ve devamlı o telefonda bulunan mail adresi ile adsense yada youtubeniz eşleşiyor. ardından o adsense kapandı diyelim yada başka bir yt kanalına girdiniz diyelim . otomatikmen onunlada mail adresiniz eşleşiyor önceden adsense kapanan bir telefonda yeni adsensede kapanabiliyor.

aynı şeyler bilgisayarda açık kalan skype tarzı programlar içinde geçerlidir bu yüzden kesinlikle bilgisayarınızdan adsenseye giriş yapmayın vds kullanın

lafı dolandırıp dolandırıp adsenseye giriş için vds kullanın demişin :D

hepsini sil adsense için vds kullanın desen hayaldünyama daha yaratıcı şeyler gelirdi hemde bu kadar yazıyı açıklamadan :D

hocam aslında telefondan merak edip devamlı kontrol edenler için söylemiştim bunları :)

Hocam sana en buyuk tavsiye, bu forumda birşey paylaşma. İnsanlar bir b*k tan anlamadığı gibi senin emek veripte bu insanlar için yazdığın kelimeleri karalamak için ellerinden geleni yaparlar. Sagol paylaştığın bilgi için. Burada konu baltalayan arkadaslar odtü den mezun olup aselsanda calıstıkları için senin dusuncelerinin onların gozunde bir degeri yoktur. Bırak carlamaya devam etsinler. Bizde kazanmaya devam edelim.

Size birşey söyliyim.
Bu işi yaptığımdan beri 1 senedir ne çerez silerim ne cookie silerim vs.
Sürekli kendi bilgisayarımdan binlerce kanala giriş yaptım belkide.Ne toplu kapanma yaşadım.Nede bununla alakalı adsense banlanma yaşadım.

Tamamen içerikle alakalı bir durum banlanma olayı.Biraz da amerika kaynaklı dizi filmlere dikkat etmek lazım.İşyerindeki bilgisayardan en az 50-60 adsenseye girlmiştir.Sorun yaşanmamıştır.

Gerisi şehir efsanesi.

hocam aksini söylemyoruz zaten ancak siz kategori sağlam diye banlanmamışsınız burdaki durum biri banlanınca diğerlerinin banlanmaması. sizde hiç banlanmamış. birbirini tetikleyecek bir durum zaten yok

arkadaşlar ban olayı tamamen içerikle alakalı ip miş çerezmiş bunlar etki etmiyor tecrübeyle sabittir..

hocam artık her türlü yolu denediler. Olmayınca olmuyor. Zorlamanın manası yok. Birçoğumuz artık yeni yollar aramaya başladık. Adsense artık spama doydu. Spama ihtiyacıda kalmadı zaten. Çünkü her film şirketi yavaş yavaş kendi filmini kendisi atıyor. Film şirketleri baktı filmlerinden para kazananlar var o halde biz niye kazanmayalım dediler. Kendileri yayınlıyorlar. Yada telif haklarını satın alanlar yayınlıyor.

Artık youtube de yeteri kadar film şirketi de var. Özgünde kanallarda var. Amaçları reklam yapmaktı. Sayemizde reklamlarını yaptılar artık ihtiyaçları kalmadı.

Bir fıkra anlatayım bi de.
Cehennemde amerikalıların kaldığı, ingiliz kaldığı kuyu, birde türklerin kaldığı kuyu varmış. Detaylara girmiyom. Amerikalıyla ingilizce bulunduğu kuyuda 2-3 tane zebani varmış. Niye bunların başında 2-3 zebani var diye sormuşlar. Onlar birbirine yardım ederek yukarı çıkmaya çalışıyor. Yukarı çıkarken zebaniler onları geri atıyor demişler. Türklerin olduğu kuyuya gelmişler. Türklerin kuyusunun başında hiç zebani yokmuş. Neden burda hiç zebani yok demiş soran kişi. Onlara zebani koymaya gerek yok. Onlardan biri yukarı çıkmaya çalışırsa alttan birileri geri çekiyor demişler. :D

Fıkrada anlaşıldığı biz türk milleti olarak 3-5 kuruş kazanmaya çalışsak bazıları gruplar oluşturup flag falan atıyormuş. 3-5 kuruş kazanacağımız varsa onuda kazanamıyoz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri