Dil öğrencisinden İngilizce Özgün SEO'lu makale satışı

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar beni bilenleriniz vardır belki aranızda, ama bilmeyenler için kendimi kısaca tanıtayım ; İngilizce öğretmenliğine hazırlanıyorum, İyi düzeyde İngilizce biliyorum ve birazda Almanca, Arapça bilgim var.

Bilindiği üzere ÖZGÜN makaleleri, ÖZGÜN içerikleri Google amcamız çok sever, hedef kelimede sizi 1.sıraya taşıyacak olan en büyük etkenlerden birisi özgünlüktür. Google'ın algoritması copy/paste siteleri hiç sevmez. Özgün içerikli siteler, özgün paylaşımlar her zaman Google amcamızın göz bebeği olmuştur ve olmaya devam edecektir. Örneklendirme yaparsak ; Copy/Paste olayını YouTube'da ki ünlem sorununa benzetebiliriz :)

Fazla uzatmayacağım arkadaşlar, elimde hemen hemen her konuya ait kendi yazmış olduğum hiç bir yerde rastlayamıyacağınız İngilizce makaleler var. Boş zamanlarımda kitap okumayı çok severim, çok sayıda İngilizce kitaplar okudum ve gerek Phrases bakımından olsun gerek terim bakımından olsun çok şey öğrendim ve uzun bir süre önce makale yazmaya başladım ve şu an tamamlamış bulunmaktayım.

Kesinlikle ve kesinlikle hiç bir şekilde aynı makaleyi hiç bir yerde bulamazsınız çünkü tamamen özgündür. Eğer bir sorunla karşılacak olursanız paranızı iade ederim buna şüpheniz olmasın.

Her makalede en az 400 kelime vardır. Ortalama kelime sayısı 500'dür arkadaşlar.

Ücretlendirme:

Her makale başına 4 TL.
10 Makale = 35 TL
Toplu alımlarda indirim uygulanır.

Konuları fotoğraf olarak paylaşıyorum ;

mlGEj0.png

Örnek olarak "blogging" klasörünün içeriğini sizlerle paylaşıyorum ;

rLgELm.png

Dipnot : İLK 5 KİŞİYE REFERANS OLARAK SADECE 2.5 TL !

Ödeme Yöntemleri : Garanti Bankası & Paypal

Muhammed Mağsum Gökyüz Hesap Numaraları | #masumgokyuz | HesapNO.com

Hocam merhaba,

Suan saat itibariyla burada gece vakti. Sabah sizinle gorusup en az 10 tane makale almak isterim. Eger uygun olursa sayiyi 50'ye cikartabiliriz.

Kolay gelsin.

skype adresinizi iletir misiniz ?

herhangi bir makaleden bir paragraf örnek gönderebilirmisiniz

Hocam merhaba,

Suan saat itibariyla burada gece vakti. Sabah sizinle gorusup en az 10 tane makale almak isterim. Eger uygun olursa sayiyi 50'ye cikartabiliriz.

Kolay gelsin.

Skype adresim : s1lentspy

Eklerseniz detaylı konuşabiliriz hocam

skype adresinizi iletir misiniz ?

Flash Oyun siteleri için makale yazabilirmisiniz ?

Malaesef hocam Flash Oyun siteleri hakkında önce araştırma yapmam lazım fakat şu sıralar araştırma yapacak durumda değilim çok yoğun derslerim var. Ama Yaz tatili geldiğinde yazarım neden olmasın hocam.

herhangi bir makaleden bir paragraf örnek gönderebilirmisiniz

Tabi hocam buyrun "5 Effective Steps to a Successful Blog" adlı makalemden ufacık bir paragraf ;

Kod:
Successful blog sites have three specific things in common. They are created by a winning team, they are focused on a specific product or service that is already in hot demand in their community or niche, and they found an effective tool to get the word out about their brand or company.

Eklerseniz detaylı konuşabiliriz hocam

Malaesef hocam Flash Oyun siteleri hakkında önce araştırma yapmam lazım fakat şu sıralar araştırma yapacak durumda değilim çok yoğun derslerim var. Ama Yaz tatili geldiğinde yazarım neden olmasın hocam.

Tabi hocam buyrun "5 Effective Steps to a Successful Blog" adlı makalemden ufacık bir paragraf ;

Kod:
Successful blog sites have three specific things in common. They are created by a winning team, they are focused on a specific product or service that is already in hot demand in their community or niche, and they found an effective tool to get the word out about their brand or company.

Hocam eminmisin özgün olduğuna şurda copy paste yapmışlar sanki.

Portal | KTN Life

Hocam eminmisin özgün olduğuna şurda copy paste yapmışlar sanki.

Portal | KTN Life

Evet hocam eminim de bu içerik benim içeriğim ile aynı Allah Allah çok ilginç ya, geçenlerde bir makale sitesinde bu makalemi satışa sunmuştum alan olmamıştı fakat incelenme baya vardı ve ucuza koymuştum sonradan makaleyi sildim, gizlilik hakkında endişelerim var.

Ama sizi temin ederim ki yalancı veya copy/paste yapan birisi değilim beni tanıyanlar bilir. Eğer size vereceğim makaleyi tek bir yerde dahi bulursanız paranızı iade ederim gereken ne ise yaparım. Şu an çok şaşkınım

hocam sen bana bir iki makaleni at bakalım ve temize çıkaralım , şaibe bulaştı , kusura bakma. Temiz ise burdan arkadaş özgün çalışıyor diye yazacağım rahat rahat satışını yaparsın , umarım yanlış anlaşılma olmamıştır.

hocam sen bana bir iki makaleni at bakalım ve temize çıkaralım , şaibe bulaştı , kusura bakma. Temiz ise burdan arkadaş özgün çalışıyor diye yazacağım rahat rahat satışını yaparsın , umarım yanlış anlaşılma olmamıştır.

Sadece çok şaşırdım hocam, özel mesajdan atıyorum 2 tane makale

Amaç ne onu anlayamadım. Hayırlı satışlar. Satış yapman için sadece "Sabret!"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri