dini içerik kazandırırmı ?

sabanozturk

Kayıtlı Üye
Selamunaleyküm

malumunuz dini içerikler , komedi ve diğer ilginç içerikler gibi fazlaca tık almıyor ,
yaklaşık bir yıl önce dini kanallar açtım ,
nihat hatipoğlu , cübbeli ahmet ve karışık kanallar
ilk başta getirisi pek olmadı ama kanalları güncel tutunca
(örnek veriyorum , cübbeli ve nihathatipoğlunun perşembeleri sohbeti var onları geceden yüklemek gibi )
etkili olmaya başladı ,
belirli bir kitlesi var , pek zaman harcatmıyor ama getirisi iyidir...
tavsiye ederim

Not: bir yıldır eklediğim binlerce videodan sadece bir telif aldım , oda atesit kılıklı biri attı telifi ,

---------- Mesaj saat 12:56:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:55:27 civarında gönderildi. ----------

bu arada , dini içerikle uğraşınca sohbetleri dinleyesim geliyor ,
baya bi bilgi sahibi olduk :)

Selamunaleyküm

malumunuz dini içerikler , komedi ve diğer ilginç içerikler gibi fazlaca tık almıyor ,
yaklaşık bir yıl önce dini kanallar açtım ,
nihat hatipoğlu , cübbeli ahmet ve karışık kanallar
ilk başta getirisi pek olmadı ama kanalları güncel tutunca
(örnek veriyorum , cübbeli ve nihathatipoğlunun perşembeleri sohbeti var onları geceden yüklemek gibi )
etkili olmaya başladı ,
belirli bir kitlesi var , pek zaman harcatmıyor ama getirisi iyidir...
tavsiye ederim

Not: bir yıldır eklediğim binlerce videodan sadece bir telif aldım , oda atesit kılıklı biri attı telifi ,

---------- Mesaj saat 12:56:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:55:27 civarında gönderildi. ----------

bu arada , dini içerikle uğraşınca sohbetleri dinleyesim geliyor ,
baya bi bilgi sahibi olduk :)

paylaşım için teşekkürler :)

Tesekkurler paylasiminiz icin. Ateist kilikli biri derken bu soz asagilayici olmus bence. Saygilar..

Tesekkurler paylasiminiz icin. Ateist kilikli biri derken bu soz asagilayici olmus bence. Saygilar..

gelen telifi araştırdım , müslüman olup olmadığı hatta diğer dinlere bağlı olup olmadığı bile belli olmayan biri ,

yani demek istediğim kasıt ve art niyetli biri bişey yapmassa ,
binlerce video eklensede yıllarca telif gelmiyor , eski kanal ve videoların getirisi güzel olduğu için uzun vadede kazandırıyor .

:) cübbeli iyidir ya , ateist kılıklı olma ateiz düşünceli insan olur cümleyi yanlış kullanmışsın sadece

Kuranin 114 suresini at 1 sene sonra her biri min/100k
(Ancak kuranı kerim üzerinden para kazanma olabileceğinden caiz olmayabilir bir bilene danışmak lazım ör: eski islam alimlerimize)

ne yazıkki dün sömürüsü her zaman her yerde kazandırıyor :)

aha gitti dini kategoriler. şimdi telifler havada uçuşacak. bence bu konu silinmeli birileri görmeden!

Kuranin 114 suresini at 1 sene sonra her biri min/100k

sorun orda Kur'an-ı Kerim üzerinden para kazanmak gibi olmuyor mu üstat?? Çok git gellerim oluyor bu konu üzerinde çok çok önceden aklıma geldi özellikle Kabe imamlarından Kur'an Ayetleri okunuşu var.. Ama bilmiyorum işte

Ayvayı yedik :) Yaklaşık 1 aydır bu kategori üzerinde çalışıyorum.Şu anda günlük 10k izlenim seviyelerindeyim.
Şimdi saçma sapan yerlerden telifler yağacak yine.

sorun orda Kur'an-ı Kerim üzerinden para kazanmak gibi olmuyor mu üstat?? Çok git gellerim oluyor bu konu üzerinde çok çok önceden aklıma geldi özellikle Kabe imamlarından Kur'an Ayetleri okunuşu var.. Ama bilmiyorum işte

bu mantıkla bakarsan imamlar bedava çalışsın , aç kalsın ,
nihat hatipoğlu tvden para almasın o zaman :)
dini içerik eklemenin bundanda gelir elde etmenin ne gibi bi sakıncası olabilirki

Sana kazandırır bize kazandırmaz belki bize kazandırır sana kazandırmaz

bu mantıkla bakarsan imamlar bedava çalışsın , aç kalsın ,
nihat hatipoğlu tvden para almasın o zaman :)
dini içerik eklemenin bundanda gelir elde etmenin ne gibi bi sakıncası olabilirki

usta bak cok farklı dusunuyoruz bu konuda sen burda 20 kategori bulabilecekken o konu üzerinde calısıyorsun. Nihat hatipoğlu konusuna girmeyelim bence o adamın o kadar saf oldugu dusuncesınde değilim belki ben yanılıyorumdur kımseyide zan altında ya da baska bırsey altında bırakmak istemem.. Kur'an farklı bir konudur İmamlık farklı bir konudur bence ayrımı yapmalısın.

sevaba bile girersin insanlara dinlettiğin için aynı şekilde haram olan bir şey paylaşırsan günaha girersin insanlara izlettiğin için
onu satarak yani manevi manada satarak kazanmadığın için helaldir

arkadaslar son yazımdır.. Farklı düşüncelerimiz olabilir tabi ki.. Her koyun kendi bacağından asılır.. Saygılar ve bir kaç not

Kur’an-ı kerimden veya dinî yayınlardan para kazanmak çok kötüdür. Birkaç hadis-i şerif meali şöyledir:
(Ahir zamanda din adamları, halkın istediği yönde fetva verip, helale haram, harama helal diyecekler, Kur’anı ticarete, menfaate alet edecekler.) [Deylemi]

(Ahir zamanda dünya menfaati için dini alet eden riyakârlar çıkar. Sözleri baldan tatlıdır. Bunlar kuzu postuna bürünmüş birer kurttur.) [Tirmizi]

(En kötü insan, dini dünya malına alet edendir.) [İbni Asakir]

(Allahü teâlâ, Âdem aleyhisselama bin çeşit sanat öğretip buyurdu ki: Çocukların ve neslin, bu sanatlardan biri ile rızkını talep etsin, sakın ola ki dini geçim aracı yapmasın, dini kullanarak dünya malı toplayanlara yazıklar olsun!) [Hâkim]

(Yazıklar olsun ilmini ticarete alet eden ilim sahibi kötü kimselere ki, devlet adamlarına yaklaşır ve kazanç temin ederler. Allah onların ticaretine kesatlık versin!) [Hâkim]

(Bir zaman gelir ki, insanlar, yalnız malın, paranın gelmesini düşünüp, helal-haram olduğuna bakmazlar.) [R.Nasıhin]

(Din bilgilerini dünya menfaati için öğrenenlere, ilmini paraya değişenlere kıyamette ateşten gömlek giydirilir.) [Deylemi]

(İlim, dünya menfaati için öğrenildiği ve ibadetler, dünya menfaatlerine alet edildiği zaman fitneler zuhur eder.) [Abdurrezzak]

(İnsanların en şerlisi, kimseye ikram etmeyen, yalnız yiyen ve hizmetçisini dövendir. Bundan da kötüsü, insanlara kızan, buğzeden ve insanların kendisine buğzettiği kimsedir. Bundan da kötüsü, şerrinden korkulan ve kendisinden hayır beklenmeyen kimsedir. Bundan da kötüsü, dünya karşılığında ahiretini satan kimsedir. Bundan da kötüsü, din ile dünyayı yiyen yani dini dünya menfaatine alet eden kimsedir.) [İbni Asakir]

Tüccarın, malını müşteriye gösterirken, zikir, tesbih, Kelime-i tevhid, salevat okuması günahtır. Bunları, para kazanmaya âlet etmek olur. (El-İhtiyar)

Merhabalar,

Arkadaşlar fazla dallandırıp, budaklandırmayalım lütfen. Konu farklı noktalara gidebilir. Lütfen tadında yorumlar yapıp, birebir atışmalardan kaçınalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri