Diriliş Ertuğrul'a Asker Hediye Ediyorum

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba.

Çarşama akşamları severek izlediğimiz diriliş ertuğrul dizisinde senaryo gereği artması gereken asker sayıları anlamadığım bir şekilde azalıyor. bundan çok rahatsız oluyorum.Yani en azından uzak çekimlerde biraz klon yapsalar sonra yakım çekimden devam etseler yeterli olacak ama adamlar asker sayımız az diye gözümüze sokmak için inatla dronla havadan çekim yapıyorlar.

durum böyle olunca bende elimi taşın altına soktum.

https://vimeo.com/220034705

Son düzenleme:
o kadar kisi izliyor diziyi. ver 50 100 lira genclere sadece asker kıyafeti giyip orda duracaksınız de zor mu. 10 15 askerle savaşa giriyorlar çok gerçekci harbiden

o kadar kisi izliyor diziyi. ver 50 100 lira genclere sadece asker kıyafeti giyip orda duracaksınız de zor mu. 10 15 askerle savaşa giriyorlar çok gerçekci harbiden

Hocam insan sayısı yetmiyor . Kostümü kılıcı kalkanı yemesi içmesi vs derken kalabalık yapmak o şekilde zor.
Ama en azından 1 plandan klon yapsalar gerisini hep yakın acı cekseler hiçkimse laf edeemezdi

adanada mahalle kavgaları daha kalabalık oluyor

Hakketen burada bende dedim 15 tane adamla 50 kişilik adamla savaşır gibi aktarırlar şimdi diye , diziyi kaçırmasan severek izliyorum herşeyi çok iyi asker sayısı hariç bi tanesinde klonlama yapamıyor hayret kalıyorum

çöp dizi izleyenlerin çoğu ideoloji doğrultusu ile izlediğini içinde aldırış ettiğini sanmıyorum ayrıca bölüm başına bütçesi de oldukça yüksek bi yapım yani burada cebe giren parayı artırmaktır muhtemelen amaç

kişisel görüştür

milyon dolarlık diziler bunu yapmıyor hocam, teşekkür ederiz :)

çöp dizi izleyenlerin çoğu ideoloji doğrultusu ile izlediğini içinde aldırış ettiğini sanmıyorum ayrıca bölüm başına bütçesi de oldukça yüksek bi yapım yani burada cebe giren parayı artırmaktır muhtemelen amaç

kişisel görüştür

Bundan sonraki dizi için çıtayı düşük tutuyorda olabilirler. Kamera arkasını izledim obadaki çadırlardan köylülere kadar 4 5 misli klon yapıyorlar ama nedense askerlere klon yapılmıyor. Büyük ihtimalle bundan sonraki çekeceklerini dizi için çıtayı düşük tutuyorlar ki o dizi çekildiğinde reyting alabilsin.

görsel efekt var onu bile yapamıyorsak ölelim. İzlemiyorum ama seveni çok kurtlar vadisine dönecek diye korkuyorum :D

adam değilde kostümlerde sıkıntı vardır bence, daha pahalıdır

bu dizi devlet destekli değil mi normalde görsel şölen sunmaları lazım

Elektrik faturasına katkı payı diye ekleselerdi keşke biz öderdik nasıl olsa bütçe sıkıntıları olmazdı.

Game of Trones bölüm başına 10 milyon dolar ve daha fazlası bazılarında 20 milyon dedikleri oldu.
Çekim başına maliyet bunlar.
Dönem dizisi dediğin böyle olur.
Sen dönem dizisi diye Propaganda dizisi çekersen 15 kişiyle kale fethedersin.
:D

kişisel görüştür

çöp dizi mi .. ahahahaha komiksin.

savaş sahnesi olduğunu bilmesem mahalle kavgasına gidiyorlar sanırdım heralde :D

Şu dizi bile bazılarının zoruna gidiyor ya hey ALLAH'ım.

Kostüm açısından yapılamayabilir ama dediğin gibi klonlama ile çok rahatça yükseltilebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri