Diriliş Ertuğrul'a Asker Hediye Ediyorum

Hocam kaçırdığınız bir ayrıntı var. Yıl bilmem kaç daha. Popülasyonu ve "beylikleri" vesaireleri düşündüğünüzde 100 binlerde kişinin çarpışması saçma olur. O zaman ki Dünya popülasyonu ne kadar olabilir ki?

Belgelerde her zaman kişi sayıları abartılır. Mesela kendini kral olarak düşün. 10'larca kişiye karşı savaştık diye mi yazdırırsın 100 binlerce kişiye karşı mı?

Bununla alakalı belgesel vardı onu bulabilirsem buraya ekleyeceğim.

Hocam kaçırdığınız bir ayrıntı var. Yıl bilmem kaç daha. Popülasyonu ve "beylikleri" vesaireleri düşündüğünüzde 100 binlerde kişinin çarpışması saçma olur. O zaman ki Dünya popülasyonu ne kadar olabilir ki?

Belgelerde her zaman kişi sayıları abartılır. Mesela kendini kral olarak düşün. 10'larca kişiye karşı savaştık diye mi yazdırırsın 100 binlerce kişiye karşı mı?

Bununla alakalı belgesel vardı onu bulabilirsem buraya ekleyeceğim.

Hocam insan sayısı artınca gelişmişlik belki artmayabilr yerlilerde olduğu gibi ancak gelişmişlik ve kentleşme artıyorsa insan sayısı artacaktır. Karaca hisar kalesinin boyutlarını düşününce o kale için bukadar az asker çok az .senin söylediğinde eminim doğruluk payı da var ancak diziyi yapanların bu sebepten az kişi kullandıklarını sanmam

Evet çöp sende buraya gelip '' süper dizi bayılıyorum '' yazabilirsin kişisel görüştür diye eklenmiş oraya.

kişisel görüş başkalarının sevdiği şeylere hakaret etmek mi?? sana hakaret ediyim ben o zaman ana bacı söveyim kişisel görüş diyeyim olur mu ???

Dirilis Dizisi çöp olarak gören arkadaşım bu dizi Göğüsünüzü Kabartmıyorsa sizler için Esra Erol Devam Etmeli :)

not : Bende Fikrimi Açıkça belirttim ;)

Dirilis Dizisi çöp olarak gören arkadaşım bu dizi Göğüsünüzü Kabartmıyorsa sizler için Esra Erol Devam Etmeli :)

not : Bende Fikrimi Açıkça belirttim ;)

Hocam adamın göğsünün kabarması bir yana, Adamların zoruna gidiyor. Böyle Osmanlı görünce, besmele duyunca , Fatih Sultan Mehmet çağ açıp çağ kapatan ne büyük bir padişah, diyince bile adamlar çıldırıyor. muhtemelen bunların atası farklı olduğu için böyle. problem değil, Zamanla saygı duymayı öğrenecekler.

biz Celal Şengör'e, Aziz Sancar'a İlber Ortaylı'ya devam edip göğüsümüzü kabartıyoruz :)

Dirilis Ertuğruldan Göğüsümüzün Kabarması Profesörlermizden , Bilim Adamlarımızdan Göğüsümüzün Kabarmadığı Anlamına Gelmiyor Lafı Başka Yerlere Çekmeye Gerek Yok. Ha çekelim diyorsanız buyurun.

Sizi Bilemem Ama ! Biz Şanlı Tarihimizlede Bilim Adamlarımız Profesörlerimizle Aselsanımızla , Roketsanımızla , Berat Albayrak ile ve nice isimsiz kahramanlar A'dan Z'ye Gurur Duyuyor Gurur Duymayada Devam Ediyoruz.

Bunun Yanındada Şanlı Tarihimizlede Gurur Duymaya Devam ediyoruz.

Sadece Burası İçin demiyorum. Tarihini İstemeyen Kötüleyen Tarihte Gelmiş Geçmiş "Tek Milletiz".

Sadece YTparada bile ileri seviye düşmanlık besleyip açılan ileri seviye tartışmanın sonunda kilitlenen onlarca konular var Açıkça Milletimizin Bu Halinden Utanıyorum.

Yazık.
Hayırlı İftarlar.

Son düzenleme:
Evet çöp sende buraya gelip '' süper dizi bayılıyorum '' yazabilirsin kişisel görüştür diye eklenmiş oraya.

Kişisel görüşümdür, Süper Dizi bunu reytinglerde belli ediyor, siz tabi sevmeyebilirsiniz normal karşılarım sizin yerinizde olsam bende sevmezdim ;)

konu nerelere gitmiş yav :D
dizi kalitesi standartların altında olduğu gerçek özellikle trt gibi heryerden vergi alan bir kurum çok daha kaliteli yapabilirdi ama yine de televizyondaki yüzlerce diziden daha iyi. ideoloji falan diyen olmuş ama şöyle bir yabancıların bu tarz dizilerine bakarsa hepsinin gerçek tarihe kurgu kattığını anlar. en önemlisi da vinci dizisinin son sezonunu izlesinler. kimse belgesel gibi dizi çekmez. tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de mevcut iktidarın ve kitlenin hoşuna gidecek şekilde çekiliyor o kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri