diş hekimi şikayet?

et gitsin bazıları işini baştan savma yapıyor

Devlet hastanesine gittim geçen gün:

Oturdum sandalyeye baktı kanal yapamam diyor doktora bak

sonra çürüğü tam kazıyamadım üstünü kapıyorum diyor

Neyse yaptı silah zoruyla

Var ya dolguyu yüksek bırakmış pislik herif sinire baskı yaptı beynime vurdu ağrısı

Alayını şikayet edecen işini yapamayanların

harbiden umursamadan yapıyorlar 2 dolgum var 1 ine 220 tl vermiştim çok kaliteli sağlam dedi 6 sene önce ilk sene kırıldı dolgu filan ağzım dağıdı gitti. biri küçükken parası için dişimi çekmedi dolgu yaptı diğer dişimide çekti çıkmaz dedi çekti çektiği çıktı o dolguda darmadağın oldu çekse daha az para adam gidiyor kanal tedavisi dolgu molgu bi ton yalanla 40 tl vereceğin yere 200 tl alıyor bedelinide zorla sana çektirtiyor

valla dostlar özele gittim kadın umursamadı 1 gün sonra estetik dolgu düştü ya :S Allahım kadını az kalsın öldürecektim ya :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri