[email protected] - Bu forumda mı? bu

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
bak adam nasıl şıp diye anladı gerçek oldugunu kimse anlayamadı bravo bro sana :D

bence sahte hocam 20 kanal actım adam 14 tanesini yakalamıs sadece son yüklenen videoya telif atmıs 2 gün geçti bidaha aynı sekilde adamın amacı sektörü ele gecirmek ve bizimde yapacak hiçbirseyimiz yok

Bu telif gerçek değildir.yapacak birşeyler kesinlikle vardır. Uzman arkadaş lar varsa çözüm uretelim.

mobil mesaj

Nezaman Telife karşı bildirimöde bulunsam kanlaım kapanıyor.Gerçek teliflere mi karşı bildirimde bulunuyorum bilmiyorum
Kardeşim bu karşı bildirim olayı gerçekten sakat iş Türk bir firmaya veya Türkiyede temsılcısı olan firmaya karsı bildirimde bulunursun bılmeden sonra mahkemelık bile olabılırsın Senın büyük ihtımal karsı bıldırımlerın kabul olmamıstır Kabul olunca yt davalı tarafa dıyorkı şu zamana kadar mahkeme belgelerini gönedr yoksa hesabını fesh ederım ve içeriği tekrar yüklerim diyor

Ben karşı bildirimde bulundum fakat kabul olmadı . Dün yine telif göndermiş 1 tane . O da aramada başta olan videoya . Bu gerçek olsa telif sadece o videoya gelmezdi kanalda bol miktarda video var . Gerçekten şu adama karşı ne yapabiliriz biri önayak olsa iyi olur .

nasıl anladın varsa bir teorin söyle de bizde bilelim hocam..

disney gibi büyük bir şirketin telifci adamları vardır bir tane değil bin tane disputes uzantılı gmail yt buna izin vericek kadar basit bir yapıda değil disney ytnin en büyük telifci kadrosuna sahip gerçi benim videolara hiç telif atmadılar şans sanırım bazen görüntüleri kırpınca en baba telifcilerde es geçiyor neden oluyor bilmiyorum ama szi yinede telifsiz yani engel vermiyicek videoları yaıymlayın ben öyle çalışıyorum bugün 90 tl gelir bıraktı dün 80 bu aralar izlenmelerim arttı kaynağım iyi kimse benim alanımda değil ünlem derdide yok telifgelince 50 videoya bir telif sayılıyor silip yedekleri aktif ediyorum kafam rahat

2 saat sonra ikinci ihtarı aldık videoları gizledim iki gün sonra açacağım bakalım kanalı kurtarabilecek miyiz..

peki ben telifi kaldırsam kanaldan ? kanala ne olur? bilgisi olan varmı

Aynen öyle daha izlenim almamış videoya ihtar yedim

aynen öyle hocam şöyle bir şey var bu Youtube sisteminde ki eminim buna bunların panelinde toplu ihtar durumu var seçip atabiliyorlar o şekilde tüm videolarına yolluyor adam ihtarı herkese gidiyor. Manuel değil bunlardaki kendilerine özel ihtar paneli var ki bunu zaten Youtube da bi videoda söylemişti.

Halen yok sahte telif yok bilmem ne diyenler var sahte telif olsa nasıl özeldeki videoya telif gönderecek :D

Yine atmış çizgi filmime yaaaa başlıcamm ha 1.sıradaki adamın tüm videoları duruyo saçmalıkkk yaa

bazı kişiler izin alıp yayınlıyabiliyorlar fox beyaz yakalı yahudiler benim videomu patlatırken 1 hafta öncekini patlatmıyordu

Evet gene iş başında bence sahte madem sahte değil neden çoğu kanal halen ayakta duruyor? 7-8 aylık kanallara neden telif göndermiyor ?

1. Kanal (7 Ay) : https://www.youtube.com/channel/UCCsWNPdAGoD8lrKvUtc1gjQ

Böyle uzar gider bunlara neden birşey olmuyor ? madem gerçek madem hepsine gönderiyor bunlar neden sağlam bu kim acaba? çok merak ediyorum.

--------------------------

bağlı olduğu tüm kanalları uçurur youtube dene göre ;)

Ayrıca bu GERÇEK TELİF özeldeki videolara atabiliyor.

Aynen öyle daha izlenim almamış videoya ihtar yedim

aynen öyle hocam şöyle bir şey var bu Youtube sisteminde ki eminim buna bunların panelinde toplu ihtar durumu var seçip atabiliyorlar o şekilde tüm videolarına yolluyor adam ihtarı herkese gidiyor. Manuel değil bunlardaki kendilerine özel ihtar paneli var ki bunu zaten Youtube da bi videoda söylemişti.

Halen yok sahte telif yok bilmem ne diyenler var sahte telif olsa nasıl özeldeki videoya telif gönderecek :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri