Diyanet: Şimdi Yaraları Sarma Zamanı!

Tırlar ayrı bir konu sınırımızdan pkk pyd rahat rahat geçip giderken türkmenleri sınırdan almıyorlar bekletiyorlar eğer araştırırsan türkmenlere kamplarda yer dahi verilmediğini görürsün.
Türkmenlere giden yardımlar Devlet yardımı değil sivil halkın gönderdiği yardımlar.
Benim burda takıldığım konu diyanetin şehitleri bahane ederek yardım toplaması.

Konu iyice siyasete çekildi kilitlense iyi olacak.

pkk,pyd ile şu an mücadele ediliyor. Öyle gelip laf atmakla bu iş olmaz. Her şey bir çırpıda olmuyor. Pyd nin arkasında kimler var. ? ABD, PKK ile işbirliği yapan PYD'ye silah veriyor. Her taraftan bunlara destek yağıyor. Kolay mı zannediyorsun her şeyi. Sen bir devletin içinde yaşamıyor musun ve devletin de toplumusun ? senin paranla gidiyor işte. Türkiye çatısı altıyla gidiyor. Ve şu an 20 bin bayırbucak türkmenleri çadırda kalıyor ve zamanla konteynera yerleştirilecek. Bu durum haberlerde de var. Suriyeliler içinde kampanya, yardımlar başlatılmıştı aynı şekilde. Sadece tek bununla sınırlı değil yani. Bana bir kanıt göster hadi. Sen sadece medyaya göre hareket ediyorsun. Hadi göster şehitleri bahane ettiğini. Asistanların felan varsa hadi önüne bissürü arşivleri yığsın.

Aynı şekilde de burda da var. http://www.trthaber.com/haber/turkiye/ihh-sinirdaki-suriyelilere-yardima-basladi-233919.html

Son düzenleme:
Senin Ceddin Ataların Osmanlı Endülüsten gelen yahudileri bile korudu kolladı barındırdı...

Merak etme kul, komşusuna yardım ettiği zaman Allah onun karşılığını verir de koskoca devlet o yardımı yapınca o devleti ve onun halkını korumaz,karşılığını vermez mi sanıyorsun?

Ahirette O verilen paralar sayesinde bu ülkenin kaç depremden veya kaç felaketten kurtulduğunu görürsen ne diyeceksin? Veya onların ileride çok büyük hayırlara vesile olduğunu görünce ne diyeceksin?

Tarihe ve dinimize iyi bakmak lazım..

Ölsün gebersin orada burada, hatta sınırı geçerlerse vuralım, altınlarına el koyalım, kapılarını işaretleyelim, bana ne ne halleri varsa görsünler dersek elin gavurundan ne farkımız kalır?

Allah, Onun Peygamberi, Onun Kitabı Kur'an demiyor ki arap olursa yardım etme ingiliz olursa yardım et...

Bak ne diyor:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Ibnu Omer radiyallahu anhuma anlatiyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Musluman muslumanin kardesidir. Ona zulmetmez, onu tehlikede yalniz birakmaz. Kim, kardesinin ihtiyacini gorurse Allah da onun ihtiyacini gorur. Kim bir muslumani bir sikintidan kurtarirsa, Allah da o sebeple onu Kiyamet gununun sikintisindan kurtarir. Kim bir muslumani orterse, Allah da onu Kiyamet gunu orter."
Ebu Davud, Edeb 46, (4893); Tirmizi, Hudud 3, (1426); Buhari, Mezalim 3, Ikrah 7; Muslim, Birr 58, (2580).

Müslümanlar ve İslam ülkeleri kalben ve siyaseten yeniden birleşecek.. Bu öyle veya böyle olacak inşallah.. Ancak önemli olan bu olurken sen bunu destekliyor muydun yoksa ingilizlerin amerikalıların bunlar arap bunlar hain, bunlar kürt bunlardan bir şey olmaz diye daha bin bir türlü fitne ile attığı yemleri yeyip vatanseverlik yapıyorum diyerek bilmeden başkasına da yediriyor muydun?

Araplar, Kürtler ve Türkler.. BU 3 milleti birbirine düşürmeden zaten Osmanlıyı bölemezdi. Elin gavuru bunu bilmiyor mu? BUna alet olan Araplara, Kürtlere veya Türklere bakarak aynı değirmene su taşımak bilerek veya bilmeyerek ingiliz, amerikan, israi gibi küresel şer odakların amacına hizmet etmektir..

Müslüman müslümana kin beslememeli.. Yanlışı varsa acımalı.. Kin beslemek istiyorsa İslam Düşmanı ağzından salya akan köpek kılıklı insanlara kin beslemeli....
[/SIZE][/FONT]

[MENTION=12605]Swordfish[/MENTION] [ Tek İHH mı yardım yapıyor zannediyorsun ? Diyanet bu konuda destek sağlamıyor mu ? Camilerde yapılan yardımların bir kısmı diyanete verilebiliyor. Eee hala neden boş boş konuşuyorsun.

Son düzenleme:
Lösev'e bağış yapıyorum, tavsiye ederim. Hiç yoktan güvenebileceğiniz bir kurumdur.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
[MENTION=12605]Swordfish[/MENTION] Türkiye Diyanet Vakfı | Şimdi Türkmenlere Yardım Zamanı Tek İHH mı yardım yapıyor zannediyorsun ? Diyanet bu konuda destek sağlamıyor mu ? Camilerde yapılan yardımların bir kısmı diyanete verilebiliyor. Eee hala neden boş boş konuşuyorsun.

Ya kardeşim sana göre herkes boş boş konuşuyor.
En iyisini doğrusunu sen biliyorsun.
Ya bir sakin ol daha cezan biteli 2 gün oldu.
Bir siyasi dini tartışma çıksa da birbirimize girsek diye tetikte bekliyorsunuz resmen.

pkk,pyd ile şu an mücadele ediliyor. Öyle gelip laf atmakla bu iş olmaz. Her şey bir çırpıda olmuyor. Pyd nin arkasında kimler var. ? ABD, PKK ile işbirliği yapan PYD'ye silah veriyor. Her taraftan bunlara destek yağıyor. Kolay mı zannediyorsun her şeyi. Sen bir devletin içinde yaşamıyor musun ve devletin de toplumusun ? senin paranla gidiyor işte. Türkiye çatısı altıyla gidiyor. Ve şu an 20 bin bayırbucak türkmenleri çadırda kalıyor ve zamanla konteynera yerleştirilecek. Bu durum haberlerde de var. Suriyeliler içinde kampanya, yardımlar başlatılmıştı aynı şekilde. Sadece tek bununla sınırlı değil yani. Bana bir kanıt göster hadi. Sen sadece medyaya göre hareket ediyorsun. Hadi göster şehitleri bahane ettiğini. Asistanların felan varsa hadi önüne bissürü arşivleri yığsın.

Aynı şekilde de burda da var. İHH, sınırdaki Suriyelilere yardıma başladı

ABD ye karşı çıktın diye bir şey olmaz her dediklerine EVET dersek yandık. Sivillerin gönderdiği destek ne zamandır Devlet desteği olmuş? Arkadaş konuda şehit ailelerine ve terör mağdurlarına yardım edilcek yazmış fakat diyanetin sitesinde suriyelilere ve Türkmenlere yardım edilceği yazıyor ne kadar doğruysa artık..

nL4MWR.jpg

Ya kardeşim sana göre herkes boş boş konuşuyor.
En iyisini doğrusunu sen biliyorsun.
Ya bir sakin ol daha cezan biteli 2 gün oldu.
Bir siyasi dini tartışma çıksa da birbirimize girsek diye tetikte bekliyorsunuz resmen.

Sanene ? Şehit konusu açtık diye yedik. Ulan şehit konusu açmak siyasete girer mi. O gün pkk propagandası yapan 3-5 it sürüsü oldu. Ve bizde ban yedik. Ben adamla konuşuyorum seni ne ilgilendirir. Her konuya maydanoz olma.

[MENTION=12605]Swordfish[/MENTION] [ Tek İHH mı yardım yapıyor zannediyorsun ? Diyanet bu konuda destek sağlamıyor mu ? Camilerde yapılan yardımların bir kısmı diyanete verilebiliyor. Eee hala neden boş boş konuşuyorsun.

Diyanet anca kendine araba alır başka bir işe yaramaz. Bu ülkede diyanete yatırılan paranın %50 si eğitime yatırılsa böyle şeyler olmaz.

12659788_535517333297655_1857273782_n.jpg

ABD ye karşı çıktın diye bir şey olmaz her dediklerine EVET dersek yandık. Sivillerin gönderdiği destek ne zamandır Devlet desteği olmuş? Arkadaş konuda şehit ailelerine ve terör mağdurlarına yardım edilcek yazmış fakat diyanetin sitesinde suriyelilere ve Türkmenlere yardım edilceği yazıyor ne kadar doğruysa artık..

nL4MWR.jpg

Yahu bre adam. Git o zaman gir siyasete. Öğren neyin ne olduğunu neler döndüğünü. Sivil parayı kimden alır ? Devletten. Giden yardım hangi çatı altında gidiyor. Devlet çatısı altında. Devlet o kadar kişiye ne yapabilsin. Bende zaten sana söylüyorum. Suriyelilere yardım kampanyası başlatılmıştı ve hala da devam ediyor. Sokakta aç olup yatanda var.

Yahu bre adam. Git o zaman gir siyasete. Öğren neyin ne olduğunu neler döndüğünü. Sivil parayı kimden alır ? Devletten. Giden yardım hangi çatı altında gidiyor. Devlet çatısı altında.

Halen ne diyorsun ya kardeşim ben parayı devlettenmi alıyorum boş boş konuşup duruyorsun giden Türkiye Devleti aracılığı ile gidiyor ama giden yardım Hükümetin gönderdiği yardım değil.

Diyanet anca kendine araba alır başka bir işe yaramaz. Bu ülkede diyanete yatırılan paranın %50 si eğitime yatırılsa böyle şeyler olmaz.

12659788_535517333297655_1857273782_n.jpg

Demirtaş,Bahçeli,KK'ya lafın yok ama. ? Onların korumaları yok mu. Onların altında son model arabalar yok mu.

[MENTION=28441]comeback[/MENTION] milleti tahrik etme konuda senden başka milleti tahrik eden yok. herkes görüşünü söylemiş alıntı bile yapmamış tartışma çıkmasın diye. insanlar cevap vermedikçe üst üste post atıyorsun biri cevap versin de tartışma çıksın diye. cevap verince de konuyu baltaladınız oluyor geçenki konuda da aynısını yaptın.

Halen ne diyorsun ya kardeşim ben parayı devlettenmi alıyorum boş boş konuşup duruyorsun giden Türkiye Devleti aracılığı ile gidiyor ama giden yardım Hükümetin gönderdiği yardım değil.

Sana aylık parayı yatıran kim devlet. Ha zihniyeti bozuk herif. Nerden alıyorsun ya parayı. İlk önce insan olmayı öğren. Hükümet gerekli yardımları fazlasıyla yaptı. Yapmaya da devam ediyor. Konteynerları oraya dizen kim hükümet. Ahh ahh... Boş boş konuş sen.

---------- Spam Engelliyici 19:50 ---------- Önceki Mesaj 19:45 ----------

DİYANET HANİ GÜYA YARDIM YAPMIYORDU YA.

Diyanet'ten Iraklı sığınmacılara yardım - Ortadoğu Haberleri

Öğrencilere Ayakkabı Türkmenlere Gıda

Yardım kervanı Tire’den yola çıktı

Diyanet'ten Iraklı sığınmacılara yardım

Sen kendini kandır. TDV ile DİYANET BAZI KONULARDA BİRLİK İÇERİSİNDE YER ALIYOR BAZENDE DİYANET TEKLİ YARDIM YAPIYOR. UMARIM BU SEFER ANLAMIŞSNIDIR.

Sana aylık parayı yatıran kim devlet. Ha zihniyeti bozuk herif. Nerden alıyorsun ya parayı. İlk önce insan olmayı öğren. Hükümet gerekli yardımları fazlasıyla yaptı. Yapmaya da devam ediyor. Konteynerları oraya dizen kim hükümet. Ahh ahh... Boş boş konuş sen.

Evet ben bir suriyeli mülteciyim her ay yatarak maaşımı devletten alıyorum! Dizmesine bir şey diyen varmı? Bizim vergilerimizle diziyor.

Nerden nereye atlıyorsun ne adamsın sen yahu!

Atlancak durum yok. Sen nerden nereye atladın. Yardımları konuşurken gittin fotoğraf koydun. O zaman bu konuya da karşılık cevabını alırsın.

---------- Spam Engelliyici 19:53 ---------- Önceki Mesaj 19:51 ----------

[MENTION=28441]comeback[/MENTION] milleti tahrik etme konuda senden başka milleti tahrik eden yok. herkes görüşünü söylemiş alıntı bile yapmamış tartışma çıkmasın diye. insanlar cevap vermedikçe üst üste post atıyorsun biri cevap versin de tartışma çıksın diye. cevap verince de konuyu baltaladınız oluyor geçenki konuda da aynısını yaptın.

Ben milleti tahrik etmiyorum. Diyanete karşı çıkanlara durumu anlatmaya çalışıyorum.

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 19:53 ----------

Evet ben bir suriyeli mülteciyim her ay yatarak maaşımı devletten alıyorum! Dizmesine bir şey diyen varmı? Bizim vergilerimizle diziyor.

O zaman gelip hükümet yardım yapmıyor deme. Devlet hazinesinde bulunan para milletin parası.

[/COLOR]
O zaman gelip hükümet yardım yapmıyor deme. Devlet hazinesinde bulunan para milletin parası.

Benim dediklerime cevap vermiyorsun gidip Suriyelilere yapılan yardımları yazıyorsun ne boş adamsın!

Cuma namazı sonrasında toplanan yardımların %50 lik kısmı bile değildir o yardımlar.

[/COLOR]

Benim dediklerime cevap vermiyorsun gidip Suriyelilere yapılan yardımları yazıyorsun ne boş adamsın!

Cuma namazı sonrasında toplanan yardımların %50 lik kısmı bile değildir o yardımlar.

Arkadaş. Adamlığı senden öğrenecek değilim. Sen ilk önce aynanın karşısına geç kendi adamlığını gör. Sen bu konuşmaları baştan aşağı bir bak. Devlet yardım yapmıyor dedin. Hükümet yardım yapmıyor dedin. Sonrada çıkıp bizim vergilerimizle yardım yapıyor dedin. Ne ayaksın ? hala soruyorum yani ne ayaksın ? Ben daha sana yazdığım soruların cevabını alamadım. ? Yardım edilmiyor mu ? sen haber hiç okumuyorsun veya gündemi takip etmiyorsun herhalde. 4 günde 4 bin 19 kişi geldi. Suriye de bu katliam ne zamandan beri var. Suriye durumu ta en başta yaşandığında o zaman bayır bucak türkmenlerinin adı geçiyor muydu ? Hayır. Bir vakitten sonra geçmeye başladı ve yardımlar ediliyor. Burada diyanete, devlete, iktidara kin kusacağınıza gidin AB'ye, BM'ye kin kusun. Amerikan başkanlığına adaylığını koyan Trump, Müslümanları ABD'nin kapısından geçirmeyecem demişti. Gidin islam düşmanlarına kin kusun. Devlete değil.! O kadar laf içerisinde sen gelip diyaneti hedef alıp, din düşmanlarını hedef almıyorsan sen yüzsüzsün. Halen ne diyorsun ya kardeşim ben parayı devlettenmi alıyorum boş boş konuşup duruyorsun giden Türkiye Devleti aracılığı ile gidiyor ama giden yardım Hükümetin gönderdiği yardım değil dedin. Sonra gelip çıktın benim vergilerimle gönderiyor dedin. :) KONUŞTUKLARININ HEPSİ ÇELİŞKİLİ. SEN ÖNCE BUNLARA BİR AÇIKLIK GETİR.

ANLAMIYORSUN GALİBA ARAŞTIR BAK. TDV - DİYANET ÇOĞU KONUDA BİRLİKTELER. TÜRKMENLERE DE YARDIM YAPILDI.! ARAŞTIR

Arkadaş. Adamlığı senden öğrenecek değilim. Sen ilk önce aynanın karşısına geç kendi adamlığını gör. Sen bu konuşmaları baştan aşağı bir bak. Devlet yardım yapmıyor dedin. Hükümet yardım yapmıyor dedin. Sonrada çıkıp bizim vergilerimizle yardım yapıyor dedin. Ne ayaksın ? hala soruyorum yani ne ayaksın ? Ben daha sana yazdığım soruların cevabını alamadım. ? Yardım edilmiyor mu ? sen haber hiç okumuyorsun veya gündemi takip etmiyorsun herhalde. 4 günde 4 bin 19 kişi geldi. Suriye de bu katliam ne zamandan beri var. Suriye durumu ta en başta yaşandığında o zaman bayır bucak türkmenlerinin adı geçiyor muydu ? Hayır. Bir vakitten sonra geçmeye başladı ve yardımlar ediliyor. Burada diyanete, devlete, iktidara kin kusacağınıza gidin AB'ye, BM'ye kin kusun. Amerikan başkanlığına adaylığını koyan Trump, Müslümanları ABD'nin kapısından geçirmeyecem demişti. Gidin islam düşmanlarına kin kusun. Devlete değil.! O kadar laf içerisinde sen gelip diyaneti hedef alıp, din düşmanlarını hedef almıyorsan sen yüzsüzsün. Halen ne diyorsun ya kardeşim ben parayı devlettenmi alıyorum boş boş konuşup duruyorsun giden Türkiye Devleti aracılığı ile gidiyor ama giden yardım Hükümetin gönderdiği yardım değil dedin. Sonra gelip çıktın benim vergilerimle gönderiyor dedin. :) KONUŞTUKLARININ HEPSİ ÇELİŞKİLİ. SEN ÖNCE BUNLARA BİR AÇIKLIK GETİR.

ANLAMIYORSUN GALİBA ARAŞTIR BAK. TDV - DİYANET ÇOĞU KONUDA BİRLİKTELER. TÜRKMENLERE DE YARDIM YAPILDI.! ARAŞTIR

Ben Devlet Türkmenlere yardım edilmiyor dedim sen çıktın suriyeye yapılan yardımları attın buna yapılıyor dedim. Saçmalayıp duruyorsun cevap yazıyorum başka bir konuya geçiyorsun bu posttan sonra cevap vermeyeceğim. Geçmiş mesajları oku cevap verdiğimi görürsün.

Ben Devlet Türkmenlere yardım edilmiyor dedim sen çıktın suriyeye yapılan yardımları attın buna yapılıyor dedim. Saçmalayıp duruyorsun cevap yazıyorum başka bir konuya geçiyorsun bu posttan sonra cevap vermeyeceğim. Geçmiş mesajları oku cevap verdiğimi görürsün.

Al Tamam Türmkenlere yapılan yardımlarıda attım. Diyanetin kendi sitesinde zaten TDV'de var. Birliktelik söz konusu. Dahası ve fazlası da var araştır bak. Kimin saçmaladığı belli. Bilmediğin konu üzerinede konuşup durma.

TDV'den Bayırbucak Türkmenlerine 6 tır yardım - Diyanet'ten Haber Var - Diyanet Haber Sitesi

Diyanet Vakfı'nın 8 TIR yardımı Bayırbucak Türkmenlerine ulaştı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri