comeback
Yasaklanmış
Tırlar ayrı bir konu sınırımızdan pkk pyd rahat rahat geçip giderken türkmenleri sınırdan almıyorlar bekletiyorlar eğer araştırırsan türkmenlere kamplarda yer dahi verilmediğini görürsün.
Türkmenlere giden yardımlar Devlet yardımı değil sivil halkın gönderdiği yardımlar.
Benim burda takıldığım konu diyanetin şehitleri bahane ederek yardım toplaması.
Konu iyice siyasete çekildi kilitlense iyi olacak.
pkk,pyd ile şu an mücadele ediliyor. Öyle gelip laf atmakla bu iş olmaz. Her şey bir çırpıda olmuyor. Pyd nin arkasında kimler var. ? ABD, PKK ile işbirliği yapan PYD'ye silah veriyor. Her taraftan bunlara destek yağıyor. Kolay mı zannediyorsun her şeyi. Sen bir devletin içinde yaşamıyor musun ve devletin de toplumusun ? senin paranla gidiyor işte. Türkiye çatısı altıyla gidiyor. Ve şu an 20 bin bayırbucak türkmenleri çadırda kalıyor ve zamanla konteynera yerleştirilecek. Bu durum haberlerde de var. Suriyeliler içinde kampanya, yardımlar başlatılmıştı aynı şekilde. Sadece tek bununla sınırlı değil yani. Bana bir kanıt göster hadi. Sen sadece medyaya göre hareket ediyorsun. Hadi göster şehitleri bahane ettiğini. Asistanların felan varsa hadi önüne bissürü arşivleri yığsın.
Aynı şekilde de burda da var. http://www.trthaber.com/haber/turkiye/ihh-sinirdaki-suriyelilere-yardima-basladi-233919.html
Son düzenleme: