Arkadaş. Adamlığı senden öğrenecek değilim. Sen ilk önce aynanın karşısına geç kendi adamlığını gör. Sen bu konuşmaları baştan aşağı bir bak. Devlet yardım yapmıyor dedin. Hükümet yardım yapmıyor dedin. Sonrada çıkıp bizim vergilerimizle yardım yapıyor dedin. Ne ayaksın ? hala soruyorum yani ne ayaksın ? Ben daha sana yazdığım soruların cevabını alamadım. ? Yardım edilmiyor mu ? sen haber hiç okumuyorsun veya gündemi takip etmiyorsun herhalde. 4 günde 4 bin 19 kişi geldi. Suriye de bu katliam ne zamandan beri var. Suriye durumu ta en başta yaşandığında o zaman bayır bucak türkmenlerinin adı geçiyor muydu ? Hayır. Bir vakitten sonra geçmeye başladı ve yardımlar ediliyor. Burada diyanete, devlete, iktidara kin kusacağınıza gidin AB'ye, BM'ye kin kusun. Amerikan başkanlığına adaylığını koyan Trump, Müslümanları ABD'nin kapısından geçirmeyecem demişti. Gidin islam düşmanlarına kin kusun. Devlete değil.! O kadar laf içerisinde sen gelip diyaneti hedef alıp, din düşmanlarını hedef almıyorsan sen yüzsüzsün. Halen ne diyorsun ya kardeşim ben parayı devlettenmi alıyorum boş boş konuşup duruyorsun giden Türkiye Devleti aracılığı ile gidiyor ama giden yardım Hükümetin gönderdiği yardım değil dedin. Sonra gelip çıktın benim vergilerimle gönderiyor dedin.KONUŞTUKLARININ HEPSİ ÇELİŞKİLİ. SEN ÖNCE BUNLARA BİR AÇIKLIK GETİR.
ANLAMIYORSUN GALİBA ARAŞTIR BAK. TDV - DİYANET ÇOĞU KONUDA BİRLİKTELER. TÜRKMENLERE DE YARDIM YAPILDI.! ARAŞTIR
Hocam neden kendini yoruyorsun ,Mesele diyaneti itibarsızlaştırmak ,Mesele iki ağaç meselesi değil yani , konuyu uzatma boş ver.Konu kilitlenir ,konuyu hiç görmemiş arkadaşların görüp yardım etmesine engel olmuş olursun ,