Diyetisyenlik-Web Site-Reklam ve Genel Sorularım Ve İş İlanı

enesen4

Kayıtlı Üye
Malum forumdan işlerim üniversite hastanesindeki stajlarım nedeniyle 6-7 aydır uzak kaldım. Gerçekten çok yoğun bir tempoyla bu işi de atlattım. Ve stajerliğimi dün itibariyle bitirdim. Allah'a şükür. Artık tam bir diyetisyen olarak karşınızdayım.

Şimdi aklımda ki projelerimi hayata geçirmek istiyorum. Ama sizlerin bilgilerine tecrübelerine ihtiyacım var.
Mesleğe tamamen online olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım. Aklımda ki belirli kampanyalarla bunu desteklemeyi ve devam ettirmeyi düşünüyorum.

1. Adım düzgün bir web site açmak olarak görüyorum.
2. Adım sosyal medyada büyümek
3. Adım reklam
4. Adım Kampanyalar örn. belirli hastalıklarda 1 ay ücretsiz deneme sürüm diyet ve beslenme programları vs vs

Sorularım
Sizce nasıl bir web site olmalı? özel olarak mı yaptırmalıyım yoksa belırlı temalar yeterli olur mu?
özel olarak kendimin istediğim sekilde online diyetinde icinde oldugu farklı fonksıyonların eklendıgı aklımda bır proje var bu projeyi yazdırmak istesek ortalama fiyat ne çıkar?
Android uygulaması yaptırmalımıyım?
Sosyal medyada büyümek için sizce nasıl bir yok izlemeliyim? Ücretli reklam mı? Sosyal medya araçlarıyla takip vs işlemleriyle mi?
Reklam konusunda hangi aracı secmeliyim? Google Facebook Yada Direk sosyal medya fenomenleri mi saglık siteleri mi yoksa diğer yontemler mi daha saglıklı ve kullanıcı ceker?
Reklam için aylık ne kadar ayırmalıyım?
Kampanya olarak siz nasıl bir şey isterdiniz?

Ytparayı Seviyorum.
*bu arada bilgisayarım servisten döndü ama hala arızayı düzeltmemişler. Eski bilgisayarımla photoshopta yarım kalan işlerinizi gönderirseniz direk yapmaya calısırım.

------
Yardımcı olmak isterseniz skype adresim enesen41

WebSite Reklam Ve Sosyal Medya için fiyat ve tekliflerinizi pm yada skype adresimden bana gönderebilirsiniz. Skype Adresim enesen41

günceldir
WebSite Reklam Ve Sosyal Medya için fiyat ve tekliflerinizi pm yada skype adresimden bana gönderebilirsiniz. Skype Adresim enesen41

ilerleyen zamanlarda çok işinize yarayacagını düşündügüm animasyon şeklinde video hazırlayabilirim size, ücretsiz, hayırlı olsun hediyesi olarak :)

animasyon çalışmalarıma örnekler için ,
Buraya
Buraya
(biraz farklı alanlar gerçi)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. web sitesi açtığında bilgi verirsen sağlık kanalına link verebiliriz. Azda olsa belki katkımız olur.

Hocam Seo Hizmeti ve web sitesi sosyal medyada yardımcı olabilirim uygun fiyata teklfini söylersen özelden ortak yol bulalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri