Dizi falan atıyorum ama bende sorun var

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dizi yada film yükleyince millet para kazanma açık reklamda açık.Ama ben o diziyi yada film atınca para kazanmaya uygun olmadığı belirlendi diyor ne yapmam lazım.
Herkes atıyor ben atınca böle oluyor nasıl bu sorunu düzeltirim

Arkadaşlar dizi yada film yükleyince millet para kazanma açık reklamda açık.Ama ben o diziyi yada film atınca para kazanmaya uygun olmadığı belirlendi diyor ne yapmam lazım.

bunu bende çözemiyorum arkadas herkezde reklam çikiyor ben yükleyince inceleniyor diyoe 1-2 gün sonra uygun degil diyor

tek çare var hocam partner kanala aticaz videoları tahminim bu

hocam
Op3lh.png

sorun burda

İnsanlar birbirine yardımdan el geçtikleri gün insanlık yok olur Karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz
Walter SCOTT

@вαттυѕαу bu konuda yardımcı olacaktır. Kendisi dizici bildiğim kadarıyla :)

forumda konusu sabitlenmiş olması lazım videonun ışığını beyaz yapma diye, neyse ben videoyu yüklerken videonun başlığını a1 yapıyorum, etiket açıklama girmiyorum, videoyu da özel olarak yüklüyorum yükleme tamamen bittikten sonra işleniyor yazısı falan geçtikten sonra,para kazanmayı aktif ediyorum çok büyük bir kısmı aktif oluyor,sonrada başlıkları teker teker düzenliyorum,etiketler ve açıklamayı toplu giriyorum. zaten youtube da ışık yanma sorunu olmayan bi dönemde videoyu yüklediğinizde birkaç dakika en fazla 1-2 saat içinde yanmazsa birşeyleri yanlış yaptınız demektir.

forumda konusu sabitlenmiş olması lazım videonun ışığını beyaz yapma diye, neyse ben videoyu yüklerken videonun başlığını a1 yapıyorum, etiket açıklama girmiyorum, videoyu da özel olarak yüklüyorum yükleme tamamen bittikten sonra işleniyor yazısı falan geçtikten sonra,para kazanmayı aktif ediyorum çok büyük bir kısmı aktif oluyor,sonrada başlıkları teker teker düzenliyorum,etiketler ve açıklamayı toplu giriyorum.

Öncelikle teşekkürler anladığım kadarı ile örneğin bir dizi yada film botla yüklerken başlıklar örneğin a1 a2 a3 falan ne kadar part varsa bu partların hepsi bitince para kazanmalarını aktif ediyorsun hımm anladım hocamm
dizi örneğin kurtlar vadisi bunu kurtlar vadisi yerine a1 diye atıyorsun hocam sonra bunlar yüklendikten sonra para kazanma sekmesini açıyorsun youtube bunu böyle görünce a1 falan açıyor sekmeyi sende sonra başlık etiket giriyorsun doğru mu anladım hocam:)

Öncelikle teşekkürler anladığım kadarı ile örneğin bir dizi yada film botla yüklerken başlıklar örneğin a1 a2 a3 falan ne kadar part varsa bu partların hepsi bitince para kazanmalarını aktif ediyorsun hımm anladım hocamm
dizi örneğin kurtlar vadisi bunu kurtlar vadisi yerine a1 diye atıyorsun hocam sonra bunlar yüklendikten sonra para kazanma sekmesini açıyorsun youtube bunu böyle görünce a1 falan açıyor sekmeyi sende sonra başlık etiket giriyorsun doğru mu anladım hocam:)

evet, etiket ve açıklama da girmemeye dikkat et,ben biraz daha tembel olduğumdan toplu olarak para kazanmaya aktif ediyorum işlmlere basıyorum hepsi seçiliyor, sonra gelişmiş>> para kazanma >> reklamlar ile para kazanın seçeneğine tıklayıp gönder diyorum oluyor.

forumda konusu sabitlenmiş olması lazım videonun ışığını beyaz yapma diye, neyse ben videoyu yüklerken videonun başlığını a1 yapıyorum, etiket açıklama girmiyorum, videoyu da özel olarak yüklüyorum yükleme tamamen bittikten sonra işleniyor yazısı falan geçtikten sonra,para kazanmayı aktif ediyorum çok büyük bir kısmı aktif oluyor,sonrada başlıkları teker teker düzenliyorum,etiketler ve açıklamayı toplu giriyorum. zaten youtube da ışık yanma sorunu olmayan bi dönemde videoyu yüklediğinizde birkaç dakika en fazla 1-2 saat içinde yanmazsa birşeyleri yanlış yaptınız demektir.

hocam özel olarak yüklemenin amacı nedir ?

Özel olarak yükleyince index sorunu oluşabilir idye düşünüyorum video için ?

bunlarda extra bilgiler, videonuzda bi şarkı çıktı diyelim eşleşen 3.taraf dedi, düzenle ses en aşşağıda bu şarkıyı kladır sonra kayedet butonuna basın şarkıyı siliyor para kazanılabilir oluyor,bu da kurtarmazsa videoyo partlı olarak atabilirsiniz 1 partta eşleşen çıkar diğerlerinde çıkmaz diğer partlardan para kazanırsınız, atıyorum 1.bölümü partlı yüklediniz seircinin diğer partları kolaylıkla buması için 1. bölümün tüm partlarını xxxx dizisi 1.bölüm tüm partlar diye bi oynatma listesi oluşturup içine atın. ayrıca partnerlikde eşleşen 3. tarfdan yüne kurtulabiliyorsunzuz bunun için de partnerlik konularından birine bakın.

bunlarda extra bilgiler, videonuzda bi şarkı çıktı diyelim eşleşen 3.taraf dedi, düzenle ses en aşşağıda bu şarkıyı kladır sonra kayedet butonuna basın şarkıyı siliyor para kazanılabilir oluyor,bu da kurtarmazsa videoyo partlı olarak atabilirsiniz 1 partta eşleşen çıkar diğerlerinde çıkmaz diğer partlardan para kazanırsınız, atıyorum 1.bölümü partlı yüklediniz seircinin diğer partları kolaylıkla buması için 1. bölümün tüm partlarını xxxx dizisi 1.bölüm tüm partlar diye bi oynatma listesi oluşturup içine atın. ayrıca partnerlikde eşleşen 3. tarfdan yüne kurtulabiliyorsunzuz bunun için de partnerlik konularından birine bakın.

verdiğim bilgiler için teşekkürler hocam ben görüyorum adam anlık youtube a yüklüyor bunu nasıl yapıyor ? Bu kadar hızlı bir şekilde bilglendirebilir misin ?

Ayrıca diziciler sırf partner mi oluyor genelde ?

hocam özel olarak yüklemenin amacı nedir ?

Özel olarak yükleyince index sorunu oluşabilir idye düşünüyorum video için ?
a1 olarak yüklüyorum özel yüklemezsem abonelere video a1 olarak gidiyor(abonelerin feedine gönderiliyor diyor) bende herşeyi düzenledikden sonra genel yapıyorum ki abonlere veya diğer görüntüleyecek olanlar veya indexlemeye düzgün bir isim açıklama ve etiketle gitsin diye.

---------- Mesaj saat 17:38:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:33:20 civarında gönderildi. ----------

verdiğim bilgiler için teşekkürler hocam ben görüyorum adam anlık youtube a yüklüyor bunu nasıl yapıyor ? Bu kadar hızlı bir şekilde bilglendirebilir misin ?

Ayrıca diziciler sırf partner mi oluyor genelde ?

Internet download meneger ile canlı yayını kayıtedebiliyorsunuz, dizi bittikten sonra kaydı durduruyorsunuz videonuz hazır sonra atın hemen youtuba, bildiğim yöntem bu başka taktiktlerde olabilir.

a1 olarak yüklüyorum özel yüklemezsem abonelere video a1 olarak gidiyor(abonelerin feedine gönderiliyor diyor) bende herşeyi düzenledikden sonra genel yapıyorum ki abonlere veya diğer görüntüleyecek olanlar veya indexlemeye düzgün bir isim açıklama ve etiketle gitsin diye.

---------- Mesaj saat 17:38:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:33:20 civarında gönderildi. ----------

Internet download meneger ile canlı yayını kayıtedebiliyorsunuz, dizi bittikten sonra kaydı durduruyorsunuz videonuz hazır sonra atın hemen youtuba, bildiğim yöntem bu başka taktiktlerde olabilir.

Hocam sağol.

Internet download manager nerden kaydedebiliyoruz ?

Bir de diziciler falan partner kanal mı yapıyor ?

Hocam sağol.

Internet download manager nerden kaydedebiliyoruz ?

Bir de diziciler falan partner kanal mı yapıyor ?

Diziciler değilde çok izlenim alıyorsa kanalı genelde partnere geçerler. Benim çoğu dizi kanalım adsense bağlı, Internet download meneger ile kayıt yapmak için, mesela atv canlı yayını aç sonra altta idm simgesi çıkıyor videoyu kayedet diye ona bas kaydedeceğin yeri seç kayıt yapmaya başlıyor. Durdur diyince de bitiriyor.

Diziciler değilde çok izlenim alıyorsa kanalı genelde partnere geçerler. Benim çoğu dizi kanalım adsense bağlı, Internet download meneger ile kayıt yapmak için, mesela atv canlı yayını aç sonra altta idm simgesi çıkıyor videoyu kayedet diye ona bas kaydedeceğin yeri seç kayıt yapmaya başlıyor. Durdur diyince de bitiriyor.

Bu özelliğini bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler.

Hocam bu canlı yayınları kaydetmek için ben extra bir tv kartı alıyım mı netten açınca donma oluyor sen tv kartı mı kullanıyorsun hocam yada ben alsam kullansam bir faydasını görürmüyüm bir idm o zaman kayıt yapar mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri