Dizi falan atıyorum ama bende sorun var

Diziciler değilde çok izlenim alıyorsa kanalı genelde partnere geçerler. Benim çoğu dizi kanalım adsense bağlı, Internet download meneger ile kayıt yapmak için, mesela atv canlı yayını aç sonra altta idm simgesi çıkıyor videoyu kayedet diye ona bas kaydedeceğin yeri seç kayıt yapmaya başlıyor. Durdur diyince de bitiriyor.

Oha şimdi deneyeceğim böyle bir şey varsa harbi sağlam dua edeceğim.

Hocam dizilerde mahkemelik olma durumu falan olabiliyor mu ? Teliften dolayı 3.taraf içerik vs genelde veriyor mu ?

Ben uzun süredir bu işte değilim %100 doğru bir cevap veremem ama muslera06 canlı yayında aynı soruyu aldığında "sanmıyorum ben öyle birini duymadım " demişti benim şahsi fikrim en fazla kanalınız kapatılır. Ben gmail leri kendi adım soyadımla açmıyorum ne olur olmaz, birde ingiltereden vps üzerinden açıyorum. Ayrıca bakarsaınz çok tutlumş yüzlerce dizi kanalları var mahkeme olayı patlarsa bu arkadaşlardan haberler gelmeye başlar, bizim 3-5 izlenimimiz mahkemeye verilene kadar çoktan silmiş oluruz :)

---------- Mesaj saat 18:27:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:18:41 civarında gönderildi. ----------

Oha şimdi deneyeceğim böyle bir şey varsa harbi sağlam dua edeceğim.

Bol bol dua edin : ) ben ilk başladığımda çoğu yeni başlayan gibi haber ile başlamıştım o aralar ünlüler gezi parkı için açıklama yapıyordu anında kayıt edip atıyordum yüzlerce abonesi olan kanallarda aynı ünlülerin açıklamalarını atıyordu ama ben bu yöntemle çok hızlı olduğumdan dolayı hepsini daha yeni açtığım kanal ile geride bırakıyordum :D

Ben uzun süredir bu işte değilim %100 doğru bir cevap veremem ama muslera06 canlı yayında aynı soruyu aldığında "sanmıyorum ben öyle birini duymadım " demişti benim şahsi fikrim en fazla kanalınız kapatılır. Ben gmail leri kendi adım soyadımla açmıyorum ne olur olmaz, birde ingiltereden vps üzerinden açıyorum. Ayrıca bakarsaınz çok tutlumş yüzlerce dizi kanalları var mahkeme olayı patlarsa bu arkadaşlardan haberler gelmeye başlar, bizim 3-5 izlenimimiz mahkemeye verilene kadar çoktan silmiş oluruz :)

Hocam ertesi gün silmeli miyiz telif yememek için dizi için ?

Hocam ertesi gün silmeli miyiz telif yememek için dizi için ?

Bazı diziler vardır gerçek sahipleri telif atar, bazı diziler vardır youtubda kanalı vardır mesela mint dizilerinin kanalı var ordan yayınlıyor gerçek kanalı. Senin yapman gerken telif atmayan herhangi bi telif sıkıntısı olmayan dizileri bulup kanalına atmak böyle dizileri bulursan telif falan yemeden yoluna devam edersin silmene gerek kalmaz.Bu çalışmayı da kendin yapmalısın. En bilinenler Fox dizileri telifli, sanırım saman yolu da telifli mint den uzak dur. Bunlar benim bildiklerim anlayacağın telif atanı da var atmayanı da eşleşeni de var eşleşmeyeni de mesela kurtlar vadisine de sahte telif atıyorlar.

Bazı diziler vardır gerçek sahipleri telif atar, bazı diziler vardır youtubda kanalı vardır mesela mint dizilerinin kanalı var ordan yayınlıyor gerçek kanalı. Senin yapman gerken telif atmayan herhangi bi telif sıkıntısı olmayan dizileri bulup kanalına atmak böyle dizileri bulursan telif falan yemeden yoluna devam edersin silmene gerek kalmaz.Bu çalışmayı da kendin yapmalısın. En bilinenler Fox dizileri telifli, sanırım saman yolu da telifli mint den uzak dur. Bunlar benim bildiklerim anlayacağın telif atanı da var atmayanı da eşleşeni de var eşleşmeyeni de mesela kurtlar vadisine de sahte telif atıyorlar.

bir de şerefsizlerin gönderdiği sahte telif var haklısın. Hak yiyenler var.

En iyisi dizi işinde partnerlik gibi görünüyor.

Partnerde telif atsalarda ilk önce partner şirkete gidiyor sanırım sen kaldırırsan videoyu sorun olmuyor diye biliyorum sana hak tanıyorlar yani adsense gibi değil ?

bir de şerefsizlerin gönderdiği sahte telif var haklısın.

En iyisi dizi işinde partnerlik gibi görünüyor.
Partnere de telif gelir partnerli kanalın da kapanabilir. Partner sizi telifden korumaz. Bildiğim kadarıyla partner sizi sadece bu videolara telif gelebilir şeklinde uyarıyormuş. Gelen telif önce partnere olayı yok diye biliyorum ama bu konuda tecrubem olmadı yoruma açık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri