nescafe3in1
Yasaklanmış
ben de bu sektöre girmeyi düşünüyorum fakat kanalımın kapanmaması için hangi dizilerden uzak durmalıyım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de bu sektöre girmeyi düşünüyorum fakat kanalımın kapanmaması için hangi dizilerden uzak durmalıyım?
Dostum benim kanalı biliyorsun bak oraya oradakilerin hiç biri telif vermez en fazla 3. kişi ihlaliO dizilerin hepsine bak mantığı anlarsın. Ama çok zaman gerektirir söyleyim.
Güncel dizi işini ise önermem.(Aslında süper ama ) Televizyondan kayıt yapan playerler alman gerekecek ) Anlık yükleyeceksin hemen.
Dizi sektorunde tek 1 dizi ile calisiyorum.Oda daha yeni basladim 2 ay oldu olmadi.Hangi dizi oldugunuda zaten skypde yada istanbul bulusmasinda gelen dostlar bilirler isim vermeye gerek yok.
Ben kisaca sana dizi sektorunde calisabilecegin bi kac ornekleri vereyim.Ciddi anlamda dizi isleri ile ugrasan arkadaslar varsa eger yanlisim varsa duzeltsinler.
Show tv dizilerini yukle,yeni baslayan guzel diziler var.
Atv dizilerini yukle telif verende var vermeyende
Fox tv dizilerini yukle ayni sekilde verende var vermeyende.
Kanald ve Stardan cok telif geliyor diye biliyorum ama genede sen gozunle gormeden inanma onlarida dene.
Denemelerini bos cop yapacagin bir partner kanalda dene ona gore calismana yon ver.
Bir dizi sec kendine yt'de arastir yukleyen varmi yokmu varsa azmi cokmu ona gore karar ver dene.
foxtv, samanyolu,cnntürk, trt1 , startv ve kanald bunlardan uzak dur.
show programı olarak o ses türkiye , yetenek sizsiniz ve 3adam acunmedya bunlara 1gün içinde telifi çakar.
ayrıyetten
atv - karadayı,kurtlarvadisipusu
showtv - medcezir
bunlardan uzak dur.
Dizi sektorunde tek 1 dizi ile calisiyorum.Oda daha yeni basladim 2 ay oldu olmadi.Hangi dizi oldugunuda zaten skypde yada istanbul bulusmasinda gelen dostlar bilirler isim vermeye gerek yok.
Ben kisaca sana dizi sektorunde calisabilecegin bi kac ornekleri vereyim.Ciddi anlamda dizi isleri ile ugrasan arkadaslar varsa eger yanlisim varsa duzeltsinler.
Kanald ve Stardan cok telif geliyor diye biliyorum ama genede sen gozunle gormeden inanma onlarida dene.
Denemelerini bos cop yapacagin bir partner kanalda dene ona gore calismana yon ver.
Bir dizi sec kendine yt'de arastir yukleyen varmi yokmu varsa azmi cokmu ona gore karar ver dene.
dizi ile hiç uğraşmadım ancak
ingilizce bilenlere tavsiye: "CBS Network'ün dizilerini" kullanın para kazanmak için.
Örneğin: Two and a half men
Two and a Half Men - Charlie as a Teacher [HD] - YouTube
Two and a half men Charlie learns to use the washer - YouTube
How I met your mother
How I Met Your Mother Season 7 Bloopers and Deleted Scenes - YouTube
Örnekleri çoğaltabilirsiniz: Shows on CBS.com
Hocam çok işe yarar bir bilgi verdiğin için teşekkürler, CBS telif atmıyor mu diyorsun yani?
"CBS Telif atmıyor" DEMİYORUM! Yanlış anlaşılmasın burası.
Sadece CBS'in dizileri yayınlandıkça "reklam çıkıyor"
Ancak bu dizilerde 3. taraf çıkıyor olabilir (reklam kazançları da CBS'e gidiyordur belki)...
Telif atıp atmadığını da bilmiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.