Dizi ile uğraşan arkadaşlar

nescafe3in1

Yasaklanmış
ben de bu sektöre girmeyi düşünüyorum fakat kanalımın kapanmaması için hangi dizilerden uzak durmalıyım?

iki aydır bu şle uyraşıyorum bi türlü kazanamadım ya iki ayda 70 tl akzandım sonra bütün kanallarım kapandı 0 dan basladım ne tür video yüklicem nasıl kaynak bulcam bütün videolar telif atıyor atmayan yokki

Dizi sektorunde tek 1 dizi ile calisiyorum.Oda daha yeni basladim 2 ay oldu olmadi.Hangi dizi oldugunuda zaten skypde yada istanbul bulusmasinda gelen dostlar bilirler isim vermeye gerek yok.

Ben kisaca sana dizi sektorunde calisabilecegin bi kac ornekleri vereyim.Ciddi anlamda dizi isleri ile ugrasan arkadaslar varsa eger yanlisim varsa duzeltsinler.

Show tv dizilerini yukle,yeni baslayan guzel diziler var.
Atv dizilerini yukle telif verende var vermeyende
Fox tv dizilerini yukle ayni sekilde verende var vermeyende.
Kanald ve Stardan cok telif geliyor diye biliyorum ama genede sen gozunle gormeden inanma onlarida dene.

Denemelerini bos cop yapacagin bir partner kanalda dene ona gore calismana yon ver.

Bir dizi sec kendine yt'de arastir yukleyen varmi yokmu varsa azmi cokmu ona gore karar ver dene.

ben de bu sektöre girmeyi düşünüyorum fakat kanalımın kapanmaması için hangi dizilerden uzak durmalıyım?

Dostum benim kanalı biliyorsun bak oraya oradakilerin hiç biri telif vermez en fazla 3. kişi ihlali :) O dizilerin hepsine bak mantığı anlarsın. Ama çok zaman gerektirir söyleyim.
Güncel dizi işini ise önermem.(Aslında süper ama ) Televizyondan kayıt yapan playerler alman gerekecek ) Anlık yükleyeceksin hemen.

Dostum benim kanalı biliyorsun bak oraya oradakilerin hiç biri telif vermez en fazla 3. kişi ihlali :) O dizilerin hepsine bak mantığı anlarsın. Ama çok zaman gerektirir söyleyim.
Güncel dizi işini ise önermem.(Aslında süper ama ) Televizyondan kayıt yapan playerler alman gerekecek ) Anlık yükleyeceksin hemen.

vds de süper bir program buldum yayını direk kaydediyor onun sayesinde yapacağım ne yapacaksam.

Dizi de en sağlam tv kanalı atv ve Show tv genelinde telif yok bi kaç dizi hariç.

Dizi sektorunde tek 1 dizi ile calisiyorum.Oda daha yeni basladim 2 ay oldu olmadi.Hangi dizi oldugunuda zaten skypde yada istanbul bulusmasinda gelen dostlar bilirler isim vermeye gerek yok.

Ben kisaca sana dizi sektorunde calisabilecegin bi kac ornekleri vereyim.Ciddi anlamda dizi isleri ile ugrasan arkadaslar varsa eger yanlisim varsa duzeltsinler.

Kanald ve Stardan cok telif geliyor diye biliyorum ama genede sen gozunle gormeden inanma onlarida dene.

Denemelerini bos cop yapacagin bir partner kanalda dene ona gore calismana yon ver.

Bir dizi sec kendine yt'de arastir yukleyen varmi yokmu varsa azmi cokmu ona gore karar ver dene.

Allah razı olsun hocam tam da dediğiniz gibi düşünüyordum ilk aweye atacağım ardından bir kaç gün telif gelmezse sürekli oraya atarım. İsteğiniz üzerine sadece show tv dizilerini yükleyeceğim.

foxtv, samanyolu,cnntürk, trt1 , startv ve kanald bunlardan uzak dur.

show programı olarak o ses türkiye , yetenek sizsiniz ve 3adam acunmedya bunlara 1gün içinde telifi çakar.

ayrıyetten
atv - karadayı,kurtlarvadisipusu
showtv - medcezir

bunlardan uzak dur.

foxtv, samanyolu,cnntürk, trt1 , startv ve kanald bunlardan uzak dur.

show programı olarak o ses türkiye , yetenek sizsiniz ve 3adam acunmedya bunlara 1gün içinde telifi çakar.

ayrıyetten
atv - karadayı,kurtlarvadisipusu
showtv - medcezir

bunlardan uzak dur.

medcezir starda galiba hocam :)

sadece dizi işinden 2 ayda 3500 lira kazandım ben :D. deneme yapılma yapıldığı sürece hiç bir sıkıntı çıkmaz ;)

Serkan hocam bu partnerlikte anlamadığım bir nokta var 2 video atsak kanala partnerlik başvurusu yapsak onaylanıyormu?

dizi ile hiç uğraşmadım ancak

ingilizce bilenlere tavsiye: "CBS Network'ün dizilerini" kullanın para kazanmak için.

Örneğin: Two and a half men
Two and a Half Men - Charlie as a Teacher [HD] - YouTube
Two and a half men Charlie learns to use the washer - YouTube

How I met your mother
How I Met Your Mother Season 7 Bloopers and Deleted Scenes - YouTube

Örnekleri çoğaltabilirsiniz: Shows on CBS.com

Hocam çok işe yarar bir bilgi verdiğin için teşekkürler, CBS telif atmıyor mu diyorsun yani?

Hocam çok işe yarar bir bilgi verdiğin için teşekkürler, CBS telif atmıyor mu diyorsun yani?

"CBS Telif atmıyor" DEMİYORUM! Yanlış anlaşılmasın burası.

Sadece CBS'in dizileri yayınlandıkça "reklam çıkıyor"

Ancak bu dizilerde 3. taraf çıkıyor olabilir (reklam kazançları da CBS'e gidiyordur belki)...

Telif atıp atmadığını da bilmiyorum.

"CBS Telif atmıyor" DEMİYORUM! Yanlış anlaşılmasın burası.

Sadece CBS'in dizileri yayınlandıkça "reklam çıkıyor"

Ancak bu dizilerde 3. taraf çıkıyor olabilir (reklam kazançları da CBS'e gidiyordur belki)...

Telif atıp atmadığını da bilmiyorum.

Yabancı dizilerin geneli 3.taraf verir zaten telife gerek kalmaz :)

abi film işi yalanmı oldu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri