Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben Atv Dizilerini Yükledim Ama Bana Gelmedi İhtar
Ben gircem ama kimsenin aklına gelmeyen bir yöntemlesiteyi bile actım
![]()
neymis yöntemin söyle bizde yapalim![]()
insanları siteye yönlendirecek videolar gizli olduğu için aramada telif yiyemeyecek. sadece siteden izleyen insanlardan kazancak.)
вαттυѕαу;38609' Alıntı:Yoldadır merak etme![]()
bunu ben bile anlamadım anlamadıgım seyi naısl yaapyım
Söyle söyleyim diziler ve filmelr teliftir.Buna kimsenin itiraz etme hakkı yoktur.Ama bir diziyi ve filmi eleştirmek veya yorumlamak hakkıda daima izleyice kalmıstır bunada film ve dizi yapımcıları karısamaz.Bazen insanlar içinden eleştirir bazen ise sesli ve bazende bunu videoya yansıtır
![]()
Günlük ortalama 2000 izlenme alan bir tr dizi sizce ugraşmaya değer mi? Telif tehlikesi de yok çünkü yapımcıdan onaylı. Reklamlara tık sayısından pek memnun değilim ama.
bu telif saatleri günde 1 keremi yoksa 2 keremi sabah gecemitelif saatleri var o dizileri iyi analiz edin telif saatlerinde kanalınızı özele alın hiç bir halt olmuyor !
insanları siteye yönlendirecek videolar gizli olduğu için aramada telif yiyemeyecek. sadece siteden izleyen insanlardan kazancak.)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.