Dizi işi

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar youtubede dizi işine girmeyi düsünüyorum önerileriniz var mı acaba. birde telif işinde ne kadar sıkıntı yasarım ?

Cogu kanal artik telif göndermeye basladi foxtv göndermiyordu artik onlarda göndermeye basladi star tv kanald felan hepsi ihtar gönderiyor malesef

Ben Atv Dizilerini Yükledim Ama Bana Gelmedi İhtar

dizi işinde cok para var diyenler cıkıyor sürekli bu adamların taktigi ne telif olayinda falan video ile oynuyorlar gibisinden bir kac yazı okumustum ne kadar dogrudur

Ben gecen güne kadar didi işindedım 200€ yaptım ve kanalım para kazanma devre dışı oldu we tüm emeğm boşuna giti sana önermem dizileri

insanları siteye yönlendirecek videolar gizli olduğu için aramada telif yiyemeyecek. sadece siteden izleyen insanlardan kazancak. :))

:eek::eek: bunu ben bile anlamadım anlamadıgım seyi naısl yaapyım :) Söyle söyleyim diziler ve filmelr teliftir.Buna kimsenin itiraz etme hakkı yoktur.Ama bir diziyi ve filmi eleştirmek veya yorumlamak hakkıda daima izleyice kalmıstır bunada film ve dizi yapımcıları karısamaz.Bazen insanlar içinden eleştirir bazen ise sesli ve bazende bunu videoya yansıtır :)

TRT1 Dizilerinede bulaşmayın anında 3.taraf veriyor.

---------- Mesaj saat 19:16:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:15:36 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;38609' Alıntı:
Yoldadır merak etme :D

ATV Dizilerinin çoğunda telif yok. Sadece kurtlar vadisi pusu var onuda PanalFilm yolluyor.

---------- Mesaj saat 19:18:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:16:40 civarında gönderildi. ----------

:eek::eek: bunu ben bile anlamadım anlamadıgım seyi naısl yaapyım :) Söyle söyleyim diziler ve filmelr teliftir.Buna kimsenin itiraz etme hakkı yoktur.Ama bir diziyi ve filmi eleştirmek veya yorumlamak hakkıda daima izleyice kalmıstır bunada film ve dizi yapımcıları karısamaz.Bazen insanlar içinden eleştirir bazen ise sesli ve bazende bunu videoya yansıtır :)

Arkadaş diyor ki önce yüklediğin diziyi özel yapıcaksın kimse görmeyecek.Youtube Aramalarda çıkmayacak.Ama sitesine embedlediği için sitesine giren herkez görebilecke.

Günlük ortalama 2000 izlenme alan bir tr dizi sizce ugraşmaya değer mi? Telif tehlikesi de yok çünkü yapımcıdan onaylı. Reklamlara tık sayısından pek memnun değilim ama.

Günlük ortalama 2000 izlenme alan bir tr dizi sizce ugraşmaya değer mi? Telif tehlikesi de yok çünkü yapımcıdan onaylı. Reklamlara tık sayısından pek memnun değilim ama.

Hocam bana göre değer aslında telifsiz her dizi. Ben ilk attığımda 2000 günlük izlenme alıyordum her diziden. Abone geldikçe baya bir arttı.Bence o dizi üstünde yoğunlaşmalısınız.Açıklamayada yazın "Lütfen Sağda Çıkan Reklama Tıklayalım" diye eminim artar tıklar. Ben öyle yapıyordum çünkü günde en az 600 tık alıyordum.

Onu bende düşündüm: video başlangıcında 'destek için reklamları lütfen tıklayalım' diye yazayım dedim ama nasıl tepki alır yapıncı neder bilemiyorum. Dur yarın bir danışayım:-)

insanları siteye yönlendirecek videolar gizli olduğu için aramada telif yiyemeyecek. sadece siteden izleyen insanlardan kazancak. :))

youtubede gizli olarak ayarlanan videolari belirttigi kisiler disinda hic kimse hic biryerde izleyemez.!! bu video gizlidir ibaresindenbaska birsey alamaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri