Dizi Olayını Biri Açıklık Getirsin

AyyildizCs

Yasaklanmış
Arkadaşlar benım bir Dizi Kanalım Var 350 Aboneli gunluk dizi atıyorum fakat sabah baktıgımda 3 .taraf ticari kullanım amacları gıbı sorunlar verıyor videoların çoğu bu normal fakat benımle aynı vıdeoları atan 12k aboneli bir dizi kanalı var ( resmi kanal degil ) bu kanalın attıklarında hiç bir sıkıntı cıkmıyor butun vıdeolarında reklam var ne telıf nede 3 taraf nede başka bişey anlamıs degılım bu kanalın yada kanalların farkı ne 10k abone ustu kanallara ayrıcalıklarmı var neden bu adamın vıdeoları patlar vermıyor her turlu dızıyı atabılıyor.

Edit: An itibariyle bahsettıgım kanal kapatılmıs otekı kanalındakı videolarıda gizleöiş demekki bi numarası yokmuş :)

Arkadaşlar benım bir Dizi Kanalım Var 350 Aboneli gunluk dizi atıyorum fakat sabah baktıgımda 3 .taraf ticari kullanım amacları gıbı sorunlar verıyor videoların çoğu bu normal fakat benımle aynı vıdeoları atan 12k aboneli bir dizi kanalı var ( resmi kanal degil ) bu kanalın attıklarında hiç bir sıkıntı cıkmıyor butun vıdeolarında reklam var ne telıf nede 3 taraf nede başka bişey anlamıs degılım bu kanalın yada kanalların farkı ne 10k abone ustu kanallara ayrıcalıklarmı var neden bu adamın vıdeoları patlar vermıyor her turlu dızıyı atabılıyor.

3. Taraf çıkan videolarda reklam çıkar ancak reklamdan sen değil videoyu üreten kişi kazanır.

3. Taraf çıkan videolarda reklam çıkar ancak reklamdan sen değil videoyu üreten kişi kazanır.

benım kanalımda cıkmıyor 3 taraf vıdeolarında ya otekılerı nasıl acıklıycaksın tıcarı oldugunu saglayın tarzındakıelrde reklam cıkmıyor ama adamınkılerde var :D

Siz o kişinin panelinemi baktını? :) nerden biliyorsunuz 3 taraf çıkmıyor. O kanaldada 3 taraf çıkar, reklamda çıkar. Ama reklam kazancı sana değil hakk sahibine gider.

veya adam videodaki eşleşen müziği ses kısmından kaldırdığı için 3 taraf vermiyor. görselide video editörle renklerde oynayarak geçiyorlar.

Siz o kişinin panelinemi baktını? :) nerden biliyorsunuz 3 taraf çıkmıyor. O kanaldada 3 taraf çıkar, reklamda çıkar. Ama reklam kazancı sana değil hakk sahibine gider.

veya adam videodaki eşleşen müziği ses kısmından kaldırdığı için 3 taraf vermiyor. görselide video editörle renklerde oynayarak geçiyorlar.

kardesım ticari kullanım hakları olan bi vıdeoda nasıl reklam cıkar ?

O dediğin kanal bir süre sonra telif veren videoları siliyor.Muhtemelen partner.
Ve şunu açıkça belirteyim.Bot kullanıyor.Hemde bu forumda en çok kullanılan VDS botundan.

Çıkıyor kardeşim. Benim de kanalda 3 taraflı video olursa reklam çıkıyor. Mesela 10 3 taraflı video var 6da çıkıyor 4de çıkmıyor. Bazen 10da çıkıyor. Çıktığı zaman parası senin değil.

ticari kullanım hakları olan videolar diyorum sen takmısın 3. tarafa gidiyorsun

---------- Mesaj saat 22:26:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:56 civarında gönderildi. ----------

O dediğin kanal bir süre sonra telif veren videoları siliyor.Muhtemelen partner.
Ve şunu açıkça belirteyim.Bot kullanıyor.Hemde bu forumda en çok kullanılan VDS botundan.

butun attıgı vıdeolar duruyor sureklı takıp edıyorum botla ne alakası var ticarı kullanım yada 3 taraf almamanın

---------- Mesaj saat 22:26:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:56 civarında gönderildi. ----------

butun attıgı vıdeolar duruyor sureklı takıp edıyorum botla ne alakası var ticarı kullanım yada 3 taraf almamanın

mac özeti,dizi,beyaz show vs bu şekilde ticari hak kullanım iznine sahip değilsiniz diyor.ama benle aynı diziyi atan kişilerde reklam cıkıyor.eşleşen olmuyor ama ticari kullanım .... geliyor. bot la atınca ticari kullanım gelmiyor mu?

kardeş herşeyin bi taktiği var bilenler kazanıyor arkasına bile bakmıyor biz böyle benciliz işte kimse gelip taktik vermez malesef

Dostum bakarsan Beyaz Show falan ya da KVP gibi bazı dizileri siliyor.Adam işi biliyor yani.

hocam bende yüklüyorum medcezir gibi diziler anında yakalıyor.abidik gubidik fox ve show dizileri yakalamıyor deli gibi atıyorum :D

Dostum bakarsan Beyaz Show falan ya da KVP gibi bazı dizileri siliyor.Adam işi biliyor yani.

aynen oyle ısı bıldıgı kesın adamın hıc bır vıdeosu zıyan olmuyor

---------- Mesaj saat 23:17:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:16 civarında gönderildi. ----------

kardeş herşeyin bi taktiği var bilenler kazanıyor arkasına bile bakmıyor biz böyle benciliz işte kimse gelip taktik vermez malesef

öyle hep banacılık var bıraz bizde :)

aynen oyle ısı bıldıgı kesın adamın hıc bır vıdeosu zıyan olmuyor

---------- Mesaj saat 23:17:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:16 civarında gönderildi. ----------

öyle hep banacılık var bıraz bizde :)

valla hocam hiç anlamıyorum youtubeda milyonlarca kişi ekmek yiyor sanki paylaşsan anlatsan olayı nolcak ama işte kimse bunu dinlemez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri