Dizi Onerisi Olan Arkadaş var Mı ?

şunuda hep sölemek istiyorum dizi kişiye göre güzelleşir mesela supernatural ve breaking bad ben hiç beğenmedim ve para verseler izlemem

imdb puanı 9.6/10 olan bi diziye para verseler izlemem diyosan en fazla ilk 3 bölüm izleyip bırakmışsındır derim. önce bi sezonu bitir sonra tekrar konuşalım =)

imdb puanı 9.6/10 olan bi diziye para verseler izlemem diyosan en fazla ilk 3 bölüm izleyip bırakmışsındır derim. önce bi sezonu bitir sonra tekrar konuşalım =)

finali izledim neydi adı onun felina mı ne oda güzel değildi hiç çoğu kişiye güzel gelebilir doğrudr hem o ibmd hiç ama hiç doğru sıralamalar değil çoğu dandik film süüper filmlerin önüne geçmiş ibdm ye pek aldırış etmemekle beraber benim izlediğimi sen senin izlediğini ben beğenmem tamamen kişiye bağlı ve ben 4 5 bölüm izledim eğer 4 5 bölüm bi dizi bana hiç iyi gelmediyse o diziyi izlemem bi dizinin finali müthiş olması lazım demi b.b finali izledim hiç sevmedim

blue mountain state tarzında dizi önerilerinizi bekliyorum :D

Merhaba arkadaşlar,

Videolar yuklenirken dizi izliyorum da walking deadte bitti dizi oneriniz varmı ?

İzlediklerim;

Lost
Prison Break
Fringe
The Walking Dead

Bilim kurgu tarzı saracak birşey olursa iyi olur

teşekkurler

Breaking bad şiddetle tavsiye ederim.

Ben sonuna kadar izledim belki bir şeyler kaparım diye ama yok, trenden kimyasal çalma sahnesi hariç bir daha para verseler izlemem.

Vikings izliyodum en son 1.sezon bittikden sonra daha bakmadım kışın devam ederim güzeldir

Ben sonuna kadar izledim belki bir şeyler kaparım diye ama yok, trenden kimyasal çalma sahnesi hariç bir daha para verseler izlemem.

prison breaki izle senin dizin o her bölüm aksiyon heyecan ve scofield reyizin üstün zekası

İzleyip bitirdim favori dizilerimdendir.

favorilerindenmi yoksa en iyisimi. dizi izleme kategorisi 2 mizin aynı gibi varsa bilmediğim prison break gibi dizi söyle izleyelim . prison breakten sonra chuck ve arrowdan başka dizi sevemedim açıksa izlediğim.

Tabikide bunları izlemeyen arkadaşlar dolaşmasın orda burda :P

1) Misfits (Macera-Aksiyon-Doğaüstü Güçler)
2) Shameless (Seks-Dram-Komedi)
3) Wilfred (Seks-Dram-Komedi)
4) Breaking Bad (Macera-Aksiyon-Uyuşturucu :d)
5) How I Meth Your Mother ...
6) The Walking Dead
7) Sherlock

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Merhaba arkadaşlar,

Videolar yuklenirken dizi izliyorum da walking deadte bitti dizi oneriniz varmı ?

İzlediklerim;

Lost
Prison Break
Fringe
The Walking Dead

Bilim kurgu tarzı saracak birşey olursa iyi olur

teşekkurler

Hocam sen o kadar diziyi boşa izlemişsin Game of thrones izlemedikten sonra ne anlamı kalır diğerlerinin :p Sana önerim ;
1-Game of thrones
2-The big bang theory,
3-True Blood
4-How I Meet your mother :D
izlemeden ölünmez :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri