Frankeinstein
Yasaklanmış
Teen wolf the walking dead ♥
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben yabancı dizi olarak arrow izliyorum
3. sezona son 10 gün![]()
şunuda hep sölemek istiyorum dizi kişiye göre güzelleşir mesela supernatural ve breaking bad ben hiç beğenmedim ve para verseler izlemem
imdb puanı 9.6/10 olan bi diziye para verseler izlemem diyosan en fazla ilk 3 bölüm izleyip bırakmışsındır derim. önce bi sezonu bitir sonra tekrar konuşalım =)
Merhaba arkadaşlar,
Videolar yuklenirken dizi izliyorum da walking deadte bitti dizi oneriniz varmı ?
İzlediklerim;
Lost
Prison Break
Fringe
The Walking Dead
Bilim kurgu tarzı saracak birşey olursa iyi olur
teşekkurler
kategori kokuyo buralar![]()
![]()
![]()
kategori kokuyo buralar![]()
![]()
![]()
supernatural ve ergen dizisinasıl bir ilişki kurdun hocam çok merak ettim
![]()
imdb puanı 9.6/10 olan bi diziye para verseler izlemem diyosan en fazla ilk 3 bölüm izleyip bırakmışsındır derim. önce bi sezonu bitir sonra tekrar konuşalım =)
Ben sonuna kadar izledim belki bir şeyler kaparım diye ama yok, trenden kimyasal çalma sahnesi hariç bir daha para verseler izlemem.
prison breaki izle senin dizin o her bölüm aksiyon heyecan ve scofield reyizin üstün zekası
İzleyip bitirdim favori dizilerimdendir.
Merhaba arkadaşlar,
Videolar yuklenirken dizi izliyorum da walking deadte bitti dizi oneriniz varmı ?
İzlediklerim;
Lost
Prison Break
Fringe
The Walking Dead
Bilim kurgu tarzı saracak birşey olursa iyi olur
teşekkurler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.