Dizi Onerisi Olan Arkadaş var Mı ?

Merhaba arkadaşlar,

Videolar yuklenirken dizi izliyorum da walking deadte bitti dizi oneriniz varmı ?

İzlediklerim;

Lost
Prison Break
Fringe
The Walking Dead

Bilim kurgu tarzı saracak birşey olursa iyi olur

teşekkurler
Person of interest izle mükemmel bi dizi.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lost'u izledikten sonra da insanı hiçbir dizi de kesmez ki arkadaş.

Breaking Bad önerisinde hakliymissiniz. Season 2 nin ortasindayim suan birakmak mümkün degil bütün bölmümlerini kesinlikle izleyecegim. Umarim ileriki bölümlerde biraz daha hizlanir.

Breaking Bad önerisinde hakliymissiniz. Season 2 nin ortasindayim suan birakmak mümkün degil bütün bölmümlerini kesinlikle izleyecegim. Umarim ileriki bölümlerde biraz daha hizlanir.

Breaking Bad'in çok iyi olmasının nedeni detaycılığı, o yüzden biraz yavaş ilerliyor. Ama tabii aksiyon gittikçe artacak :) 5. sezonda tavan yapacak..

Tahmin ettim gibi o zaman. Suan sadece sabah kalkiyor kahvalti hazirliyor baska bir is yaptigi yok. Gerci cölün ortasindaki sahneler harikaydi.

Tahmin ettim gibi o zaman. Suan sadece sabah kalkiyor kahvalti hazirliyor baska bir is yaptigi yok. Gerci cölün ortasindaki sahneler harikaydi.

breaking bad izleyene kadar birçok diziden hangisinin en iyi olduğunu düşünür dururdum ama breaking bad den sonra artık düşünmüyorum bile, detaylara dikkat edip sonuna kadar izlediğinizde daha iyi anlayacaksınız :)

Arrowu beğeniyorum açıkcası çok sağlam bir dizi ayrıca The Flash'ta çok iyi bir dizi ikisi birbirine bağlantılı zaten izle ve geç :D

Breaking Bad favori dizim üstüne tanımam .

Arrow diyecektim yazılmış.. cidden kalitelidir..
Breaking Bad bir de öneririm gayet akıcı ve merak içerisinde bırakıyor bu iki dizi de .. Her bölüm bambaşka bir heyecan

вαттυѕαу;623725' Alıntı:
Nerden izliyorsun pm atar mısın kalite çok iyimiş :p

Online izlemiyorum. 720p olarak uydu alicinin sabit diskine indirerek büyük ekran tv de izliyorum. Indirmek istersen link vereyim.

вαттυѕαу;623781' Alıntı:
Olur bi deneyeyim :)

Kuzenlerin geldigi sahne , Sonra Hank geliyor :o

fena kaliteli bu resim ama, dedim ben acaba aynı diziyimi izledim çakmasınımı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri