Dizi ve Anime İçin Partner .

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Animecilerin alayı parner de bu kategoriyi çalışanlar işi bilen tayfa video başlıkları genel de full screen diye giriliyor çerçeveli videolara şanş tanımıyorlar çoğu dünya engelini çok temiz geçmiş

öyle değil hocam, mesela kanalı bugün açtın 1000 izlenim 10 abone yaptın yine de girebilirsin :) yoksa nasıl quiz satabilirz ki :)

Şimdi şöyle hocam music nationsa kanalları açtığım gibi
bağladım.Biliyosunuzdur mn boş kanal kabul ediyor.2 gün sonra şöyle cevap geldi:

Ne yazıldığını anlamadım.Hepsi iptal olmuş herhalde.28 gün önce açılmış olması gerekiyor yazıyodu mn de tıpku quiz gibi quizde açıldığını gibi başvurulabiliyor mu?28 gün beklenmesi gerekmiyor mu onu merak ediyorum?

Ben animeleri hep adsense bağlıyorum bence adsense devam et anime fazla dayanmaz partnerden hep parani 2 ay sonra alırsın

Şimdi şöyle hocam music nationsa kanalları açtığım gibi
bağladım.Biliyosunuzdur mn boş kanal kabul ediyor.2 gün sonra şöyle cevap geldi:
Ne yazıldığını anlamadım.Hepsi iptal olmuş herhalde.28 gün önce açılmış olması gerekiyor yazıyodu mn de tıpku quiz gibi quizde açıldığını gibi başvurulabiliyor mu?28 gün beklenmesi gerekmiyor mu onu merak ediyorum?

Hocam benim anladığım kadarıyla orada kötü birşey yazmıyor ama siz yine de bir bakın, yanlış yönlendirmiyim sizi :)

1948 mesajda bu sorunun cevabını bulamamana üzüldüm açıkçası. Biraz daha dikkatli bir şekilde forumu takip edelim lütfen

Hocam öyle değil ben çoksıkı bir şekilde çalışamadım maalesef hep kanallarım kapanıyor.Tam ne nedir ne değildir bilemiyorum :(

Hocam öyle değil ben çoksıkı bir şekilde çalışamadım maalesef hep kanallarım kapanıyor.Tam ne nedir ne değildir bilemiyorum :(

Çok sıkı bir şey çalışmana gerek yok zaten. Benim demek istediğim bu kadar mesajın var, hala bu soru veya sorular gibi cevapları bulamıyorsan üzülüyorum demek istiyorum.

Ya arkadaşlar ben kanalı açıyorum bir hafta sonra partnere bağlı olsa bile doğrulama istiyor.Siz bunu nasıl geçiyosunuz?

+15 değil sadece "onaylandı" yazıyo ya onu söylüyorum.

valla anlamadim hocam :) bende partner calisan birisiyim onayli kanal aldigim icin pek bilgim yok ilk defa +15 dk ve gmail dogrulamasin disinda dogrulama duydum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

valla anlamadim hocam :) bende partner calisan birisiyim onayli kanal aldigim icin pek bilgim yok ilk defa +15 dk ve gmail dogrulamasin disinda dogrulama duydum :)

Az önce yeni gmail açtım.Birkaç kanal ekliyodum ki gene çıktı işte :(

Bundan bahsediyorum:

Şimdi diyeceksin hayır teşekkürü seç diye ancak az önce sadece telefon doğrulaması olan sayfa çıkmıştı kapattım açtım şimdi bu çıktı eminim bir haftaya kalmaz sadece telefon doğrulaması isteyen sayfa çıkacak.Bunu nasıl geçiyosunuz?

Az önce yeni gmail açtım.Birkaç kanal ekliyodum ki gene çıktı işte :(

Bundan bahsediyorum:

Şimdi diyeceksin hayır teşekkürü seç diye ancak az önce sadece telefon doğrulaması olan sayfa çıkmıştı kapattım açtım şimdi bu çıktı eminim bir haftaya kalmaz sadece telefon doğrulaması isteyen sayfa çıkacak.Bunu nasıl geçiyosunuz?

hocam [emoji15][emoji15][emoji15] bu onemli birsey degilki :)
aksine bana gore bu ekran geliorsa kanal saglam acilmistir :) hicbir sekilde tel vs vs girmiyorum :)

hocam [emoji15][emoji15][emoji15] bu onemli birsey degilki :)
aksine bana gore bu ekran geliorsa kanal saglam acilmistir :) hicbir sekilde tel vs vs girmiyorum :)

Hocam bir tane daha sayfa var.Sadece telefon doğrulaması isteyen o çıkıyor telefon doğrulaması olmadan devam edemiyosun.O sayfa çıkmıştı kapatıp açınca bu sayfa çıktı.Tekrar tekrar yazdım telefon doğrulaması yapmadan geçemiyosun.

Hocam bir tane daha sayfa var.Sadece telefon doğrulaması isteyen o çıkıyor telefon doğrulaması olmadan devam edemiyosun.O sayfa çıkmıştı kapatıp açınca bu sayfa çıktı.Tekrar tekrar yazdım telefon doğrulaması yapmadan geçemiyosun.

yok yahu hocam :) ya bana denk gelmedi yada siz karistiriorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri