arkadaslar dizi işine gireceğim girdim giriyorum diyeyim ama eslesen veriyor hemde ortalarda falan buna nasıl bir care bulabilirim ? mesela adam yüklemis reklam var ndan ındırdım 1 tane yükledim bende eslesen verdi :S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
içinde sarkı var hocam.. sıkıntı surda adam paylasmıs adamda reklamlar cıkıyor ben ındırıp deneyeyım dedım eslesen verdı 36.dkda :S
Bunun için iki ihtimal var;
Birincisi; Bu video bu şahsın
İkinci ihtimal; şarkı üzerinde oynamış olabilir.
ben ondan o videoyu zaten alınca banada oynanmıs olarak gelmıyor mu hocam?
Hocam 3.ihtimali yazmayı unutmuşumŞimdi onda reklam çıkıyo demiştiniz demi? O zaman video onun değilse onda da çıkmıştır eşleşen ve o zaman reklam yayınlanır eşleşen tarafa gider para.Ondaki reklam dediğim gibi bu sebeptendir.
ama bende yukledım baktım izledim reklam cıkmadı![]()
Eğer dizinin tamamı youtube veritabanına kayıtlıysa eşleşen engelini geçemezsin.Yok eğer dizi içinde belli bir müzik veya bölüm bu uyarıyı veriyorsa oraları kırparak, keserek biçerek geçebilirsiniz.En iyi cevabı alabilmek için videonuzu kadavra olarak kullanın.
ben geçerim bizzat 3 saat uğraşım ile geçtim. 3 telifi geçiyorum ama bu sefer normal telif atıyorlar o sorun oluyor
Üzerinde oynamadan geçemezsin.
Dizi kanalı hakkında çok ince ipuçları 2 hafta sonunda sürekli artan günlük para 10$ en az 10$ 2 haftada sonra 4.hafa günde 20$ sürekli artan para taktiğini biliyorum.
Bilgi para ile satılır. İlgisi olana 1 tane bile eşlenen uyarı yok.
İmza: ilhanMRT - Shii
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.