Dizi videoları paylaşıyorum

byKadironaL

Kayıtlı Üye
Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar,
Bir dizi üzerinde sürekli paylaşım yapıyorum arkadaşlar.Sonra kanal geliyor ve telif atıyor hesap kapanıyor.Tekrar hesap açıyorum.Aynı videoları yüklüyorum tekrar telif ve kanal kapanıyor.
Ben sürekli böyle yapsam adsense beni banlarmı?

kazanç editlenmiştir.
Buda sadece bu ay kazandığım para.
Bugün günlerden 5 Haziran 2014 ve saat 20:04 yani daha önünde 4 saat var ve daha fazla olacağını umuyorum.
Eğer bir sorun yoksa ben diyorumki.Ben bi kanal açıyim içi boş
10 tane alt kanal ve 1 günde hepsine 100'er tane video yükliyim.Sizce mümkünmüdür arkadaşlar?

Moderatör tarafında düzenlendi:
[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] [MENTION=11000]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Yardımcı olurmusunuz?

[MENTION=8469]Yumi[/MENTION]
ISIL TELEVIZYON YAYINCILIK A.S. (STAR TV)
e tabi biraz geç attığı için kazanıyorum.
1.telifi aldıkdan sonra yeni hesap açıp onu adsenseye bağlıyorum.

Kardeşim öncelikle gelir paylaşımı yasak ceza almaman için resmi kaldır
soruna gelecek olursak kanala 100 video atarsan kanallar gümler 30dan fazla atma bütün kanallara aynı videoları atarsan kanallar yine gümler spamdan 1-2 tane kanal aç ama içerigi aynı olmasın mesela birisie 20 o diziden 10 tane başka video at içerigi tamamen aynı olursa hesaplar yine gümler
bunlar benim tecrübelerimdir uyup uymamak sana kalmıs.

[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] abi zaten gerçek telifi atan kişi ben onu sormadım ki. [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] hangi resimden bahsettiğini anlamadım.
bi hesap açıyorum ve 1 hafta kafadan duruyor hesap.daha sonra startv telif atınca hesap kapanıyor ve o gün yeni mail ile yeni kanal açıyorum.100 videoda atıyorum gece başlatıyorum sabaha kadar atıyor bi sorun cıkmıyor.

Kardeşim öncelikle gelir paylaşımı yasak ceza almaman için resmi kaldır
soruna gelecek olursak kanala 100 video atarsan kanallar gümler 30dan fazla atma bütün kanallara aynı videoları atarsan kanallar yine gümler spamdan 1-2 tane kanal aç ama içerigi aynı olmasın mesela birisie 20 o diziden 10 tane başka video at içerigi tamamen aynı olursa hesaplar yine gümler
bunlar benim tecrübelerimdir uyup uymamak sana kalmıs.

asıl sorusu adsense beni banlarmı sorusuda teliften banlanan adsense duymadım

Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar,
Bir dizi üzerinde sürekli paylaşım yapıyorum arkadaşlar.Sonra kanal geliyor ve telif atıyor hesap kapanıyor.Tekrar hesap açıyorum.Aynı videoları yüklüyorum tekrar telif ve kanal kapanıyor.
Ben sürekli böyle yapsam adsense beni banlarmı?

Vp7g2q.png

Buda sadece bu ay kazandığım para.
Bugün günlerden 5 Haziran 2014 ve saat 20:04 yani daha önünde 4 saat var ve daha fazla olacağını umuyorum.
Eğer bir sorun yoksa ben diyorumki.Ben bi kanal açıyim içi boş
10 tane alt kanal ve 1 günde hepsine 100'er tane video yükliyim.Sizce mümkünmüdür arkadaşlar?

o değilde hocam sen ünlemi nasıl geçtin dizi işinde :o

[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] abi zaten gerçek telifi atan kişi ben onu sormadım ki. [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] hangi resimden bahsettiğini anlamadım.
bi hesap açıyorum ve 1 hafta kafadan duruyor hesap.daha sonra startv telif atınca hesap kapanıyor ve o gün yeni mail ile yeni kanal açıyorum.100 videoda atıyorum gece başlatıyorum sabaha kadar atıyor bi sorun cıkmıyor.

üst üstte 3. telif gelirse kapanır zaten tam olarak sorununuzu anlamadım.

[MENTION=10299]qDuW[/MENTION] teşekkür ederim. [MENTION=12033]daralll[/MENTION] okumak istediğim cevapta buydu.ben bu yaz +5 bin tl alırım o zaman :)
@delikurt valla 100 video atıyorum 20 tane ünlem geliyor ünlemleri silmiyorum kanal abonesi yükseliyor :)

[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] sorum 1 ayda youtubedan 5 defa hesabım kapansa yani 15 tane telif bildirimi alsam adsense beni banlarmı?

Ayni iceriğe telif tabiki adense zarar verir vermez diyenler neye gore vermez diyor anlamiyorum hemde oyle bir xzarar verirki parayi alacagin gunden 1 gün önce adsensen direk banlanir tecrubeyle sabittir

[MENTION=10299]qDuW[/MENTION] teşekkür ederim. [MENTION=12033]daralll[/MENTION] okumak istediğim cevapta buydu.ben bu yaz +5 bin tl alırım o zaman :)
@delikurt valla 100 video atıyorum 20 tane ünlem geliyor ünlemleri silmiyorum kanal abonesi yükseliyor :)

eşleşenle uğraştınızmı hocam? yoksa dizi eşleşen vermiyen cinstenmi

[MENTION=10299]qDuW[/MENTION] o cinsten hocam.Ayrıca dizi yeni.taktiğim şu şekilde
1-Hesabı açtım ve videoları yükledim tüm düzenlemeleri yaptım,oynatma listesi ve kanal ayarları vs.vs.
2-1 hafta ve daha fazla süre boyunca telif gelmiyor.
3-Atıyorum 10 gün sonra birinci telif geldi.
4-Tüm videoların başlığının sonuna (Açıklamayı oku) yazıyorum Açıklamaya ise işte arkadaşlar bu hesap kapanabilir yeni hesabımıza geçiyoruz diye.
5-Yeni açtığım hesabın linkini atıyorum herkes abone oluyor 2-3 gün içine en az 20 abone
6-Daha sonra ilk hesap 2.ve 3.telifi alıyor ve ilk hesap kapanıyor.Aynı şekilde bi döngü var işte :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri