Dizi yayınlanmadan önce Youtube yükleniyor

• Kullanıcı Pryde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bazi buyuk ulkelerin bir ucundan diger ucuna saat farki baya var , 9-10 saat farki olan sehirler var , hal boyle oluncada diger sehirde 7-8 saat once gosteriliyor tv de , tek aciklamasi bu.

Calıstıgın dili anladm galiba onun +8 +6 kanalları var önceden yayınlanıyor paralı kanallar. Oralardan çekiyodur.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam bir şekilde yayınlıyor.Bırakın kazansın parasını.

yayınladığın dizi farklı dilde yayınlanıyorsa olabilir.bende bi ara yapıyordum,orjinal dilde alıp translate den altyazı geçirip atıyordum.

zamanında dizimag e neler oldu biliyoruz eğer öyle bişey oluyorsa ve bunu bulurlarsa harbi mahkemelik olur :D

dizi yayına girmeden 5 6 saat önce youtube'da yayınlanması imkansız isterse dizinin çekim setinde bulunan biri olsun 15 30 sn gibi fragman dışında başka bi şey yükleyemez

Evet arkadaşlar bundan 1 sene önce çok iyi bir gelirim vardı bir ülkenin belli kanallarının dizilerini yüklüyordum tvde dizi yayını bittiği gibi elimi çabuk davranıp yükleme yapıyordum ilk yükleyen olunca da haliyle yüksek izlenim alıyordum.
Şimdi birisi var çeşitli kanalları var hepsinin aynı kişinin olduğuna eminim 1 senedir, televizyon dizisi yayına girmeden 5-6 saat önce, youtube'a bunları yüklemeyi başarabiliyor.Bunu nasıl yapabiliyor anlamış değilim son zamanlarda maddi durumumuz iyi değil tekrar başlamak istiyorum ama önümde bu engel var ne yapabilirim ?

Farklı bir ülke de doğu ülkelerinde daha önce yayınlanıyor olabilir mi?

ytyi bırakma sebeplerimden birisi olmuştur :D
ülkenin tv kanalını takip ediyorum canlı yayın izliyorum ama adam ytye atalı 6-7 saat olmuş.
2 hafta kafa patlattım. işin sırrını çözemedim.
Dediğim mevzu yaklaşık 1 yıl oldu.
Ama tekrar başlayacağım malum parasızlık :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri