Dizici Arkadaş Nasıl Telif Almadan Yayınlamış Dizileri?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Omrum curudu dillerim kurudu arkadas size, "Arastirin,deneme yanilma yapin,saga sola bos bos bakip,bos mesajlar yazacaginiza,bos vakit harcayaginiza,ne tur ne kategori goruseniz,baskasina bu olurmu diye soracaginiza,yukleyin,deneme yanilma yapin kendiniz sonucu gorun" diyecem diye. Dahada bu gidisle diycem heralde bu is var oldukca.

Omrum curudu,dillerim kurudu size "arastirin,deneme yanilma yapin,saga sola bos bos bakip,bos mesajlar yazacaginiz,bos vakit harcayaginiza,ne tur ne kategori goruseniz,baskasina bu olurmu diye soracaginiza,yukleyin,deneme yanilma yapin kendiniz sonucu gorun" diyecem diye. Dahada bu gidisle diycem heralde bu is var oldukca.

Serkan abi üyeler her foruma girdiğinde, bilgilendirme olarak açtır bence bu cümleyi :)

Omrum curudu,dillerim kurudu size "arastirin,deneme yanilma yapin,saga sola bos bos bakip,bos mesajlar yazacaginiz,bos vakit harcayaginiza,ne tur ne kategori goruseniz,baskasina bu olurmu diye soracaginiza,yukleyin,deneme yanilma yapin kendiniz sonucu gorun" diyecem diye. Dahada bu gidisle diycem heralde bu is var oldukca.

ahahah okurken güldüm reiz, vallaha yakınman da haklısın :) Gereksiz sorular sormamaya çalışıyorum genelde ama böyle kazanç getiren Dizili bir kanal olduğunu görünce heyecan yaptım, dizilere hiç bulaşmıyordum çünkü hepsi telif verir diye meğersem telif vermeyenleri de varmış, araştırmalarımız arasına Diziler de girdi o zaman artık :)

Omrum curudu dillerim kurudu arkadas size, "Arastirin,deneme yanilma yapin,saga sola bos bos bakip,bos mesajlar yazacaginiza,bos vakit harcayaginiza,ne tur ne kategori goruseniz,baskasina bu olurmu diye soracaginiza,yukleyin,deneme yanilma yapin kendiniz sonucu gorun" diyecem diye. Dahada bu gidisle diycem heralde bu is var oldukca.

Abi :) fransızca içerikte çok iş var degil mi :)

huzur sokağı dizisini yükledim.banlandım diğer kanalıma da hürrem sultan dizisini yükledim banlandım.iki kanalımı heder ettim .

ahahah okurken güldüm reiz, vallaha yakınman da haklısın :) Gereksiz sorular sormamaya çalışıyorum genelde ama böyle kazanç getiren Dizili bir kanal olduğunu görünce heyecan yaptım, dizilere hiç bulaşmıyordum çünkü hepsi telif verir diye meğersem telif vermeyenleri de varmış, araştırmalarımız arasına Diziler de girdi o zaman artık :)
Mesajimda Kizma vs sinir yok ha aman yanlis anlama sakin. :)

Abi :) fransızca içerikte çok iş var degil mi :)
La birakin su fransizca icerigi,bak ne kadar mart nisan ayinda acilmis Fransizca kanal varsa bulurum alayini kapattiririm karismam :)

La birakin su fransizca icerigi,bak ne kadar mart nisan ayinda acilmis Fransizca kanal varsa bulurum alayini kapattiririm karismam :)

Vallaha kızsan da boynumuz kıldan ince abi, bizim iyiliğimizi düşünerek birşeyler diyorsun çünkü araştırmaya devam.

Bu arada en son yüklenen videoları bulmayı biliyoruz da son açılan kanalları bulma yöntemi de mi var

Vallaha kızsan da boynumuz kıldan ince abi, bizim iyiliğimizi düşünerek birşeyler diyorsun çünkü araştırmaya devam.

Bu arada en son yüklenen videoları bulmayı biliyoruz da son açılan kanalları bulma yöntemi de mi var

Bulunur zor degil,benim icin kolay yani,heleki fransizca ise. :)

Hahahha abi güldürdün :) sen demedin mi serkan abi degişik işere yönelin degişik kategori bulun diye deneme yanılma yapın diye :).

Hahahha abi güldürdün :) sen demedin mi serkan abi degişik işere yönelin degişik kategori bulun diye deneme yanılma yapın diye :).

Bula bula benim memleketimi buldunuz. :)

bi fransız kanalı buldum.botla videolarını çektim,sabah bi baktım ki hepsi üçüncü içerik ,bunun çözümünü bulsaydık,iyi olurdu.kanal bu https://www.youtube.com/user/BFMTV/videos

Tam yerini bulmussun sende,massallah :)

Eyvah, Serkan abi gördü, şimdi hiçten kazanamıcan :D

Hic isim olmaz Bfm ile :)

Demek telif vermeyen Türk dizileri var vay anasını iştahım kabardı

Yeri degil ama ana biri öğretsin kardeşim bu kendi videolarımıza nasıl eşleşen hakkı alıcagız ilk davranan parayı kazanıyor haksızmıyım ?

Demek telif vermeyen Türk dizileri var vay anasını iştahım kabardı

Alex acele et kim ilk kaparsa telifsiz dizileri :)

Fazla acele etmeyin,cok dizi kanali kapatiliyor bu gunlerde.

geçen hafta 2 kanalım patladı .plato halen yayınlıyor

Plato Partnerlik oldugu icin yayinliyabiliyor ancak kazanclari ona gitmiyor.Adrev"e gidiyor.Oda bu durumdan muzdarip.

---------- Mesaj saat 21:17:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:16:57 civarında gönderildi. ----------

Yeri degil ama ana biri öğretsin kardeşim bu kendi videolarımıza nasıl eşleşen hakkı alıcagız ilk davranan parayı kazanıyor haksızmıyım ?
Ilk davranan la alakasi yok,yapcimci sirket yada lisans sahibi firma olmadikdan sonra kendi icerigin olmadikdan sonra cok zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri