evet gmail ayni, hesab dan suphe etmedim ben, ilk ihtari aldigimda mail attim resmi sitelerindeki iletisim adreslerine
[email protected] ozur diledim dedim iste herkes yayinliyordu ustelik reklam vardi telif olacagini dusunmedim yukleyincede uyari vermedi bende yayinladim dedim ticari amac olmadigini ihtarida ister geri cekmelerini ister cekmemelerini hakli olduklarini soyledim maildeki amacimin ihatri geri cekmeleri degil ozurumun kabul olmasi icin yolladigimi soyledim ama hic birsey yazmadilar bende kayideye almadilar dedim yanliz diger kanallarda yayinlar devam ediyor ve reklamlar var bazi bolumlerinde ve sadece 2 kanalin yayinlarina birsey olmuyor beni giciklandirak kisim burasi oldu.... sonra 15 dk partlar halinde yeniden yukledim 8 parttan 3 tanesine ihtar gelince iyce giciklandim yani niye hepsi degilde 3 tanesi... etikeyler farkliydi yani birine tiklandiginda yaninda digerleri cikmiyordu bir kactanesi cikiyordu bu durumda hakli cikinca suphelerim artti ve yeniden mail attim bukez ihtarlar ile alakaniz var mi diye attim onada cevab gelmedi, youtube uzerinde iletisime gectim cevab gelmedi twitterdan yazdim cevab gelmedi sorularim suydu,
[email protected] bu hesab sizemi ait ? durumun ciddi oldugunu defalarca yazdim adamlar geri donmediler bile sonra arastirmalarim sirasinda bu forumu buldum, burda kaldim cok soru soran vardi

cevab vermek hosuma gidiyor

derken forumda sahte ihtarlar dolanmaya basladi ve icimdeki atesi yeniden yaktilar

tekrar yukledim yine ihtar aldim bukez ciddi bir takip icindeydim bahsi gecen kanallar da hala yayindaydi.... simdi bu isin bir yonetemi var o sekilde yaparsan ihtar almiyorsun cun ki normal kullanicilar erisemiyor izin verdigin kisiler eriyor yani aramalarda cikmiyor bu durumu fark edince en son gelen ihtara karsi bildirim yaptim mahkemelik olursak savunmam hazir

nekadar ise yarar bilmiyorum ama bu isin altindan bir sahtekarlik cikarsa o kisiyi bulup ona bir sans verecegim, kapanan kanalimi acma sansi yapabilirse eyvallah yapamazsa ki imkansiz

mahkkemeye vermeden once bir hastaneye yollayacagim aha buraya yaziyorum.... sabirsizlik ile bekleyin bu durumu ilk burda bu forumda acikliyacagim, bu ihtar gercekmi sahtemi anlayacagiz panafilm e ilk ihtari yapanda benim heralde.!!!!